Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Παράθεση από NasDriver: “Στην stable παίζουν και οι δύο κάρτες από όσο λένε όσοι την έχουν βάλει. ” Υπαρχει περίπτωση να το δούμε να λειτουργεί στην επόμενη αναβάθμιση από την 7.1.19 ; Γιατί αυτό το ξανά + στήσιμο είναι μία ψιλοφασαρια Φίλε @gpapaioa είχες δίκιο με αυτά που διαβαζες στην συνάντηση...
-
Παράθεση από gpapaioa: “Οντως παιδιά ήταν πολύ ωραία η συνάντηση Μακάρι να μπορούσα να μείνω παραπάνω και να βοηθήσω. Συγχαρητήρια @derveni, @thanos485, @Johnkas για τη διοργάνωση. Όποιος θέλει και βολεύεται να έρθει από Αμπελώνα μπορεί να στείλει και σε μένα προσωπικό μήνυμα με χαρά να βοηθήσω σε αλλαγή ρομ η ο,τι αλλο μπορώ. ” Απο τα καλύτερα παιδιά ο Γιάννης ... Όπως και τα υπόλοιπα Γιάννη με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω να τα πούμε από κοντά
-
Το έχω αναφέρει και εγώ αυτό το προβλημμα με το 4g της δευτερης κάρτας sim στην θέση sd... Σαν καινούργιος είχα την 7.1.12 , προχώρησα στην τελευταία 7.1.19 αλλά και στης δύο περιπτώσεις είναι αδύνατον να πάρει 4g (πάντα μιλάω για την 2 sim) Το μόνο που κολαω για εγκατάσταση Stable 8.1.2. είναι ότι χρειάζομαι το root ..... Εκτός και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει Υπομονή τώρα για την επίλυση του πρόβλημματος
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Πριν από λίγο τελείωσε η αναβάθμιση της rom με αποτελεσμα an tutu κοντά στα 98500 . Κάποιοι με πέρασαν αλλά κραταω μία πισινή για την επόμενη Πέρα από την πλάκα δυστιχος και πάλι δεν μου έκανε την χαρη η δεύτερη sim (sd) να δουλεύει σε 4g και επίσης ένα άλλο που δεν είχα αναφέρει ότι εξακολουθεί και τώρα να παίζει η οθόνη. Αυτό γίνεται μόνο μέσα στην εφαρμογή xiaomi και μόνο στο μέρος που γραφω. Για τα υπόλοιπα είναι νωακομα ” Γιώργο αυτό π…
-
Παράθεση από derveni: “@Giorgos Karavidas Είπαμε η μία βγάζει 4G η άλλη 3G. ” Σωστα !!! =============== Ιαν 20th 2017, 9:51pm =============== Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Επίσης μου πρότεινε χειροκίνητη αναζήτηση δικτιου όπου και Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Μάλιστα πριν από λίγο μίλησα στο 13818 και μου είπαν το ίδιο πράγμα ότι είναι ενεργή η υπηρεσία. ” Εχει υπάρξει και άλλη περίπτωση φίλου που του έλεγαν ότι είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία χωρίς να είναι. Δεν χανε…
-
Πριν από λίγο τελείωσε η αναβάθμιση της rom με αποτελεσμα an tutu κοντά στα 98500 . Κάποιοι με πέρασαν αλλά κραταω μία πισινή για την επόμενη Πέρα από την πλάκα δυστιχος και πάλι δεν μου έκανε την χαρη η δεύτερη sim (sd) να δουλεύει σε 4g και επίσης ένα άλλο που δεν είχα αναφέρει ότι εξακολουθεί και τώρα να παίζει η οθόνη. Αυτό γίνεται μόνο μέσα στην εφαρμογή xiaomi και μόνο στο μέρος που γραφω. Για τα υπόλοιπα είναι νωρίς ακομα
-
Την καλημέρα σε όλους Κατέβασα χθες την καινούργια 7.1.19 και θέλω να ρωτήσω πως μπορω να κάνω αναβάθμιση χωρίς όμως να χάσω τα δεδομένα (της εφαρμογές κλπ) ; Κάπου υπήρχε ένας σχετικός οδηγός για μέσω ρεκοβερυ αλλά τον έχασα ....... Υπαρχει φίλος με pro που έβαλε την καινούργια για να ακούσουμε εντυπώσεις;
-
Παράθεση από giwrgosalim: “τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια βραδιατικα και αυριο σκοπευα να βαλω χρημα στο paypal να το αγορασω...ηξερα οτι η μπαταρια του κραταει ελαφρως λιγοτερο απο το redmi note 4 του οποιου ειναι υπερτουμπανο ” Φιλε μου πιστεύω ότι είναι θέμα rom και διαχείρησης ενέργειας (δεν είναι και γνωστής για περισσότερα ) Περιμένω καινούργια μήπως έχουμε κάποια βελτίωση... Πάντως να αναφέρω ότι στο σπίτι δουλειά και έξω δεν χρησιμοποιώ κάποιο υπολογιστή ή τάμπλετ για σερφαρισμα στο δι…
-
Παράθεση από st00rstand: “Καλησπερα σας! Εχει δυο μερες που εχω τ κινητο στα χερια μ και εχω παρομοια εμπειρια με τον φιλο Giorgos Karavidas . Αν περασω την εληνικη ρομ ισως βελτιωθει ? ” Την Ελληνική έχω φίλε μου επα Παράθεση από DimitrisVerlis: “Καλησπερα σε όλα τα παιδιά, είχα ξαναγράψει πριν μερικές ημέρες, έχω σοβαρό θέμα με την μπαταρία σε σημείο που αδειάζει σε 3 και κάτι ώρες οθόνης με 3g και φωτεινοτητα στο 100% από της 8 το πρωί μέχρι της 3 το μεσημέρι και χθες για να με κρατήσει η μπα…
-
Επίσης μου πρότεινε χειροκίνητη αναζήτηση δικτιου όπου και Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Μάλιστα πριν από λίγο μίλησα στο 13818 και μου είπαν το ίδιο πράγμα ότι είναι ενεργή η υπηρεσία. ” Εχει υπάρξει και άλλη περίπτωση φίλου που του έλεγαν ότι είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία χωρίς να είναι. Δεν χανεις τίποτα να στείλεις πάλι το SMS για την ενεργοποίηση της.. Στελνεις 4G στο 1333. Πρόσεχε έχεις δίκαρτο, να φύγει το SMS από την κάρτα που θέλεις να ενεργοποιηθεί. ” Ηταν το …
-
Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει ενεργοποιηθεί το δίκτυο 4G στην καινούργια sim.... ” Είναι ενεργοποιημένο το 4g με επιβεβαιωση με μήνυμα sms. Μάλιστα πριν από λίγο μίλησα στο 13818 και μου είπαν το ίδιο πράγμα ότι είναι ενεργή η υπηρεσία. Σαν λύση να αλλάξω καρτες μου είπε (πρέπει να κόψω την αλλοι πάλι )
-
@BodaiΤην κάρτα sim (συμβόλαιο cosmote) που δεν έχω 4g και είναι στην θέση 2 (sd) την πήρα προχθές καινούργια (nano) με κόστος 5€ από δίκτυο καταστημάτων cosmote. Τώρα έκατσα και πάλι και έβαλα την sim 1 σε λειτουργία 2g και την sim 2 σε 4g αλλά διστυχος γυρναει πάλι σε θέση 3g. Για το APN το κοίταξα δέκα φορές διαβάζοντας και βλέποντας φωτο,δεν νομίζω να έχω κάτι λάθος Ευχαριστώ =============== Ιαν 20th 2017, 1:31pm =============== Εκανα κιόλας απενεργοποίηση την sim1 αλλά και πάλι τίποτα. Η si…