Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Παράθεση από giannisag: “Παράθεση από Konstantinos44: “Αντε να φύγει αυτη η rom γιατι μας έκανε να νομίζουμε ότι τα έπαιξε η μπαταρία ..άντε γεια ... ” ναι βρε φιλε οντως ξεζουμιστηκε η μπαταρια.............. ” Για ποία έκδοση μιλάτε ρε παιδιά?
-
Παράθεση από aleksgiab: “@Tkrikos Μεσα από recovery το κανείς...αφού κανείς ένα backup με το mi account bγια να σε επαναφέρει της εφαρμογες σου... Κατεβάζει την Ρομ στο κινητό κανεινεις επανεκκίνηση σε recovery mode κανείς factory reset και μετά install rom ” ok ευχαριστώ
-
αυτή που φοράω τώρα είναι η MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.8 developer. Οπότε απλά κάνω factory reset και στη συνέχεια ριχνω την stable ελληνική χύμα και κάνω το φλασάρισμα μέσα απο το update?
-
Παράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από Tkrikos: “Στο πεδίο των download την έχει και ως stable ” τι ακριβώς θες να κανείς;; ” Να περάσω την ελληνική stable την τελευταία.
-
Στο πεδίο των download την έχει και ως stable
-
Καλημέρα η συσκευή μου έχει επάνω τη MIUI7 by xiaomi.eu 5.10.8 developer. Για να περάσω την [GTV-5.10.22] την νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM που είναι stable απο οτι κατάλαβα θα πρέπει να κάνω factory reset στη συνέχεια να την ρίξω όπως είναι χύμα αφού την μετονομάσω και μετά να την φλασάρω μέσα απο το update?
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Tkrikos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΡε παίδες των ελλήνων και όχι μόνο επειδή είμαι λίγο εως πολύ μπερδεμένος η συσκευή μου έχει επάνω την MIUI7 by xiaomi.eu 5.10.8 developer. Από όλες τις ROM είτε τις ελληνικές είτε τις official ποιες μπορώ να βάλω? Αν είμαι oftoppic ζητάω συγνώμη. Με αυτή που έχει δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Και δεν ξέρω αν αξίζει να το πειράξω. Ευχαριστώ.
-
Tkrikos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα. το τηλέφωνο το έχω παραλάβει και αφού πέρασα κάποια προγράμματα έκανα και ένα update που παρουσιάστηκε. Μέχρι στιγμής εντυπώσεις θετικότατες μόνο με την μπαταρία θα ήθελα λίγο παραπάνω διάρκεια αλλά δεν με ενοχλεί και πάρα πολύ αφού σκοπεύω να παραγγείλω δεύτερη μπαταρία. Έχω κατεβάσει ότι χρειάζεται για να περάσω την ελληνική rom όμως λέω να περιμένω λίγο μέχρι στις 27-10-2015 που η xiaomi θα βγάλει την stable απο ότι κατάλαβα MIUI7. Είμαι λίγο διστακτικός για να φλασάρω την ελληνική …
-
Tkrikos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Tkrikos: “Καλησπέρα σε όλους. Περιμένοντας την συσκευή redmi note 2 είπα να κάνω την προετοιμασία κατεβάζοντας τα αρχεία ώστε όταν έρθει να είμαι έτοιμος. Έχω κάποιες ερωτήσεις. 1η Όταν περάσω την ελληνική και αν υποθέσουμε ότι όλα πάνε καλά αν πάω να κάνω factory reset που θα επιστρέψω; ” Στην τελευταία ελληνική ρομ που έχεις εγκαταστήσει, αλλά χωρίς τίποτα άλλο μέσα στη συσκευή σου (εφαρμογές, δεδομένα κ.λ.π. θα διαγραφούν) Παράθεση από Tkrikos: “ 2η Με την ε…
-
Tkrikos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Περιμένοντας την συσκευή redmi note 2 είπα να κάνω την προετοιμασία κατεβάζοντας τα αρχεία ώστε όταν έρθει να είμαι έτοιμος. Έχω κάποιες ερωτήσεις. 1η Όταν περάσω την ελληνική και αν υποθέσουμε ότι όλα πάνε καλά αν πάω να κάνω factory reset που θα επιστρέψω; 2η Με την ελληνική rom οι ενημερώσεις θα γίνονται εύκολα και απλά; δηλαδή το κινητό θα με ειδοποιεί ότι υπάρχει μια ενημέρωση για κατέβασμα; 3ο Η συσκευή θα έρθει root έτσι έχω ζητήσει τουλάχιστον περνώντας την ελληνική θ…