Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 485.

• Παράθεση από Maniataros: “Μόλις μου ήρθε και εμένα τώρα η OTA stable και την περασα με θετικά συμπεράσματα ,δεν ξέρω ακόμα όμως από κατανάλωση ενέργειας τι παίζει ,κατά τα άλλα μια χαρά βελτιώθηκε η κάμερα κατά πολυ( βέβαια αυτό που ήθελα να έχει φακό στην selfie κάμερα δεν το έβαλαν) βάλανε face unlock με region Ελλάδα, φτιάξανε τις ειδοποιήσεις να φαίνονται στην μπάρα ,στην εφαρμογή καιρός επιτέλους δουλεύει να σε ενημερώνει σύμφωνα με την τοποθεσία σου .αυτά προς το παρόν αν δω καμία άλλη αλλ…

• Αυτή η εφαρμογή δούλευε σε μένα σε την oreo. Κάνε μια δοκιμή. details?id=com.thsoft.hidenotification The power of the Mi 8 be with you

• Kαλησπερα!! Μερικες παρατηρησεις σε οσα ειδα απο χθες με αναβαθμιση στην Globa Stable Pie. Mετα την αναβαθμιση εκανα factory reset και στησιμο απο την αρχη 1.Το κινητο ειναι λιγο πιο γρηγορο με ακομη καλυτερη ομαλοτητα των gestures. 2.Πλεον οταν εχεις κλειστο το wifi εμφανιζει επανω δεξια και τον τυπο σηματος που εχεις εκεινη την στιγμη(4g.3g.2g) 3.Tα χρωματα στην οθονη στην default ρυθμιση(Αυτοματη αντιθεση) ειναι καλυτερα και πιο φυσικα. 4.Η μπαταρια βρισκεται στα ιδια επιπεδα εαν και ειναι νω…

• Kαλημερα!Σημερα αμα πατε να περασετε την global stable pie μεσω updater κανει decryt Και περναει κανονικα!!!! miui_MI8Global_V10.1.1.0.PEAMIFI_60a2522efd_9.0.zip Διαβασα δεν γινεται ακομη κολλαει μετα οποτε ακυρο.

• RE:

johnnyman - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Στο mi8...” Με global beta φίλε μου? The power of Mi8 be with you

• Μi 8 stock auto 46170265712_8567af4773_c.jpgIMG_20181207_182615 by John, on Flickr 45308093875_5168f1d827_c.jpgIMG_20181207_180208 by John, on Flickr 45496997364_1918833ce2_c.jpgIMG_20181207_175843 by John, on Flickr

• Καλοδούλευτο Νικόλα! Εύχομαι να το χαρείς όσο κανένα. Η θήκη τα σπάει! Πάμε γερά!! The power of Mi8 be with you

• Καλημέρα παιδιά! Είδα όσοι έχουν 10.0.3. 0 δεν περνάει μέσω updater ακόμη.. Αντε να δούμε... The power of Mi8 be with you

• Για οσους θελουν tempered glass το καλυτερο για μενα ειναι το spigen GLAS.tR Slim Full Cover. Eιναι full face full glue και δεν τρωει οθονη απο τα πλαινα. Επισης ειναι συμβατο με ολες τις θηκες και τις spigen και τις υπολοιπες Πισω εχω film της ultimateshied που καλυτεπτει και τα πλαινα και πανω κατω με τρομερο κρατημα στο χερι ultimateshield.co.uk/collectio…tor?variant=8161705852974 Για την καμερα εχω το συγκεκριμενο soft tempered glass που δεν χαλαει την ποιοτητα φωτογραφιας aliexpress.com/ite…

• Και μένα δεν μου λειτουργεί δυστηχως. Σήμερα έβαλα και πακέτο ομιλιας και data με όλα τα βήματα αλλά και πάλι τπτ... Κρίμα.. Μακάρι να λυθεί στην global pie.. The power of Mi8 be with you

• Παίζει ρόλο που έχω global stable? Δεν υπάρχει κανείς που το έχει ενεργοποιήσει σε αυτή την Ρομ? The power of Mi8 be with you

• Όχι φίλε μου. Global stable έχω.. The power of Mi8 be with you

• Ενώ έβαλα πακέτο χρόνου ομιλίας και πακέτο data έκανα και τις οδηγίες ξανά και ξανά αλλά volte δεν υπάρχει δυστυχώς... Μίλησα και με κοσμοτε και το volte είναι κανονικά ενεργοποίημενο.. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο... Κρίμα.. The power of Mi8 be with you

• Στην test version για 8.1 δεν δουλεύει το hdr+... Ούτε night sight τπτ.. The power of Mi8 be with you

• Καλημέρα! Οπότε πρέπει να παίζει ρόλο που δεν έχω πακέτο ομιλιας... Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.. The power of Mi8 be with you

• Μόνο data έχω στην κοσμοτε γιατι σαν βασικό αριθμό έχω cu... Οπότε πρέπει να χρειάζεται πακέτο ομιλιας δεν εξηγείται αλλιώς.. The power of Mi8 be with you

• Παιδιά ενώ έχω πακέτο mb και έκανα όλα τα βήματα συνεχίζει να μην δουλεύει το volte... The power of Mi8 be with you

• Mi8 gcam vs stock Gcam 45997851732_b099a4bd6b_c.jpgGcam by John, on Flickr Stock 45997844062_3b25aed54b_c.jpgStock auto by John, on Flickr Gcam 44231793920_b50a04b79a_c.jpgGcam by John, on Flickr Stock 45323317194_7d15ab6bd0_c.jpgStock auto by John, on Flickr

• MI 8 Προστατευτικα

johnnyman - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Καλημέρα εννοώ τα μαύρα bezels του γυαλιού είναι 0.5mm μεγαλύτερα και κρύβουν οθόνη από κινητό.. Θα το δεις και στην πράξη! The power of Mi8 be with you

• MI 8 Προστατευτικα

johnnyman - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

To συγκεκριμενο δυστηχως το ειχε αγορασει φιλος και κοβει 0.5mm οθονη αριστερα και δεξια μπορει και πανω-κατω.. Εγω πηρα της spigen και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει Spigen-GLAS-tR-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Mi-8.html