Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 275.
-
Προβλήματα σε Mi 10 pro με την 20.8.20 στην αρχή νόμιζα οτι έφταιγε το twrp γιατί φλάσαρα ταυυτόχρονα το 3.4.2b, (πριν ειχα το 3.4.1b, το μονο που υπάρχει) αλλα αφού ξαναφλάσαρα το 3.4.1β τα προβληματα συνέχισαν. (εννοειται σε καθε αλλαγη εκανα format data και φτου κι απ'την αρχή) 1.Στο recovery δεν γίνεται decrypt του εσωτερικού χώρου, ετσι τουλαχιστον λεει το σφάλμα που βγαζει, στη συνέχεια πατώντας cancel μπαινει χωρις κωδικο και μπορείς να λειτουργήσεις το file explorer κανονικα καθώς και με…
-
Καλησπέρα, εχει κάνει κανείς root με το magisk σε mi 10 pro μετα το Android 11? Όσες φορές κι αν εχω προσπαθήσει να το φλασάρω απλά το magisk manager δεν το βλέπει εγκατεστημένο, δοκίμασα και με τη μέθοδο που ακολουθει στο link και πάλι τίποτα. Είναι γνωστό θέμα η μόνο εγώ το έχω; Magisk do not install on Mi 10 Pro | Xiaomi European Community
-
το εκανα, κομπλε φαίνεται, πριν λιγο στο σκλαβενίτη δεν περνουσε, φαινοταν σαν να μην εξέπεμπε καν, παιζει να ήθελε συγχρονισμό η κάρτα γτ δεν ειχα ιντερντετ εκείνη τη στιγμή, παρόλαυτα σε εθνικής pos που εχω στο μαγαζί βγάζει σφάλμα οτι είναι ασύμβατη η κάρτα, αλλα κάπου πήρε το μάτι μου οτι παίζει να έχουν θέμα τα μηχανάκια της εθνικής με κάποιο update. Ευχαριστώ πολύ όλους
-
@Octaviastikos Καλησπέρα, μήπως έχεις δοκιμάσει αν δουλεύει το Wallet στην εφαρμογή της eurobank? Στο Mi9 μου το προτείνει κατευθείαν για ενεργοποίηση, στο Μι 10 Pro με τίποτα. Ενω βλέπει την εφαρμογή της Eurobank ως καταλληλη για χρήση στις ρυθμίσεις του NFC, ενώ μίλησα με την τράπεζα και μου ειπαν οτι δεν μπορεί να δουευει σε 2 συσκευες ταυτοχρονα και την αφαίρεσα απο το Mi9 επιμένει να μην φαίνεται το wallet στο νεο κινητό και δεν ξερω αν φταίει η τράπεζα ή η rom, αν μπορουσες να το δοκιμάσει…
-
TWRP σε Mi10 Pro 5G
Μήνυμαflashαρα πέρασα 20,5,22... ρυθμισα... ολα φαίνονται καλα
-
TWRP σε Mi10 Pro 5G
ΜήνυμαΩραία, ευχαριστώ και τους δύο. @Octaviastikos είδα οτι έχει κι εσύ το pro, το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο recovery;
-
TWRP σε Mi10 Pro 5G
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά... αύριο ξεκλειδώνω Mi 10 Pro τι twrp φλάσαρουμε;
-
Καλησπέρα σας... εχθές πήρα στα χέρια μου το Mi 10 Pro... (κατάρα στις 168 ώρες αναμονή ) είπα να δοκιμάσω αν δουλεύει η πληρωμή σε pos, συγκεκριμένα απο την εφαρμογή της eurobank. Ρυθμισα την εφαρμογή συμφωνα με τις οδηγίες και εκανα δοκιμή στο δικό μου pos, ωστόσο μου βγάζει μήνυμα "Μη υποστηριζόμενη κάρτα", έχει κανείς εμπειρία επι του θέματος;
-
Το έκανα δουλεύει κανονικά
-
Δεν δουλεύει το μεγάφωνο σε κλήση (ανοιχτή ακρόαση) σε Mi9
-
*με την επανεκκίνηση στο rec,Ετσι και το κανεις δεν ξαναμπουτάρει στο σύστημα με τιποτα, αν μπω με power button + vol up κατα τα αλλα κανένα προβλημα σε αλλη λειτουργία... το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να ξανα φλαάρω twrp
-
@MIUI_ART την αμέσως προηγούμενη και το ίδιο συνέβαινε και άλλη μια πριν 20.3.19-12 . Η τελευταία που μπορούσα να κανω κανονικά reset στο recovery ηταν η 20.3.5
-
20.3.26 σε Mi9, κράσαρε ασταμάτητα η εφαρμογή της κάμερας, wipe cache δεν δούλεψε, απενεργοποίση εφαρμογής γκριζαρισμένη. Με την ευκαιρία είπα να ξαναδοκιμάσω επανεκκίνηση σε recovery απο το extended power menu που ειχαμε ξανασυζητησει στην προηγουμενη ενημερωση, το κινητό πάλι κόλλησε το logo xtrv. πάω για format data παλι.
-
Ναι δεν ανοίγει αλλιώς, οπως είπα και πανω εκανα εχθές το βράδυ format data και τίποτε αλλο κυριολεκτικά, πέρασα ενα google account μονο, σήμερα το πρωί εκανα reset στο recovery και κολλησε πάλι στο logo xtrv. Με απλή επανεκίνηση και vol up μπαινει κανονικα στο recov και ανοιγει και στο συστυμα κανονικα μετα, αν το κανω απο το extended power menu, τελος κολλάει στο boot
-
@geoanto555 Σε Mi9
-
Ναι φίλε, μέχρι 2 rom πριν (20.2.*) δούλευε κανονικά, μου το έκανε μια στην 20.3.5 και στην 20.3.12