Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Παράθεση: “Αφού δεις την παραπάνω εικόνα τότε και μόνο τότε αποσυνδέεις το κινητό από τον υπολογιστή και κάνεις restart στο κινητό κρατώντας το power button μέχρι να δεις Mi Logo και το αφήνεις. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί το android κάτω από το Mi Logo και θα ξες ότι όλα έχουν πάει κατ ευχήν (έπιασε το κόλπο με το πάτερ ημών) biggrin.png . ” δώστε μου λίγο εδώ τα φώτα σας γιατί είναι σημαντικό. Δεν ξέρω πως και γιατί. Παίζοντας 4000000 φορές σήμερα αυτή την στιγμή γύρισα σε 9008 και φλασάρω Ερώ…

• Παράθεση από NasDriver: “Σε κάποιες συσκευές να γυρίσει από 900Ε σε 9008 αυτόματα θέλει κολπάκια (και μαγικά χέρια) όπως: 1. Έχεις βραχυκυκλώσει τα pin και τότε συνδέεις το καλώδιο στο κινητό 2. Κάνεις τα ίδια με ότι έκανες + το 1. αλλά έχεις αποσυνδέσει την μπαταρία. 3. Συνδέεις το βύσμα της μπαταρίας ενώ έχεις βραχυκυκλωμένα τα pin ” Γι αυτό θα χρειαστώ δεύτερα χέρια και ο @George Kaggelaris μου πέφτει μακρυά Θα τα έχω λογικά μέχρι το μεσσημέρι. Με προβληματίζει πάντως το εξής. Όλοι προσπαθούν…

• Περιοχή ; Πχ ας πούμε Κρήτη ;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Βάλε πάλι τους drivers ώστε να το αναγνωρίσει σωστά. ” Ποοοο σας κουράζω με την χαζομάρα μου Ξέχασα βέβαια να πω ότι τους Drives τους βρήκα σε αυτό το path C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Qualcomm\Driver Βάση του οδηγού θα έπρεπε να είναι στο C:\ProgramFiles(x86)\Xiaomi\Miphone\Qualcomm\Driver Κάνω κάπου αλλού λάθος; Είναι outdated ο οδηγός; edit: Τα pins μέχρι πόση ώρα πρέπει να κρατήσω πατημένα. Τα κρατάω γύρω στα 10 δεύτερα και πάλι τον 900E φέρνει πίσ…

• Προβλημα με ηχο

KainBlock - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Το έχω πάθει στο παρελθόν με ένα app και έχω δει γενικά και αλλού να γίνεται αυτό . Πχ κάτι τέτοια μπορεί να τα κάνουν app σαν το battery Doctor. Μήπως από τότε που εγκατέστησες κάποιο app σου κάνει τέτοια νούμερα; Πήγαινε στις εφαρμογές σου ταξινόμησε τις αν γίνεται κατά ημερομηνία εγκατάστασης, ή αλλιώς δες αν έχεις δώσει σε εφαρμογές δικαιώματα τα πειράζουν τον ήχο σου και σιγά σιγά κόψε τα δικαιώματα στις πιο ύποπτες μέχρι να δεις πότε θα σταματήσει. edit: Δες και πιες έκαναν update τώρα τελ…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Άστο να φορτίσει. Επίσης, αν έχεις, δοκίμασε άλλη μπαταρία. Έχει τύχει η μπαταρία να δείχνει 100%, αλλά να μην έχει τη δύναμη να εκκινήσει το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι το τηλέφωνο είναι "τουβλοποιημενο". Με την σύνδεση καλής μπαταρίας, το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά. ” Δυστυχώς δεν υπάρχει. Ένα redmi 4X που έχω μου φαίνεται πως έχει διαφορετική μπαταρία. Παράθεση από NasDriver: “Kate είναι, οπότε σε αυτό το κομμάτι ήμαστε ΟΚ Δοκίμασε να το φορτίσεις πρώτα μήπ…

• Παράθεση από makisfz: “imgur.com/a/0DgnSzvΤην ρομ να την βαλεις στο δίσκο C και όχι σε άλλο φάκελο πχ download να δείχνει C:\ και το φάκελο της Rom ” Μεταφέρωντας την ROM στον C το πρωί έκανα flash και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πάω να το ανοίξω και πάλι τίποτα ( κράτησα αρκετή ώρα το κουμπί ) .Συνδέω το usb και πάλι αναβοσβήνει Πάω να κάνω μια δεύτερη προσπάθεια και να ξαναφλασάρω, πάλι μου βγάζει τα ίδια errors με πριν. Σε κάτι που απ όσο βλέπω δεν ανέφερα πριν λίγο είναι ότι καμιά φορά στο άκυ…

