Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Εφαρμογή facebook
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τις ειδοποιήσεις στα εικονίδια εφαρμογών (δηλαδή να σου λέει πόσες ειδοποιήσεις έχεις πάνω στο εικονίδιο). Έχω δοκιμάσει δικαιώματα εφαρμογών και γενικά τα πάντα όπως αναφέρει ο οδηγός. Π.χ όταν έχω ένα like στο facebook δεν το εμφανίζει στο εικονίδιο της εφαρμογής,αλλά πρέπει να μπω μέσα για να το εμφανίσει.Ευχαριστώ πολύ!
-
Μόνο για το mi5 πρέπει να φλασάρεις τον καινούργιο TWRP. Ψάξτε λίγο τους οδηγούς το ανεφέρει.Αλλιώς μπορεί να μπρικαρει το τηλέφωνο.
-
Παράθεση από jim1971: “Παράθεση από jpastos: “Όταν λες αυτόματη ενημέρωση τι εννοείς?? στην ελληνική XTRV_6.12.8 MIUI V8 δεν γίνετε αυτόματη ενημέρωση ” Το ίδιο θα έλεγα και εγώ αν δε μου είχε συμβεί. Έχω κάνει δεκάδες ενημερώσεις με τον παραδοσιακό τρόπο κατεβάζοντας manually το αρχείο.Χθές άνοιξα τον updater στα εργαλεία και το ξέχασα στο wifi. Οταν επέστρεψα το βράδυ είχε επανεκινήσει με τη νεα αναβάθμιση. Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματια: εφαρμογή αναβάθμισης, ιδιότητες, ρυθμίσεις, αυτ…
-
Σε mi4c την έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει; Ευχαριστώ πολύ!
-
Παιδιά το κινητό ήρθε το απόγευμα με ΕΛΤΑ courier.Δεν πλήρωσα τίποτα από τελωνείο (vickmall EU Express). Στάλθηκε 1 Δεκεμβρίου και σήμερα το έχω στα χέρια μου (Θεσσαλονίκη). Το κινητό έχει την MUI 8 by xiaomi-miui,gr GTV 6.7.21 Developer.Καμιά γνώμη για την ρομ που φοράει;;
-
Χαχαχα.Νομίζω ότι ξέρω που είναι.Αλλά επειδή έχουν αποθήκη εδώ το στέλνουν και πιο γρήγορα.Η περιοχή αρχίζει από ''Ν'';;
-
Καλησπέρα παιδιά.Το κινητό xiaomi το στάλθηκε από το vickmall με EU Express 1 Δεκεμβρίου και μόλις τώρα είδα ότι σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη.Απορώ πως έφτασε τόσο γρήγορα!
-
Παιδιά από ποιο tracking τα βλέπετε αυτά;
-
Καλησπέρα παιδιά! Εχθές μίλησα με vickmall και μου είπαν οτι με το EU express δεν έχει φόρους (with no tax). Ας ελπίσουμε οτι ισχύει.
-
Παράθεση από geomos: “Παράθεση από Christos122: “Πάντως το EU Express πρέπει να είναι γρήγορη παράδοση.Εχθές παρήγγειλα το κινητό από vickmall και σήμερα μου έστειλαν tracking number και ότι έχει φύγει από αυτούς. Βέβαια έδωσα 20 ευρώ παραπάνω. ” Όταν με το καλό παραλαβεις θα ήθελα να γράψεις κάποιες λεπτομέρειες, όχι για το κινητό ή το κατάστημα αλλά για την αποστολή. Χρόνο, τελωνείο, tracking number κτλ. Αν ακολουθεί τα πρότυπα της τριγωνικης αποστολής λογικά θα σου στείλουν και 2ο tr number. …
-
Πάντως το EU Express πρέπει να είναι γρήγορη παράδοση.Εχθές παρήγγειλα το κινητό από vickmall και σήμερα μου έστειλαν tracking number και ότι έχει φύγει από αυτούς. Βέβαια έδωσα 20 ευρώ παραπάνω.
-
Vickmall ερώτηση
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Εάν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει.Στην επιλογή παραγγελίας για shipping method έχει EU Express(Duty Free,8-15 working days).Ξέρει κανείς αν όντως αληθεύει και θα έρθει ως 15 μέρες; Ευχαριστώ πολύ!
-
Παραγγελία xiaomi
ΜήνυμαΜην με κακολογήσετε αλλά θα πάρω το mi4c. Από το κατάστημα που το πήρα μου είπαν ότι θα το σετάρουν με την ελληνική rom πριν μου το στείλουν.
-
Παραγγελία xiaomi
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι ότι όντως θα καθυστερήσει στην παράδοση. Σε περίπτωση που πάρω το mi4c θα έχει κάποια υποστήριξη σε rom?
-
Παραγγελία xiaomi
ΜήνυμαΣυγνώμη για τον ενθουσιασμό απλά μου βγήκε.χαχα. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο εώς 150 ευρώ 5 ίντσες μετά χαράς! Σας ευχαριστώ όλους.
-
Παραγγελία xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη τη παρέα. Αύριο θα κάνω παραγγελία το πρώτο μου xiaomi από σκρουτζομάγαζο. Συγκεκριμένα το mi4c. Με το καλό να μου έρθει και με το καλό να το σετάρω!!
-
Ερώτηση για xiaomi mi4c
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούργιος στην κοινότητα,καθώς και στα xiaomi smartphones. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αφήσω το iphone 5s που έχω για το xiaomi mi4c. Θα ήθελα την άποψή σας. (Μπορεί να σας φανεί βλακώδης ερώτηση). Σας ευχαριστώ!