Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Introducing Xiaomi Mi-4

niksimera - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Πότε κυκλοφορεί ξέρουμε?

• Νέος κάτοχος MI3!!!

niksimera - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Η παραγγελία έγινε 12-5 και ήρθε 26-5

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Να ενημερώσω και εγω την κοινότητα οτι παρέλαβα το 64αρι απο Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch 1.5GHz with Android 4.1 Πέρασε χωρίς τελωνείο, με ενδεικτική τιμη επάνω στο δέμα 35 ευρω Ηρθε ρουταρισμενο και με ελληνικά κανονικό φορτιστή. Το μονο πρόβλημα αρχικά με το merimobiles ηταν οτι για την πληρωμή μεσω παυπαλ χρησιμοποιεί ενα εμαιλ της google αυτο ([email protected]) που χτυπάει σαν σπαμ απο τα φίλτρα, πράγμα απαράδεκτο για μια τέτοια εταιρεία. Παλαιότερα ειχα αγοράσει και πάλι κατ…

• Ειμαι νεο μελος εδω, οπου αν και έψαξα δεν μπόρεσα να εντοπίσω την ρύθμιση ώστε να παίρνω ειδοποιήσεις στο εμαιλ μου, κατι πρέπει να μου διαφεύγει Ευχαριστώ

• Xiaomi Mi3 Αγορα

niksimera - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντήσεις το τλφ ειναι στο τοπικο ταχυδρομείο και μαλλον τριτη τετάρτη θα παω να το παραλάβω, ήρθε απο Μerimobile με EMS, μολις το παρω θα ενημερώσω και ενδεχομένως να χρειαστώ και αλλη βοήθεια ΥΓ υπαρχει εγκατεστημενο το play της google? Ευχαριστώ

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Να ρωτήσω και κατι αλλο, εσεις που το εχετε ειστε ευχαριστημένοι σε συγκριση ας πουμε με το S5 ανεξάρτητα απο την χρηματική διάφορα που εχουν ποιο ειναι καλύτερο σε οθονη ταχύτητα κλπ, και κατι τελευταίο υπάρχει η λειτουργία hot spot δηλαδη μέσω του τλφ να συνδέονται άλλοι που δεν διαθέτουν ίντερνετ

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Ευχαριστω, θα το παρω κατα 90% απο merimobiles

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Απο λιγο που διάβασα ενα eshop για αγορα ειναι το merimobiles υπαρχει και καποιο αλλο Μπορω για αυτο να ζητησω για μεταφορα την ΕΜΣ? Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch 1.5GHz with Android 4.1

• Xiaomi Mi3 Αγορα

niksimera - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλως σας βρήκα. Μια πληροφορία θελω Που μπορω να αγορασω το Xiaomi Mi3 εκτος ελλαδας αλλα να υποστηριζει ελληνικα, να ειναι συμβατο με τα ελληνικα δικτυα (cosmote) και το καταστημα να ειναι αξιοπιστο. Ευχαριστω