Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 30.
-
Ειδοποιήσεις
ΜήνυμαΠαράθεση: “” Καλησπέρα έχω το Mi 10 note και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό όσες ειδοποιήσεις έρχονται από το Facebook messenger viber το μόνο πού κάνει είναι νά ανάβει ή οθόνη χωρίς να μπορώ να δω τι έχει έρθει μόνο όταν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο τα βλέπω αλλά όχι στη οθόνη αλλά επάνω δεξιά σάν εικονίδιο Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τί να κάνω Ευχαριστώ
-
Ειδοποιήσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το Mi 10 note και δεν μπορώ να βρω πως φαίνονται οι ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη όταν το κινητό είναι κλειδωμένο Δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις του Facebook messenger viber Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω Ευχαριστώ
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμα3571418c13758027b3be81fce6e2814c.jpg για ποιο λόγο μου έβγαλε αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαμίλησα το πρωί όλα είναι εντάξει και με την σιμ και με της ρυθμίσεις του κινητού Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαμερικές φορές βγάζει και Η+ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαη κάρτα έχει δεδομένα απλά δεν βγάζει 4g και βγάζει Η Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαάλλαξα και της κάρτες αλλά τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαέβαλα και αυτές της ρυθμίσεις και πάλι τίποτα τι άλλο μπορώ να κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
ΜήνυμαΟκ θα το δω και βλέπουμε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυματο είδα και αυτό και προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν μπόρεσα να βρω το DNS Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυματα δεδομένα τα έχω στην σιμ 1 να την βάλω στην σιμ 2 λες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαέχει κάλυψη έπιανε πρώτα 4g τώρα τελευταία το κάνει αυτό και δεν ξέρω το λόγο επίσης αν βάλω την σιμ στην σιμ δύο θα έχω 4g Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαec41046326bf09a79bcb232c46495360.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμακαινούργιες είναι και οι δύο κάρτες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυματο LTE έχω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαπρώτα μου έβγαζε όλο 4g και εδώ και 2 μέρες δεν έχω καλό σήμα στο ίντερνετ με τα δεδομένα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαdddfaa0e9114dcefa88aeb2297666383.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμακαλησπέρα παίζουν αλλά κάτι έκανα και άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις και εκεί που μου έδειχνε 4g τώρα δεν μου δείχνει τίποτα μόνο τα βελάκια των δεδομένων Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις Internet
Μήνυμαμήπως μπορεί κάποιος να μου πει της ρυθμίσεις της WIND για ίντερνετ και mms το κινητό είναι αγορασμένο από κοτσοβολο και είναι το νοτε 4 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk