Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Παράθεση από geoanto555: “Βάζεις την ρομ στον αποθηκευτικό χώρο , μπαίνεις σε twrp (vol + & power) κάνεις wipe/advanced wipe /dalvik,cache,data,system /reboot recovery /install την ρομ. ” Καλημερα.Γιωργο αν θυμαμαι καλα μου ειχες πει προχθες οταν ρωτησα για την διαδικασια αλλαγης απο dev σε stable και το αναποδο να το κανω ετσι ακριβως οπως λες αλλα χωρις το system..Και στον οδηγο σου δεν εχεις βαλει το system μεσα...μηπως τα εχω μπερδεψει η αλλο πραγμα εννοεις..?
-
Στον οδηγο για flash την ελληνικη για πρωτη φορα (rn3 pro) λεει να επιλεξουμε να ΜΗΝ εγκαταστησουμε το super user οταν μας ζητηθει..δεν μου εβγαλε καποιο τετοιο μηνυμα οταν εβαζα την ελληνικη η τουλαχιστον δεν το ειδα..στα αρχεια τωρα του τηλεφωνου εχει ενα zip με το supersu και στις εφαρφογες εχει και το εικονιδιο (την διεση)..αυτο σημαινει οτι εχει εγκατασταθει..? supersu και super user ειναι το ιδιο?
-
Παράθεση από lallasgr: “Αφού δούμε ότι υπάρχει ένα Update για την συγκεκριμένη ρομ που φοράει το κινητό (είτε stable είτε dev) κατεβάζουμε το αντίστοιχο .zip αρχείο και το βάζουμε μέσα στο κινητό χύμα. Δεν χρειάζεται να είναι σε κάποιον φάκελο. Κάνουμε τη διαδικασία να μπούμε twrp (Volume+ και Power) και αφού μπει πάμε και κάνουμε: 1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 2) Γυρνάμε πίσω στο κεντρικό μενού και πατάμε…
-
Την πρωτη φορα που το εκανα μου εβγαλε Unauthorized και εκανα kill και start και μετα αφου μου πεταξε το μνμ στο κινητο εκανα always και μου το εμφανισε κανονικα...για να μη σε μπερδευω οταν λεω οτι δεν μου εμφανιζει αυτο που πρεπει εννοω οτι απο τη στιγμη που εκανα το always..και ξαναμπηκα στο cmd να δω αν εστρωσε δεν μου βγαζει τις δυο προτασεις απο κατω * daemon....... * daemon....... και μετα list of devices αλλα μου εμφανιζει κατευθειαν την συσκευη και δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα η φυσι…
-
Στην αρχη της διαδικασιας στο cmd πατωντας adb devices και enter μου εμφανιζει αριστερα τον αριθμο της συσκευης κ δεξια τη λεξη device και οχι αυτο που φαινεται στη φωτογραφια...οταν δινω kill και start και μετα adb devices μου εμφανιζεται οπως πρεπει..την πρωτη φορα που το εκανα μου εβγαλε Unauthorized...παιζει κατι με τους drivers η ειναι κατι αλλο..?
-
Καλησπερα παιδια..δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο νημα αλλα για να μην μπουκωσω περισσοτερο τη συζητηση στο redmi note 3 pro γραφω εδω..καταρχην μονο σε μενα δεν ανοιγουν τα λινκς για να κατεβασω την ελληνικη ρομ..?και κατι ακομα..καπου γραφτηκε με λιγη υπερβολη οτι χρειαζεται καθε εβδομαδα καθαρη εγκατασταση απο τη στιγμη που περασεις developer και οχι stable..τα update στην developer τα περνας χειροκινητα...?εχει μεγαλη διαδικασια για να γινει..?μπορει καποιος επιγραμματικα να εξηγησει πως περνας …
-
Εμενα η συσκευη μου ηρθε ξεκλειδωτη και με αυτον τον οδηγο περασα την global dev και κλειδωσε..φιλε "lallas" ευχαριστω.. (Με την ιδια ρομ στη συνεχεια ξεκλειδωσα εκ νεου και τον bootloader...)
-
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..προχωραω σιγα σιγα διαβαζοντας κ βλεπουμε..νομιζω παντως οτι αν ολα πανε καλα θα χρειαστω και παλι την βοηθεια σας στο που θα βρω τις ρομ και στο ποια ειναι καλυτερα να περασω..(ελληνικη)
-
Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε μου...απλα δεν ξερω με τι ρομ ηρθε τελικα η συσκευη και δεν ηξερα ποιον οδηγο να ακολουθησω..εχω μπερδευτει με τον οδηγο του lala για flash με το mi pc για ολα τα xiaomi και τον οδηγο για unbrick-flash official rom για το redmi note 3..ποιον απο τους δυο ακολουθω..? επισης αν η συσκευη ειναι ξεκλειδωτη με σωστο τροπο απο το κινεζομαγαζο (yeso) τοτε μηπως να παρακαμψω το κλειδωμα και μετα ξαναξεκλειδωμα για να περασω την ελληνικη..(εχω παρει εγκριση απο xiaomi).
-
Γεια σας παιδια.Χθες παρελαβα την δικια μου συσκευη απο κινα.Εκανα το τσεκαρισμα συμφωνα με τον οδηγο και μου εδειξε οτι ο bl ειναι ξεκλειδωτος.Ειχα ζητησει να ερθει με official global και κλειδωμενο bl αλλα δεν ξερω τι εγινε.Θελω να περασω την ελληνικη ρομ αλλα δεν ξερω ποια ρομ εχει τελικα η συσκευη και ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω.Το οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bl ειναι ανησυχητικο ? Μπορει να μου εξηγησει καποιος ποια ρομ εχω και τι πρεπει να κανω απο εδω και περα? Ευχαριστω.