Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 383.
-
Αντε και καλη μας επιτυχια!
-
Καλημέρα! Σε Mi5s μετά την απροβληματιστη εγκατάσταση, μου βγάζει ειδοποίηση να εγκαταστήσω το νέο TWRP. Το κάνουμε μέσα από το recovery ή και από το MIUI interface?
-
Καλή μας τύχη!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ronin13: “Μόλις το πέρασα, σε γενικές γραμμές όλα καλά. Μόνο ρε παιδιά, κάντε κάτι να μη χρειάζεται να περνάμε κάθε φορά το APN της Cosmote μετά από κάθε εγκατάσταση... Για λοιπές παρατηρήσεις αύριο, που θα το έχω δουλέψει λιγάκι! ” Όσοι έχετε σχετικά νέες κάρτες SIM, μπορείτε να δοκιμάσετε να πάτε στα APN και να πατήσετε "Επαναφορά προεπιλογών". Λογικά, θα σας διορθώσει τα APN μόνο του. Δοκιμάστε την επόμενη φορά...δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Αντιθέτως αν εί…
-
Μόλις το πέρασα, σε γενικές γραμμές όλα καλά. Μόνο ρε παιδιά, κάντε κάτι να μη χρειάζεται να περνάμε κάθε φορά το APN της Cosmote μετά από κάθε εγκατάσταση... Για λοιπές παρατηρήσεις αύριο, που θα το έχω δουλέψει λιγάκι!
-
Μου βγαζει αυτο στη ROM για το Mi5s.
-
Σε Mi5s πάλι μου χάθηκαν οι ρυθμίσεις ίντερνετ μετά την εγκατάσταση, όπως και με την προηγούμενη rom....
-
Αν υπήρχε γκρουπ "Έλληνες Μπαμπάδες του Φέισμπουκ" - Provocateur
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Η μεγαλύτερη πλάκα με την αγγελία είναι ότι άμα σου στείλει άδειο κουτί δεν μπορείς να κατηγορήσεις ότι δεν σου έστειλε ότι δείχνει και στην φωτογραφία.. 8|” Άρα θα πρέπει να σου στείλει ένα χέρι... :p :p :p
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Δεν ξέρω και για τα original της xiaomi αν είναι τα ίδια κατά την τοποθέτησή τους. Μιλαω πάντα για το αν κολλάνε στην οθόνη η όχι. Νομιζω οτι υπαρχουν και φωτό εδώ μέσα στο θέματα του mi5s με ένα review για το original τζαμακι της xiaomi. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Νομίζω το review είναι για ζελατίνα, όχι τζαμακι...
-
Μόλις έβαλα τζαμακι που παρέλαβα από AliExpress. 1. Καλύπτει την οθόνη απ' άκρη σε άκρη, εκτός ίσως από ~0.3mm περιμετρικά. 2. Η κόλλα φαίνεται αδύναμη, αλλά το τζαμακι μένει σταθερά στη θέση του. 3. Η αίσθηση του είναι αξιοπρεπής. 4. Μαζεύει εύκολα δαχτυλιές. 5. Έχει πολλές πολλες τελιτσες, τοποθετημενες σε τετράγωνα, πιθανολογω για να υποστηρίζει στις διατρητες θήκες. 6. Μετά την τοποθέτηση η οθόνη ιριδιζει λιγάκι όταν είναι σβηστη, όχι κάτι ενοχλητικό όμως. 7. Το 3D Touch δουλεύει χωρίς πρόβλ…