Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Εμενα πάντως με την τελευταία 7.1.12 δεν έχω 4g στην sim (sd) 2. Στην 1sim κανονικά αλλά με πολύ ασθενές σήμα,με της περισσότερες φορές να είμαι Η+ Χρειαζεται κάποιες ρυθμίσεις παιδιά (είναι ενεργοποιημένο το 4g της sim και κάνω την αλλαγή μέσα από το μενού) γιατί διαβάζω για πάτημα στο dial για ρυθμίσεις... Ευχαριστώ

• Σωστα ,η κάρτα sim 1 βγαζει 4g ενώ στην sim2(sd) μου βγάζει 3g. Οπως φαίνεται στην τελευταία φωτο όταν το πάω επιλογή 4g δεν το κρατάει και επανέρχεται πάλι 3g....

• Εκλεισα δυο μερες γεματες με το pro και την τελευταια Ελληνικη rom και θελω γραψω δυο τρια πραγματα σχετικα. Να αναφερω οτι το προηγουμενο μου κινητο ηταν το lenovo k3note Το πρωτο πραγμα που με εκανε αρνητικη εντυπωση ειναι η μπαταρια αφου πιστευα οτι θα βγαζω μια ημερα ανετα. Δεν ξερω αν ειναι νωρις ακομα και δεν εχει στρωση η μπαταρια αλλα οπως βλεπεται στην φωτο αναγκαστικα σημερα το απογευμα κατα της 6 να το βαλω για λιγα λεπτα να φορτιση. Εφτασε απο το 100% στο 18% με τρεις ωρες περιπου οθ…

• Να ευχαριστήσω και δημόσια των @thanos485 για την πραγματικά υπέροχη δουλειά επανω στο κινητό μου. Επιτέλους μπήκε η πολυπόθητη Ελληνική rom και τώρα θαυμάζω αυτό το υπέροχο εργαλείο. Από το μεσημέρι το έχω λιωση στο πείραγμα και δεν το χορτενο. Το μόνο που με τρομάζει είναι ο μεγάλος μου γιος που το γλυκό κοιτάει Θανάσης και πάλι ευχαριστώ και προκαταβολικά Χρόνια πολλά για την αυριανή ονομαστική σου γιορτή....

• Παράθεση από geofust: “Παράθεση από magoulinio: “Πρίν απο δύο μέρες παρέλλαβα το Redmi pro 64gb απο banggood με MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.8| Developer . ” Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Παρέλαβα και εγω απο (banggood) ειδα οτι εχει την rom που βλεπεται στην φωτο. ” Καλησπέρα κύριοι.Να ρωτήσω πότε παραγγείλατε τα κινητά σας, γιατί περιμένω 2 συσκευές απο 16/12 και ακόμη είναι κολλημένες στην Κίνα... ” Παραγγελια φιλε μου 3/12 αποστολη κατα της 6/12 και παρελαβα 13/1 ....Δεν ξερω αλλα πρωτη φορα…

• Αν ο Γαμος του φιλου ειναι (εχασα το προσκλητήριο και ντρεπομαι να τον παρω τηλ ) ειναι μετα της 18:00 θα ερθω εστω και για λιγο....\ [email protected]

• Παράθεση από thanos485: “Είναι γνωστός ο Γιώργος και πολύ καλός επαγγελματίας με ξέρει και τον ξέρω θα πιούμε καφέ αύριο και θα τα πούμε ” Φυσικα, πουρνο πουρνο θα ειμαι Κ.θαναση ........ Τελικα παρα ειναι μικρη η Λαρισα

• Παράθεση από NasDriver: “Unofficial είναι...αυτό είναι σίγουρο. ” Αυτο ειναι κακο η καλο

• Παράθεση από thanos485: “Έλα @Giorgos Karavidas εδώ κινητό service νομίζω οι δουλειές μας είναι πολύ κοντά ΠΕΟ Λάρισας Βόλου σωστά? ” Ρε εσεις πλακα μου κανεται δεν μπορει. Σωστα ΠΕΟ Λαρισας Βολου βρισκομαι (δουλεια). Υπαρχει καποιος τροπος να με βοηθησεις με το κινητο μου........γιατι θα το εχω στο συρταρι κανενα μηνα και θελω να δωσο στον μικρον το παλιο μου lenovo k3note Μια εποικοινωνια μπορουμε να κανουμε με καποιο ΠΜ ? Ευχαριστω Αν το εκανα σωστα σου εστειλα ενα ΠΜ με καποιες ερωτησεις μου…

• Παράθεση από NasDriver: “Κάνε αυτόν τον έλεγχο εάν δεν το έχεις κάνει ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και βλέπουμε για τα υπόλοιπα. ” Το εχω γραψει οτι ειναι κλειδωμενο ο bootloader και περιμενω sms για ξεκλειδωμα...

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Edit Αν υπαρχει φιλος και γνωστης του αντικειμενου και μπορει να βοηθησει στο να περασουμε την Ελληνικο rom θα τον κερασω καδεφακι σπεσιαλ (αντε και τυροπιτουλα ) Φυσικα μιλαω για περιοχη Λαρισα Ευχαριστω και καλως σας βρηκα ” υπάρχει κινητό συνεργείο flash/unbrick/support/undeath/recover/etc στην πόλη σου!!!! φίλε @Atha Kappas δεν χρειάζεται να τα γράφεις δύο φορές, είναι κατανοητά και με την πρώτη!! εγώ σου ριξα like και στα δύο πάντως, μ…

• καλημερα σε ολους Στο δικο μου pro 3/64 εχω επανω την rom της φωτο (παρελαβα απο banggood προχθες) με Ελληνικα σε μεγαλο βαθμο και play... Σε κουβεντα με φιλο που ψιλοασχολητε με τα xiaomi μου ειπε οτι ειναι ευρωπαικη και ειναι μια χαρα ουτε ρουταρισμα δεν θελει.... Σε μια δοκιμοι που εκανα ειδα μεγαλη καταναλωση μπαταριας με λιγοτερο απο 2 ωρες οθονης η μπαταρια εφτασε κοντα στο 33% ,και καποιες εφαρμογες οπως vape tool (ηλεκτρονικο τσιγαρο) δεν της ανοιγει. Στο an tutu παντως εχει φτασει κοντα…

• Καλησπερα σε ολους . Παρέλαβα και εγω απο (banggood) ειδα οτι εχει την rom που βλεπεται στην φωτο.Ελληνικα κανονικα και με play store.Δεν γνωριζω αν ειναι καλη η rom και αν ειναι κινεζικη αλλα θελω να την αλλαξω με μια καθαρα Ελληνικη στην οποια θελω να γινει root (εχω εφαρμογες πολλες για root) και να ειναι οσο γινεται ποιο σταθερη. Την διαδικασια ξεκλειωματος την εχω κανει και περιμενω απαντηση Ποια ρομ προτεινεται γιατι εχω χασει την μπαλα εδω μεσα με τοσες πολλες (αν γινεται με σχετικο συνδε…

• Παράθεση από spideman3: “Η rom που έχεις είναι η official china σταθερή χωρίς play store, Ελληνικά. Το sms που θα σε έρθει θα σε γνωστοποιεί ότι έχεις την έγκριση για ξεκλείδωμα.Αν έχεις wind δεν θα λάβεις μήνυμα. Από την στιγμή που είσαι σε αυτό το νήμα θεωρώ ότι έκανες έλεγχο που bootloader. ” Καταρχήν σορυ για το ποιο επανω ποστ @kxaris2005 πηγα να απαντησω μεσα απο τον λογαριασμου του μικρου μου (απο το κινητο του).Προσπαθησα να το σβησω ολο αλλα μάταια. Η rom που εχω φιλε @spideman3 εχει Ελ…

• Καλησπερα σε ολοι την παρεα και απο εμενα. Χθες παρελαβα και εγω το διαμαντακι μετα απο 40 ημερες αναμονη (banggood) με την rom που βλεπεται στην φωτο. Εβαλα τους οδηγους στον υπολογιστη συνδεση με κινητο και βλεπω οτι τελικα ειναι κλειδωμενο. MI Unlock τρεχω τωρα και μου βγαει αρχικα μηνυμα οτι δεν υποστηρίζει την συσκευη.Ειχα ξεχασει οτι ειχα συνδεση και το lenovo k3note στο Mi και αμεσως εκανα αποσυνδεση και διαγραφει . Δευτερη προσπαθεια μπηκα μεσα και μου εβγαλε μια αλλοι σελιδα στα Κινεζικ…