Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από proxo100: “Καλησπέρα παιδιά...... Έχετε πρόβλημα με τα push notification από τρίτες εφαρμογές π.χ. sofa score,tapatalk,TVshow time κλπ? .....με την τελευταία Ελληνική Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες τελευταία ερώτηση στο πρώτο μήνυμα της πρώτης σελιδας.” παω να το κανω εγω αλλα μου τα βγαζει γκρι δεν μπορω να επιλεξω κατι..
εχω εναν ferguson ariva εξωτερικο αποκωδικοποιητη κ δεν μπορω να τον κανω με τπτ να δουλευψει.δοκιμασα κ αλλες εφαρμογες αλλα τζιφος.το κινητο δεν υποστιριζει να μαθει απο το τηλεχειριστηριο της συσκευης ε?
Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από Sherlock_7: “Καλησπέρα, πώς δουλεύει η εφαρμογή τηλεχειριστήριο; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.” Θελει να εισαι συνδεμενος και στο ιντρνετ ετσι ωστε νακατεβασεις και τα πακετα που χρειαζεται για τη συσκευη σου. Παραλληλα εχω κατεβασει και το ΙR apk απ το play store που ειναι πιο ευκολοχρηστο.link play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4” εχει καποια επιλογη για τα πακετα γιατι δεν βρηκα κατι?
παιδια με τα themes τι γινεται?δεν μπορω να κατεβασω με τπτ....τοσο μεγαλο θεμα εχουν oι servers?οποιαδηποτε ωρα δοκιμασα να κατεβασω δεν τα καταφερα....
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από johnnyman: “κ σε αυτην που εχω δεν εχει κινεζικιες κ ειναι φουλ ελληνικα.τι να πω..αμα μπορει καποιος να απαντησει απο την στιγμη που εχω αυτη την ρομ χρειαζεται να κανω ολη την διαδικασια που γραφει εδω για να περασω την ελληνικη.Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")” Δεν χρειάζεται να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ !!!!!Απλά περνάς την Ελληνική από επάνω με την ANABAΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙUI.=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μ…
κ σε αυτην που εχω δεν εχει κινεζικιες κ ειναι φουλ ελληνικα.τι να πω..αμα μπορει καποιος να απαντησει απο την στιγμη που εχω αυτη την ρομ χρειαζεται να κανω ολη την διαδικασια που γραφει εδω για να περασω την ελληνικη. Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")
καλησπερα παιδια!!σημερα πηρα το redmi note 2 prime.Μεσα εχει περασμενη την 5.10.8 developer χωρις ιχνος απο κινεζικα apps κτλ.να το αφησω οπως εχει η να περασω την ελληνικη ρομ?