Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 485.
-
5 νέα όμορφα θέματα για εσάς.
johnnyman - - V6/7 Themes
Μήνυμαοποτε κ αλλοι εχουν το ιδιο θεμα...
-
ΜήνυμαΔεν μου το βγάζει στο store δυστυχώς.. Και φαίνεται ωραίο θέμα.
-
ΜήνυμαΔεν ξέρω.. Έτσι μου βγάζει. Σου store δεν υπάρχει αυτό το θέμα αυτό να το κατεβάσω από εκεί?
-
ΜήνυμαΔεν δοκίμασα όχι. Από το theme store μια χαρά τα βάζει.
-
ΜήνυμαΑνοιχτό είναι φίλε μου ναι αλλά και πάλι του. Έχω την τελευταία ελληνική ρομ
-
Μήνυμαπαιδια κατεβασα ενα θεμα απο εδω το Unitedfist και με το που παει να το κανει εφαρμογη λεει οτι τα 3rd party themes δεν υποστηριζονται,κατι τετοιο.τι κανω τωρα?
-
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο GR_Macedon για την βοηθεια του μεσω chat!!!σε ευχαριστω πολυ φιλε μου θαναση!!!
-
εγω ειχα ομως κ ειχα κανει κ καθαρη εγκατασταση.ειναι αναγκη να την εγκαταστησω την 5.10.16?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “γιατι ανακληθηκε η 5.10.15?κ εχει 2-3 ωρες που την περασα στο redmi note 2 μεσω muiu update.τωρα κατεβαζω την 5.10.16. η μονη διαφορα ειναι οτι εχει παλι το twrp recovery? edit:τωρα διαβασα τι εγινε.δεν γινεται να περασω τωρα την 5.10.16 απο το miui update?πρεπει αναγκαστηκα με αυτον τον τροπο? Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT” Κατέβασε την 16άρα πέρνα πρώτα το TWRP . Μετά μπες στο TWRP recovery, κάνε έν…
-
γιατι ανακληθηκε η 5.10.15?κ εχει 2-3 ωρες που την περασα στο redmi note 2 μεσω muiu update.τωρα κατεβαζω την 5.10.16. η μονη διαφορα ειναι οτι εχει παλι το twrp recovery? edit:τωρα διαβασα τι εγινε.δεν γινεται να περασω τωρα την 5.10.16 απο το miui update?πρεπει αναγκαστηκα με αυτον τον τροπο? Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από johnnyman: “Καλημερα!!φλασαρα την ρομ ξανα απο την αρχη με full wipe μεσα απο twrp και τωρα τα θεματα δουλευουν ΑΨΟΓΑ + oτι εχει απο την αρχη ακομα 3 θεματα μεσα απο την μαμα ρομ(ελληνικη)!!δεν ξερω γιατι δεν εκατσε καλα η ρομ την πρωτη φορα.το μονο θεμα που εχω κ ειχα ειναι οτι κολλαει το κινητο οταν παω να πατησω reboot η shut down απο το twrp...” Μπράβο σου βρε! Όσο για το TWRP είναι ένα bug του recovery, που λύνεται όταν σετάρεις τo TWRP στην αρχή... αλλά δ…
-
Καλημερα!!φλασαρα την ρομ ξανα απο την αρχη με full wipe μεσα απο twrp και τωρα τα θεματα δουλευουν ΑΨΟΓΑ + oτι εχει απο την αρχη ακομα 3 θεματα μεσα απο την μαμα ρομ(ελληνικη)!!δεν ξερω γιατι δεν εκατσε καλα η ρομ την πρωτη φορα.το μονο θεμα που εχω κ ειχα ειναι οτι κολλαει το κινητο οταν παω να πατησω reboot η shut down απο το twrp...
-
Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από johnnyman: “τα διαγραψα ολα παω να κανω install απο twrp κ λεει succesfull κ γραφει swipe right to unlock αλλα δεν ανταποκρινεται η οθονη...τι κανω τωρα????” Nαι ξερω εινια κλασικο θαματακι...εχε καρατημενο το δαχτυλο τερμα αριστερα στο υψος που λεει unlock και συρτο αργα πρως τα δεξια... θα δεις πως μαυριζει το unlock//” καλημερα φιλε μου!τελικα τα καταφερα ολα καλα απλα με το που πανω να πατησω reboot κ shut down την συσκευη απο το twrp κολλαει κ π…