Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από Sitalkas: “Παράθεση από xariscd: “Επίσης παρατήρησα πως η μπατάρια τρώγεται για πλάκα σε σχέση με την Miui 7.. ” Ποια MIUI 7 είχες; Γιατί στις dev που χρησιμοποιώ είχε θέμα η μπαταρία εδώ και κανα μήνα.Η stable ΜIUI 7 που βαλα χτες έδωσε τη λύση, και δύσκολα θα ξαναλλάξει. Μες στη νύχτα η μπαταρία έπεσε μόλις 1% με ανοιχτά τα πάντα. Στη dev θα ταν κάτω από 70% ” Τη Stable πρέπει να είχα.. (Δεν παίρνω και όρκο)
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαιδιά τόσο καιρό χρησιμοποιούσα τα Piston 2 με την Miui 7 και ήταν άριστα.. Σήμερα που πήγα να ακούσω μουσική από τον official player της miui 8 (έχω 6.6.3) ήταν συνεχώς λες και κάποιος έπαιζε με τα πρίμα και τα μπάσα του ισσοσταθμιστή και ακουγόταν πολύ χάλια.. Τα έβαλα σε pc για να δω μήπως φταίνε τα ακουστικά αλλά ήταν μια χαρά.. Τα ξαναδοκίμασα στο κινητό και κουνούσα το καλώδιο για να δω μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα.. Μέσα από το youtube στο κινητό ο ήχος ακούγονταν καλύτερα αν και είχε …
-
ΜήνυμαΌπως προέιπα έχω και γω το ίδιο πρόβλημα.. Επειδή έχω το Mi band και θέλω να κάνω συγχρονισμό, με το που ανοίγω το bluetooth μου πετάει αυτό το error.. Επίσης υπάρχει bug όταν πας Ασφάλεια>Μπαταρία>Analyze battery usage.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14998/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14999/ Παράθεση από Bodai: “@latsialis δοκίμασε να καταργήσεις το pairing να κάνεις reboot την συσκευή και να κάνεις το pairing απο την αρχή.. ” Όπως το περίμενα, δεν διορθώθηκε.. Το bug…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από latsialis: “Το έφτιαξα, απλά στο wipe καθαρησα κ το cache... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε έχω και γω το ίδιο πρόβλημα.. Με το που ανοίγω bluetooth με πετάει error.. Έκανα wipe cache+dalvik αλλά όταν bootαρα και το ξαναδοκίμασα είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα.. Έκανες κάτι διαφορετικό? Να πω δεν έκανα factory reset κατά την εγκατάσταση.. Έκανα απλά install σαν update χωρίς κανένα wipe αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα (Μι4).. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attach…
-
εγω εχω ενα προβλημα συνδεσης με το μι λογαριασμο .το ρουτερ δουλευει κανονικα .και ειδη το συνδεσα με το μι4 κινιτο που εχω και το βλεπω κανονικα απο κει.τωρα θελω να το συνδεσω και με ενα αλλο νοτε2 που εχω .εχω την τελευταια ρομ και το miwifi την εκδοση 2.3.37 και παταω στο συνδεση to an existing account με παει στην επομενη σελιδα για να πατησω το sing in και πατωντας το ενω ψαχνει για ρουτερ μου βγαζει μυνημα no new or unpaired mi router was detected.οποτε δεν προχωραει .τι κανω?...βεβαια μ…
-
ευχαριστω...
-
2 καρτεs πωs τηs ρυθμιζω
Μήνυμακαι για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεισ κανενα παρατραγουδο παρα στη wind και πεστους να σε μπλοκαρουν την προσβαση στο ιντερνετ απο την καρτα ομιλιασ που εχεις και δεν θα φοβασε ποτε ...γιατι ξερεισ ποσα μονοευρα εχω χασει βαλε βγαλε καρτα (επειδη μηδενιζουν ολα ) χωρισ να θελω να τραβα 10 ΚΒ και να χρεωνει ευρω ...ετσι ειμαι και εγω οπως εσυ ...
-
εχω την τελαιυταια 4.9.26λοιπον εντοπισα αν προβλημα ..ενω ειχα ολο το βραδυ στο ρευμα για να φορτηση ,το πρωι ενω το ειχα στην τσεπη μου το ενιοθα ζεστο σαν να δουλεθει 100% και σε 2 ορεσ βλεπω την μπαταρια να ειναι σχεδον αδεια ..το εκανα επανεκκινιση και σταματισε αυτη η κατιφορα και αντεξε το υπολιπο τισ ημερας ...τι φταιει ?,η ρομ ?..ειναι δευτερη φορα που συνβαινει αυτο και μαλλιστα για προτη φορα βλεπω οτι η ελευθερη ραμ ειναι 400 μβ ενω ως τωρα ηταν το πολυ 270μβ ελευθερα
-
Αυτη η μεταφορα τι ακριβος. Ειναι