Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 383.
-
Ερώτηση λίγο off topic, αν μου επιτρέπεται: Υπάρχει κάποια ένδειξη για την επόμενη έκδοση MIUI, ειδικά για το Capricorn?
-
RE:
ΜήνυμαΠολύ σημαντικό να μπαίνει σωστά το δάχτυλο...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ronin13: “Δε μπορώ να εγκαταστήσω το magisk σε mi5s. Ούτε καν μετά από factory reset. Το κανω κανονικα εγκατασταση απο το TWRP αλλα μετα με παραπεμπει στο Play Store, οπου δεν υπαρχει. ” Σου λείπει ο Magisk Manager, γεγονός που είναι περίεργο καθώς θα έπρεπε να τον εγκαθιστά η ROM στο /data. Δεν υπάρχει πλέον στο Play Store, τον κυνηγήσανε τον topjohnwu. Η τελευταία έκδοση του Magisk Manager πλέον θα βρίσκεται πάντα εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η έκδοση αυτή, τη στιγμή που …
-
Δε μπορώ να εγκαταστήσω το magisk σε mi5s. Ούτε καν μετά από factory reset. Το κανω κανονικα εγκατασταση απο το TWRP αλλα μετα με παραπεμπει στο Play Store, οπου δεν υπαρχει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “γιατί δεν είσαι? ?(” Είναι παππούς; :p
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@takisfrag είσαι μεγάλος. Ευχαριστώ!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Ξεκίνησα να κάνω τη διαδικασία με το λογαριασμό που έφτιαξα στην κοπέλα μου, και δε δέχεται το όνομα όταν κάνουμε τη φόρμα. Δοκιμάσαμε τα πάντα (όνομα, nickname στο αγγλικό forum, MiAccount number) αλλά πάλι ζητάει να βάλουμε το σωστό όνομα. Έχει κάποιος καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
-
@gkalen Όταν χρησιμοποιούσα το magisk με android 6 όλα ήταν μια χαρά. Με το 7 αντιμετωπιζω το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω με supersu και θα σου πω. Edit: Το Supersu δεν εγκαθίσταται καν... Μέσω twrp προσπάθησα.
-
@BanditGR καλημέρα! Έκανα ότι μου είπες, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... Δε μπορει να αντιγράψει το αρχείο των hosts.
-
@BanditGR το πρόβλημα ξεκίνησε όταν πέρασα τη Nougat. Έχω σωστά root με Magisk, και αυτό το άγαλμα μου βγάζει, ναι. Το κατέβασα το busybox. Πως το χρησιμοποιούμε;
-
Εγκατέστησα τη recompiled έκδοση της ROM και εξακολουθω να μη μπορώ να ενεργοποιήσω το Adaway...
-
Καλημέρα! Μόλις την πέρασα σε Mi5s. Το magisk εγκαταστάθηκε κανονικά. Εξακολουθω όμως να έχω πρόβλημα με το Adaway (μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα) και το Dolby Atmos (δεν εγκαθίσταται)... b11adafee22acc75fbeb920d8a9d1a6b.jpg
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από makis1024: “Το wifi, τα δεδομένων, το flight mode, γιατί του τα έκρυψες @takisfrag ; βλέπω δόλο.” Ε είπαμε όχι να μας περάσει κιόλας !!! Εσύ τώρα μας έδωσες στεγνά, το μόνο που δεν είπες ειναι ότι το βάζουμε και λίγο στο ψυγείο !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ε, μπορείς να το βάλεις και στην κατάψυξη! :p :p :p
-
Μετά απο 2 μέρες χρήσης σε Mi5s, μετά από εγκατάσταση χωρίς factory reset, έχω να παρατηρήσω τα εξής: 1. Από ταχύτητα η rom πετάει. 2. Αυτό ίσως συμβαίνει σε βάρος της αυτονομίας, γιατί μου φαίνεται ότι αδειάζει λίγο πιο γρήγορα. Ίσως βέβαια να είναι και ιδέα μου. 3. Έχω την αίσθηση ότι βελτιωθηκε ο αισθητήρας του δακτυλικου. 4. Το bsplayer άρχισε να κρασαρει. Το έκανα επανεγκατάσταση, πάλι μετά από 2-3 χρήσης κρασαρει. 5. Σταμάτησε να δουλεύει το Adaway και δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Έχω …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το Adaway θέλει root access ,έχεις εγκαταστήσει SuperSu ή Magisk ; Διότι η τελευταία dev. δεν είναι preroot.” Έχω εγκατεστημένο το Magisk κι έχω παραχωρήσει δικαιώματα στο Adaway.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Παράθεση από ronin13: “Παρατήρησα ότι το Adaway και το bsplayer δε λειτουργούν μετά το update. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος και αντίστοιχο; ” Το adaway μετά από αναβάθμιση με καθάρισμα cashe + dalvik cache πρέπει να το ενεργοποιήσεις πάλι.” Καλημέρα! Προσπάθησα να το κάνω, αλλα μου βγάζει άγνωστο σφάλμα. Το ίδιο και μετα από νέα εγκατάσταση.
-
Παρατήρησα ότι το Adaway και το bsplayer δε λειτουργούν μετά το update. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος και αντίστοιχο;
-
Κατεβαζω τωρα για Mi5s. Τελικα ειναι Ανδροιδ 6 ή 7? Γιατι στον πινακα αναφερεται ως 6...