Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 383.

• RE:

ronin13 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από Exploticon: “ηρθε και σε εμενα το μαυρο με τα 4 ραμ και 128gb ξεκλειδωσα μεσα σε δευτερολεπτα τον μπουτλοαντερ χωρις να βαλω την ντεβελοπερ ρομ περασα και την τελευταια ελληνικη ολα οκ παμε στο κινητο τωρα απο ποιοτητα παρα πολυ καλη σαν συσκευη ειδικα το μαυρο το θεωρω πολυ καλυτερο και αξιζε που εδωσα παραπανω λεφτα. Για την μπαταρια που ακουω οτι εχει μεγαλο drain σε εμενα εβγαλε 4:30 ωρες οθονη ενω ημουν με 4g και γενικα ηταν που εβαζα ολα τα apps οποτε ειναι μια χαρα για πρωτη …

• Άρχισαν να έρχονται τα αξεσουάρ σιγά σιγά.. f7ff01ac6e1f2c60376e7801c08c4389.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “@ronin13 Στο RN3 pro (MIUI με κλειδωμένη την συσκευή εάν κρατήσεις πατημένο το μεσαίο hardware πλήκτρο για 3-4sec ανάβει ο φακός. Δες μήπως παίζει και σε εσένα κάτι τέτοιο (α και εδώ παίζει δαχτυλικό αποτύπωμα στην μέση)” Γι' αυτό δε βρίσκω κάτι. Στο Mi2s μου άνοιγε με αντίστοιχο τρόπο, αλλά εδώ δε μπορώ να βρω κάτι.

• facebook.com/LADbible/videos/3071468716233631

• Έχει βρει κανένας κάποια συντόμευση για το φακο, ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό; Εκτος απο τα toggles. Κάτι αντίστοιχο ίσως με το volume (-) for camera. 'Ή κάποιο τρόπο να το ρυθμίσουμε

• Καλησπέρα! Φίλος με το παρακάτω Mi4c θέλει να κάνει ενημέρωση. Χρειάζεται factory reset, σωστά; 3aa1199148a8e8f7edee404afab5a550.jpg

• Το harware ειναι το ιδιο, αυτο που κανουν ειναι να δοκιμαζουν software tricks να το κανουν να δουλεψει και στις μικροτερες εκδοσεις το ιδιο αξιοπιστα και αποτελεσματικα. ff0a37dd3c2877933f7e51bc06bef72b.jpg

• Άρα δεν είναι θέμα hardware.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από ronin13: “Εχω την αίσθηση ότι είναι θέμα script, γιατί σε forum του εξωτερικού βρήκαν ότι υπάρχει ο κώδικας αλλά είναι απενεργοποιημένος στα μικρότερα μοντέλα. Τον ενεργοποιησαν χρήστες και δούλευε μια χαρά. Έχει αναφερθεί και παλαιότερα στο παρόν νήμα. ” νομίζω δεν κατάφεραν να το ενεργοποιήσουν...” Μπορεί να κάνω λάθος, τί να πω. Το είχα διαβάσει πριν από 1-2 μήνες νομίζω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkoutsou: “Άρα όσον αφορά την αρχική μου ερώτηση 3 τα τινά (εφόσον το υποστηρίζει το δικό μου κινητό): 1. Ή δεν το υποστηρίζει η global official. 2. Ή κάτι κάνω λάθος εγώ στο πάτημα. 3. Ή έχει πρόβλημα το κινητό. Βέβαια εάν είναι θέμα script μπορούμε να αποκλείσουμε την επιλογή 3. Και μας μένουν οι άλλες 2. Για να δούμε.” Το πάτημα κι εγώ τώρα το πέτυχα, μετά από 4 μέρες. Θέλει πρώτα πιο απαλά και μετά να το πιέσεις. Μην το φοβηθείς.

• Μια αναζήτηση στις παλιότερες αναρτήσεις θα σε πείσει! :p

• Εχω την αίσθηση ότι είναι θέμα script, γιατί σε forum του εξωτερικού βρήκαν ότι υπάρχει ο κώδικας αλλά είναι απενεργοποιημένος στα μικρότερα μοντέλα. Τον ενεργοποιησαν χρήστες και δούλευε μια χαρά. Έχει αναφερθεί και παλαιότερα στο παρόν νήμα.

