Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 490.
-
Καλησπέρα παιδιά Δύο ερωτήσεις Ποια η rom για mi 10 lite 5g? Και αν έχει αυτή η ρομ τον miui dialer Ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα παιδιά Για mi10t με τον 865 στην έκδοση 8-128 ποια rom βάζω ? Εναλλακτικά μπορώ να ξεκλειδώσω μόνο και να φλασαρω miui dialer ?
-
Καλησπέρα παιδιά Για mi10t με τον 865 στην έκδοση 8-128 ποια rom βάζω ? Εναλλακτικά μπορώ να ξεκλειδώσω μόνο και να φλασαρω miui dialer ?
-
Updater
manwlis77 - - Mi 10 (Umi)
ΜήνυμαYr1TqwM5PmPz6zRz5 Ορίστε και βίντεο
-
Updater
ΜήνυμαΤο γνωρίζω ρε συ Η διαδρομή που πάω είναι αυτή που πάω στα 100;δες κινητά xiaomi που έχω πάρει
-
Updater
ΜήνυμαΤο ξέρω αυτό ρε συ
-
Updater
ΜήνυμαOfficial rom έχω
-
Updater
ΜήνυμαΠαρατηρώ ότι εδώ έχουμε διαφορετικη παρουσίαση του updater Το σημαντικό είναι ότι βγάζει σφάλμα και δε μπορεί να κάνει έλεγχο για ενημέρωση Έχει άλλος παρόμοιων θέμα ? Επίσης δεν έχει επιλογή να επιλέξω πακέτο αναβάθμισης !e9f225323c7cbc90bb3f878a698df4ed.jpg
-
Η ρομ για το redmi note 9 pro Βασίζεται στην global ROM ? Έχει τον dialer της Xiaomi η έχει το σκουπίδι τον Google dialer ? Μπήκα από την πρώτη σελίδα και έγραψα με πήγε στο τέλος και αυτό που ρωτάω έχει απαντηθεί από πάνω ακριβώς !!!
-
Οχι . Εάν είναι στο αθόρυβο με ένα πάτημα βγαίνει από αθόρυβο. Όταν όμως θέλω να το βάλω αθόρυβο θέλει πολλές φορές
-
Παιδια βλέπω ένα κόλλημα που κάνει όταν πάω να μπω σε αθόρυβη λειτουργία. Πρέπει να πατήσω πολλές φορές το δικαοπτη από την κουρτίνα. Η συσκευή είναι poco f2 στην 12.1.2
-
Δεν πρόλαβενω να ανανεώνω !! Κάθε 10 μέρες αλλάζω !!! Βλέπω όταν πατάω το κουμπί για αθόρυβη λειτουργία πρέπει να το πατήσω 4-5 φορές για να ενεργοποιηθεί!
-
Stable έχω . Την περνάω τώρα και βλέπουμε
-
Θελουμε hard reset ?
-
Κατεβαζω !! Αλλά παω αργά 1.3 mb / sec Θα πω πιο βράδυ εντυπωσεις
-
Να περιμένω εδώ που είμαι που έχει 100αρα γραμμή να κατέβει μπαμ μπαμ
-
Για poco f2 έχει βγει μέρες στο ευρωπαϊκό φόρουμ stable 12.1.2 εδώ ποτέ υπολογίζουμε να την δούμε ?
-
Περασα και εγώ σήμερα την xtrv σε poco f2 Όλα καλά εκτός από το κουλο Όταν με καλούν λέει απόκρυψη Είναι θέμα βονταφονε βέβαια όχι ρομ
-
15 μέρες τώρα..........
-
Προχτρε μου έλεγε ότι έχω ξεκλειδώσει αυτό τον μηνα με το λογαριασμό και δε με άφηνε σε νέο κινητό Λέω ας βάλω το λογαριασμό της συζύγου. Μου λέει 168 ώρες Ξαναβάζω το δικό μου και τσουπ 368 ώρες Τι γίνεται 15 μέρες μπορεί και να το έχω δώσει το poco f2 Δεν υπάρχει άλλη λύση ε?