• Γεια σας και από μένα. Καταρχάς συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό οδηγό. Σήμερα ήρθε η οθόνη του κινητού μου Xiomi redmi note 3 SE (kate ? ) . Έχοντας "λυμένο" το κινητό την δοκίμασα δούλεψε μια χαρά, το απενεργοποίησα κανονικά και ξεκίνησα την διαδικασία κουμπώματος. Πάω να το ανοίξω, δεν ανταποκρίνεται. Υποθέτοντας ότι μάλλον θα ήταν αφόρτιστο το βάζω στον φορτιστή και το λαμπάκι αναβοσβήνει κόκκινο. Με λίγο search βρίσκω ότι επρόκειτο πιθανών για hardbrick. Τώρα το αναφέρω όλο αυτό διότι δεν εί…

• Όπως όλα τα xiaomi φαντάζομαι ότι και εσύ έχεις δύο εφαρμογές για προβολή φωτογραφιών μία της xiaomi και μία της google. Μήπως καταλάθος μπήκες σε κάποια διαφορετική από αυτή που έμπαινες συνήθως; Παράθεση από Marvin: “ θα έπρεπε να εμφανίζει στην συλλογή πάνω από κάθε ομάδα φωτογραφιών (μέρα) την τοποθεσία που τραβήχτηκε ” Θες να πεις ότι σου έκανε ταξινόμηση τις φωτογραφίες ανάλογα την ημέρα το ύψος και την τοποθεσία; Μπορείς να βρεις κάποιο printscreen στο internet να μας δείξεις ακριβώς τι ε…

• Gift Boxes

KainBlock - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ότι πιο άκυρο !!! Μπήκα όμως

• Magic WormHole

KainBlock - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Για να δούμε τι περιέχουν αυτά τα mystery box του διαγωνισμού link

• Gift Boxes

KainBlock - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα Από εχθές βλέπω ότι μαζί με τηνψήφο για την ελλάδα παίζουν και κάτι mystery gift boxes. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε θέμα για να ανοίγουμε mystery boxes μεταξύ μας ;

• Αλλαγή μπαταρίας.

KainBlock - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Πιθανών να τράβηξες και κάποιο άλλο καλώδιο μαζί με την μπαταρία και να μην κάνει καλή επαφή. Επίσης έπρεπε να δοκιμάσεις να βάλεις πάλι πίσω την παλιά και ξανά την καινούργια για να δεις αν όντως είναι η μπαταρία. Λυπάμε που το ακούω πάντως ένα τέτοιο κινητό να γίνεται κομμάτια .....

• 921 Γ@........Μ€ τα fyromakia για 900 !!!! Ψήφισα ως KainBlock

• Έκανα import όλες τις επαφές στο Xiaomi account και όντως το πρόβλημα λύθηκε. Μάλλον όλες οι επαφές που είχα δεν ήταν συγχρονισμένες πουθενά, επειδή είτε τις είχα στείλει με Bluetooth , είτε τις έκανα import από vcf αρχείο μέσω όμως του file explorer και όχι των επαφών. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Από τα παραπάνω βήματα δεν έκανα ούτε διαγραφή ούτε re-index

• Δεν είναι κάτι τέτοιο , δες την φωτογραφία που επισυνάπτω. Αυτό το πράγμα συμβαίνει όταν εγκαθιστώ κάποια εφαρμαγή όπως το Viber . Μετά την εγκατάσταση όταν το ανοίξω , οι επαφές εξαφανίζονται. Τις κάνω τότε restore με το cm backup και εμφανίζονται πάλι. Άρα δεν μιλάμε για θέμα προβολής .

• Βεβαιως και σορι για την καθυστέρηση. Μου συνέβη σήμερα και με την εφαρμογή του What's up σήμερα

• Δοκίμασες να κλείσεις τον συγχρονισμό ;

• Καλησπέρα. Το παρών πρόβλημα με έκανα να έρθω στο ελληνικό forum. Μήνες τώρα έχω πρόβλημα με την διαγραφή επαφών κατά την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών. Αυτές που μπορώ να θυμηθώ είναι οι Viber Epsilon Cloud Mobile Η τελευταία αναβάθμιση του Scanner( Σαρωτής) σε έκδοση 10.0.5 Μετά την εγκατάσταση των παραπάνω οι μη συγχρονισμένες επαφές στο mi Cloud διαγράφονται. Συμβαίνει η διαγραφή των επαφών και κατά την διαγραφή κάποιας από τις παραπάνω εφαρμογές. Δυστυχώς στις παραπάνω εφαρμογές, δεν μπορώ …