Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 485.

• Παράθεση από xristos9: “Παιδιά καλησπέρα. Τι τζαμακι έχετε βάλει εσείς; Έχω φάει το ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να καταλήξω. Είχα το ultimate shield αλλα μου έτρωγε οθονη με το μαύρο στο πλάι και το έβγαλα. Είχα και κάποια από gearbest τα asling αλλά πολύ μάπα γιατί γύρω γύρω δεν κολλάει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ φοράω της spigen. Το καλύτερο τζάμι που έχω βάλει σε κινητό. Δεν φενεται καν ότι υπάρχει είναι φουλ glue και εννοείται δνε κόβει οθόνη. Spigen-GLAS-tR-Full-Fa…

• Καλημερα παιδια!!Γνωριζει κανεις στο περιπου ποτε θα ερθει η global stable pie?

• Επειδή είναι από infoquest μπορώ να κάνω ξεκλειδώμα η χάνω εγγύηση? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα αρχεια χαθηκαν ολα παιδες..Εκανα format data...Τωρα το ξαναστεινω,μεσα στα νευρα ειμαι....... Edit:Μερικες προεγκατεστημενες εφαρμογες οπως το gboard,google allo,movies κτλ μπορω να τα στειλω μεσω adb αφοβα?

• Παράθεση από NasDriver: “Κάποια εφαρμογή του συστήματος κράσαρε και δεν μπορεί να κάνει boot ” Boot κανει μπαινει στην οθονη να βαλω PIn αλλα μετα συνεχεια αναβοσβηνει η οθονη και κανει reboot στο recovery...

• To θεμα ειναι οτι ολο αυτο εγινε στα καλα καθουμενα χωρις να εχει προηγηθει τπτ....

• συνδεεται ναι αλλα δεν μπορω να μπω στο Misuite ακομη και αν πατησω την επιλογη απο τοrecovery δεν το βρισκει το κινητο στο misuite...

• Μονο wipe data εχει....Με αυτο δεν κανει factory reset?

• Παράθεση από alvin1983: “με τα κουμπιά σε recovery μπαίνει? σε fastboot? δοκίμασε να το συνδέσεις σε υπολογιστή να δούμε. ” Μπαινει κανονικα ναι και σε fastboot. Αμα το ξεκινησω κανονικα αναβοσβηνει η οθονη μολις μπουταρει φενονται τα γραμματα για το Pin και το Lock screen wallpaper που εχω και μετα απο λιγο μπαινει στο recovery

• Το εκανα alvin παλι το ιδιο αναβοσμημα κανει....πφφφφ

• Παιδια χωρις κανω τπτ το κινητο εβγαλε ενα σφαλμα για το system ui και εκανε reboot...Τωρα με το που παει να μπει αναβοσβηνει η οθονη στο Pin της sim και μετα απο λιγο μετα βαζει στο recovery..... Tι κανουμε τωρα? Εχω κλειδωμενο bootloader και με την τελευταια global stable... Δεν μπορω να μπω παρω τα αρχεια μου τπτ....

• Το εχω δουλεψει το mix 2s γι αυτο το ειπα αυτο για την οθονη.Μετριες γωνιες θεασης,χαμηλη φωτεινοτητα ειδικα οταν εισαι εξω με ηλιο,κακο κοντραστ και slow response pixel times.. Σε σχεση με την amoled του mi8 ειναι μερα με την νυχτα. Μην βγαινουμε ομως off topic..

• Επειδη εχω δουλεψει λιγο το mix 2s εμφανισιακα και ποιοτικα ειναι λιγο καλυτερο αλλα η οθονη του ειναι τραγικη... Πολυ κακη lcd για μενα που βρισκεις σε μοντελα τον 150 ευρω....

• Nαι βρε το καταλαβα το ειχα διαβασει και αυτο!! Σε ευχαριστω για την απαντηση!

• Το απευθειας δεν με νοιαζει.Μολις περασεις την global dev oreo θα πας σε pie μεσω ota οποτε ολα καλα!!

• Παράθεση από makis1024: “Μέσω recovery rom , δύσκολο να σε αφήσει να πας σε Pie από Oreo , γι'αυτό το έγραψε ο @spideman3 , εννοούσε fastboot και mi flash, εξ' ου και ξεκλείδωτος bootloader... ” Aμα κατεβασεις την global dev βασισμενη σε Oreo που ειναι η 8.9.7 σε αφηνει να πας μεσω updater απο global oreo σε global dev oreo με locked bootloader!

• Ειναι σιγουρο οτι θελει unlocked bootloader? Εδω διαβαζω οτι δεν θελει με το τροπο που γραφω παραπανω. Unlocked θελει μονο αμα θες να την περασεις μεσω fastboot. Xiaomi Mi 8 GLOBAL MIUI 10 (8.10.11 Android … | Xiaomi Mi 8

• Καλημερα παιδια!αξιζει να παω σε global dev?Τωρα ειμαι global stable 10.0.3.0. Αμα το κανω θα το κανω με τον εξης τροπο. Θα κατεβασω την τελευταια global dev oreο που ειναι η 8.9.7 και θα την περασω μεσω updater. Μετα θα πασω σε global dev pie μεσω ota. Aξιζει τον κοπο?Τι λετε? Ευχαριστω!

• Μi8 stock 32008446138_5c82427c0d_c.jpgStock by John, on Flickr Gcam 32008451308_51a16734f8_c.jpgGcam by John, on Flickr

• Η τελευταία μονο σε pie δούλευει παιδιά? Mi 8 power be with you