Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 275.
-
Μα τελικά δεν εφταιγε το magisk, εχθες εκανα καθαρή εγκατασταση τη rom χωρίς να κάνω τίποτε αλλο, ουτε restore απο google η mi cloud ουτε magisk ουτε τιποτα, ενα gmail περασα για να εχω επαφες, και σημερα το πρωί κανοντας επανεκίνηση στο recovery απο το power menu δεν μπηκε ποτε στο recovery, εβγαλε την οθονη mi, εβγαλε το logo XTRV σα να ειχα κανει επανεκινηση στο συστημα και δεν ανοιξε ποτε, μπηκα στο recovery με volume+, δοκιμασα τη rom ξανα, και τιποτα, μονο με format data και clean install …
-
Καλημέρα παιδιά... τα νευρα μου... εχω το Mi9 και στις 2 τελευταίες rom νομιζα οτι κάνοντας ενημέρωση το magisk μεσα απο την εφαρμογη κολλάει στο boot και δεν ανοιγει, τελικά μαλλον φταίει οταν πας να κάνεις reboot στο recovery απο το extended power menu, Μου το εκανε εχθες το βράδυ, εκανα format data (μονο έτσι φτιάχνει) και ξανα τη rom και μολις τώρα πηγα να κάνω επανεκκινηση στο reocovery απο το power menu χωρις να εχω κανει τιποτε αλλο, δεν μπήκε στο recovery και εχει κολλησει στην οθόνη xtr…
-
Με clean install εγινε η ενεργοποίηση μετα απο 2-3 φορες επανεκκινηση... και ναι είχα ιντερνετ για να σας προλάβω
-
Καλημέρα παιδια, μόλις προσπάθησα να κάνω update στην 20,3,5 σε mi9 , μου ζητησε ενεργοποιηση μεσω λογαριασμου mi εβαλα τον κωδικο και κολλουσε στο σημειο που βλεπετε στη φωτο. Δοκίμασα επιστροφή στην προηγουμενη και μπηκε σε bootloop, τωρα τραβάω αρχχεία απο μέσα για να κανω format data και να ξαναδοκιμασω. Επίσης εδω και 2 rom το wifi πιανει χαμηλες ταχυτητες, και είχα κανει και format data και τις 2 τελευταάιες φορες και φυσικα δοκιμασα και επαναφορα ρυθμισεων δικτυου, εχει κανείς αλλος θεμα;
-
Το GPS σε Mi9 με την τελευταία Rom, έχει σαλτάρει όχι μόνο με το mi fit, και με άλλες δύο εφαρμογές, γράφουν ότι να ναι χιλιόμετρα
-
Ολα οκ σε mi9, διορθωθηκε ενα προβλημα που υπήρχε με τηέφωνο\επαφες, το ΑΙ button συνεχίζει να λειτουργεί μονο του και φυσικα δε μπορεις να δουλέψεις το κινητο αν το ρυθμίσεις να κανει το οτιδηποτε.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το Bluetooth σε Mi9; Εδώ και 4-5 Rom το mi fit βγάζει μηνύματα κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων ότι χάθηκε η σύνδεση με το band, σε ανάλογο χρόνο κάνει κάτι περίεργες διακοπές σε Bluetooth ακουστικά και σήμερα ήρθε στα χέρια μου ένα Smartwatch L9 το οποίο το βλέπει σαν συσκευή από τις ρυθμίσεις, δείχνει να συνδεεται, αλλά μέσα από την εφαρμογή του ρολογιού (Fundo Pro) δεν το βρίσκει με τίποτα. Δοκίμασα σε RN7 και σε άλλο Mi9 με stable Rom και το βλέ…
-
Σε Mi9 κρασαρει η εφαρμογή τηλεφώνου/επαφών και συνεχίζουν να ανοιγοκλεινουν μόνες τους οι εντολές που προγραμματιζονται στο AI button
-
Καλησπέρα παιδια... Είπα να γράψω μετά απο καιρό κανα δυο θεματάκια που συναντησα. Φοράω την 9.11.7, κανω format data σχεδόν κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση. Εδώ και 3-4 εκδόσεις οταν προγραμματίσω το AI Button με οτιδηποτε, ανοιγουν μονα τους το μονο και το διπλό πάτημα, οχι το παρατεταμένο. Επίσης απο την τελευταία και μετά κρασάρει συνέχεια η εφαρμογή του καιρού και σαν να μειώθηκε η διάρκεια της μαπταρίας λίγο.
-
@amavroudis Το έκανα, τα ίδια, θα δοκιμάσω αύριο να ξαναρίξω τη rom μπας και έχει φάει κάνα σκάλωμα. Ευχαριστώ
-
@amavroudis Ναι το έκανα και εμφανίζει αυτό... Πήρα και στην cosmote και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημενο κανονικά, παρολαυτα το ξαναενεργοποιησαν. Συνεχίζει να μου το εμφανιζει γκριζαρισμενο όπως στην παραπάνω φώτο
-
@Octaviastikos Σε αφήνει δλδ να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία κανονικά; Εμένα μου την εμφανίζει γκριζαρισμενη
-
Έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει VoLTE σε Mi9 με την 9.9.27 ;
-
WiFi Calling σε Mi9
ΜήνυμαΣε Redmi Note 7 με την 9.9.26 ειναι κομπλέ οσον αφορα την ενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις, δεν δοκιμασα αν δουλευει οντως γτ δε το εχω στα χερια μου.
-
WiFi Calling σε Mi9
ΜήνυμαΜόλις μίλησα με cosmote και μου ειπε η κοπέλα οτι μαλλον, ενω ειναι σαν μοντέλο συμβατή η συσκευή μου, θα πρέπει να είναι και αγορασμένη απο δίκτυο cosmote-γερμανός, φυσικα δε της ειπα οτι εχω custom rom κλπ γτ θα μου ελεγε οτι αυτο φταίει αυτόματα...
-
WiFi Calling σε Mi9
ΜήνυμαΕπίσης ψάχνοντας στο forum βρήκα αυτό, δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω τπτ κι από εδώ. Περιμένω τηλέφωνο κι από την cosmote μπας και δεν έγινε κάτι σωστά από αυτούς.
-
WiFi Calling σε Mi9
ΜήνυμαΠολλές επανεκκινησεις, έβγαλα έβαλα τη sim, καινούρια είναι και rom 9.9.27
-
WiFi Calling σε Mi9
ΜήνυμαΚαλημέρα, έχει δουλέψει κάνεις το VoLTE σε Mi9; Μου το βγάζει γκριζαρισμενο αν και από την cosmote ενεργοποιηθηκε.
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από Nick Freegman: “Εχω κανει οταν εβαλα την 9.9.26 ” Όταν την έβαλες όμως είχε MIUI 10 τώρα με αυτήν που βάζεις έχει MIUI 11 άρα δυστυχώς πρέπει να ξανά κάνεις ” Κάτι έχω χάσει; Και η 9.9.26 miui 11 είχε ρε παιδιά, αλλαξανε εφανίσεις κλπ το έλεγε και στο αρχείοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64680/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64680/
-
Εχω κανει οταν εβαλα την 9.9.26