• Με αυτον τον τροπο μπορουμε και να παρουμε backup απο το παλιο μας κινητο και να το κανουμε restore στο καινουριο μας?

• Το εκανα. Επειτα mount μεσω του twrp, ξαναπερασα το zip της ελληνικης stable, το ετρεξα ετσι και μεχρι στιγμης φαινονται ολα μια χαρα. Μια αλλη ερωτηση: Ο φιλος μου, για τον οποιο προοριζεται το κινητο, εχει ηδη ενα MiAccount, στο οποιο συγχρονιζει το ρτεχον κινητο του. Τι πρεπει να κανω για να γινει restore ΟΤΑ στη νεα συσκευη, εκτος απο το να τη συνδεσω στο MiAccount της και να ενεργοποιησω το Sync?

• Καλημέρα! Έχω φτάσει στο σημείο που κάνω τα wipes μέσα από το tarp αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα σφάλματος... e09614dd4e166a2064497a976f862644.jpg

• Τα κουμπιά παίζουν και σε μένα. Σαφώς περίμενα και καλύτερο, αλλά δεν είναι deal-breaker. Εξάλλου σκοπεύω να το έχω σε θηκούλα..

• RE:

ronin13 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Αν προσπαθείς να φλασάρεις Developer 7.x.x έκδοση δοκίμασε να ΜΗΝ πατάς το Volume- όταν συνδέσεις το τηλέφωνο (βασικά να μην πατάς τίποτα), αυτό εννοεί. Για κάποιο περίεργο λόγο, φαίνεται ότι στις τελευταίες Developer (και μόνο, μέχρι στιγμής) δεν πρέπει να πατάς τίποτα.” Ο δαίμων του κορρεκτορα! :p :p :p

• RE:

ronin13 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από galeanatur: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από galeanatur: “Παιδια στις ρομ που κατεβαζω δεν εχει ουτε το cust.img ουτε το MT6797_Android_scatter.txt μεσα στο φακελο images... μπορει καποιος να μου δωσει το MT6797_Android_scatter.txt για το redmi note 4 για να προχωρησω την διαδικασια? ” Αποκλείεται. Δεν κατεβάζεις τη σωστή έκδοση ROM. Το spflash tool απαιτεί Fastboot ROM, link εδώ, πας εκεί που λέει Redmi Note 4 MTK Latest... ” Ισχυει, δεν κατεβαζα την σωστη. τωρα ομως που τα εκ…

• Καλησπέρα! Μια μέρα γεμάτη στο Mi5S και να τί έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής: 1. Η ροή των animations και η ταχύτητα είναι φοβερή. 2. Το led των επιδόσεων αυξομειώνει την ένταση του με τρόπο που είναι διακριτά τα "σκαλοπάτια". Ήσσονος σημασίας θα μου πείτε, αλλά στη λεπτομέρεια χτίζεται η τέλεια rom! 3. Δε μπορώ να ρυθμίσω τί χρώμα θα έχει το led στις ειδοποιησεις διαφόρων εφαρμογών. 4. Από άποψη μπαταρίας μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Ασχολούμαι συνέχεια μαζί του από το πρωί, σε 3G, και εί…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ronin13: “Την 8.0.4 εβαλα, ως τελευταια... Πφφφφφ.... Ακομα δεν εχει ερθει εγκριση για ξεκλειδωμα, να βαλω την ελληνικη, και πρεπει να το δωσω το κινητο σημερα... ” Μην περιμένεις απαραίτητα το SMS, μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Να τσεκάρεις συνέχεια το site της αίτησης, αν δεις να έχει αλλάξει η οθόνη και να σε προτρέπει να κατεβάσεις το Mi Unlock είσαι ok. ” Το κοιταω, δεν εχει εγκριθει ακομα. Και ειναι η τριτη μερα σημερα. Αλλες φορες μου ερχοταν στο 5λεπτ…