Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Παράθεση από demakhs: “Ο bootloader κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κλειδωμένος, αφού φοράει official έκδοση, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Κάνε έναν έλεγχο: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Απόλυτα σωστός, ο έλεγχος έγινε και ο bootloader είναι πράγματι κλειδωμένος. Πάω για κατέβασμα China Developer κλπ και ... ενημερώνω edit 1: ενδιάμεσα πρόσεξα πως ήρθε ήδη το sms με την άδεια ξεκλειδώματος - ούτε 4 ώρες δεν χρειάστηκαν. Ερώτηση. Το Mi Unlock Tool το κατεβάζω στο pc ή …
-
Και πάλι εδώ Μετά από λίγες μέρες αναμονή - λιγότερες πάντως απ' ότι αρχικά περίμενα - έφτασε σήμερα το κινητό. Όλα όπως τα παρήγγειλα. Με καθυστέρηση - και μετ' εμποδίων - κατάφερα να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα και είμαι σε φάση αναμονής για το σχετικό sms.Παρακάτω το screenshot του about phone όπου φαίνεται και η MIUI version (το παρήγγειλα με original CN Rom και σημειωτέον ότι έκανε update αμέσως μόλις συνδέθηκε στο δίκτυο του σπιτιού μου). Στο παρακάτω φαίνονται και οι διαθέσιμες γλώσσες…
-
Καλησπέρα σ' όλους Πριν μια ώρα έκανα κι εγώ τη παραγγελία μου για ένα RN4 3GB/64GB με Official CN ROM(Only Support Chinese&English) Μέχρι να έρθει θα πρέπει να δημιουργήσω Mi account και αίτηση για ξεκλείδωμα του Bootloader ή μήπως απαιτείται να καταχωρήσω στοιχεία που θα γράφει επάνω της η συσκευή (όπως π.χ. κάποιο serial number κλπ);
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Η official διακρινεται σε Global China. H Global προς το παρων για το Redmi Note 4 έχει μονο Stable, ενώ η China και Developer και Stable.” Στη σελίδα του vickmall μπαίνει το παρακάτω ερώτημα. "About ROM Multi-language rom&Google play store installed Official CN ROM(Only Support Chinese&English) Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language)" Αν κατάλαβα σωστά, επιλέγοντας τη δεύτερη (official CN ROM) η συσκευή θα έρθει με την developer ή πρέπει να τη ζητήσου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εσύ γράφεις ότι κάποιος δυσανασχετεί... Και εγώ απλά ρωτάω ποιος... Αν δεν έχεις δει κάτι και το λες έτσι όκ.... Αν όμως έχεις δει.. έλα για λίγο στην θέση του και ψάξε το ιστορικό του(μηνύματα του) πόσες φορές απάντησε την ίδια ερώτηση.. Ποιος έχει το λάθος???.. αυτός που δυσανασχετεί ή εσύ (παράδειγμα) που απλά δεν στρώθηκες να διαβάσεις.. Φιλικά πάντα έτσι...” Φίλε Γιώργο, δίκιο έχεις, πράγματι δεν έστρωσα το πισινό μου να διαβάσω όλα τα σχετικά δημοσιεύματα - αν και…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από nikkokk: “Μην παρεξηγείστε λοιπόν ” Ποιός παρεξηγήθηκε και πού? Σε τι αναφέρεσαι? ?(” Σχήμα λόγου είναι φίλε μου, δεν με έπιασε κανείς απ' το μανίκι... Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikkokk: “και μη δυσανασχετείτε από την αδυναμία κάποιων ” Μίλα λίγο πιο συγκεκριμένα...” Απ' την αδυναμία τη δική μου (αλλά και άλλων υποθέτω) να πιάσουν με τη πρώτη το νόημα των λόγων σας και να καταλάβουν με τη μία ποιό είναι το καλύτερο να πράξουν σε κάθε περίπτωση. Στά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavros75: “Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (το έχω ήδη βλεπεις) και έχω τρομοκρατηθει με όλα αυτά που διαβάζω. Είναι το βασικό κινητό και αν πάθει κάτι την πάτησα. Αν βγάλεις άκρη στείλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τελικά πείστηκα και θα το παραγγείλω με official cm (αγγλικά & κινέζικα δηλαδή). Αυτή είναι - υποθέτω - η developer έκδοση της ROM. Με τη πρώτη ευκαιρία θα περάσω την ελληνική που έστησαν τα παιδιά εδώ στο φόρουμ. Αλλά ας παραλάβω πρώτα το κι…
-
Θα γίνω ίσως κουραστικός ευχαριστώντας για άλλη μια φορά όλα τα παιδιά του forum που προσφέρουν αφιλοκερδώς (κοινώς τζάμπα) τις γνώσεις και τη βοήθειά τους. Θα πρέπει όμως κύριοι να καταλάβετε το εξής απλό. Ότι δεν έχουν όλοι ούτε τις γνώσεις σας ούτε την εμπειρία σας. Κάτι που για σας φαίνεται παιχνιδάκι για κάποιους άλλους ίσως να φαντάζει βουνό. Δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις στο φόρουμ που μιλάνε για προβλήματα κατά το πέρασμα των ROM και δημιουργούν ένα δικαιολογημένο φόβο. Μην παρεξηγείστ…
-
Είναι σχετικά απλό (εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος) Δεν εχω πρόβλημα με το αγγλικό menu (global & stable) με τη προϋπόθεση να υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Προτιμώ όμως το ελληνικό menu (multi-language) στο οποίο δεν θα χρειαστεί και να "επέμβω" (δεν με λες και "σπεσιαλίστα" σε τέτοια κόλπα) Αν παρουσιαστούν προβλήματα με τις SIM (ή άλλα) η επέμβαση θα είναι αναπόφευκτη οπότε θα την κάνω ολοκληρωμένη βάζοντας την ελληνική ROM (με τη βοήθειά σας ελπίζω) Στάλθηκε από το P01M μου χρησιμοποιώντας …
-
Καλησπέρα σ' όλους και όλες Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του redmi note 4 και μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία. Αν το πάρω με την multi-language ROM χάνεται η δυνατότητα να του περάσω αργότερα την ελληνική; Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά στο - γρήγορο - ψάξιμό μου δεν το βρήκα) Στάλθηκε από το P01M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk