Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-22 από 22.

• Παράθεση από demakhs: “Μονο εμενα με πετάει στη σελίδα του dell inspiron 7559 στο Σκρουτζ αυτό το λινκ?? Φίλε @vntokoros έχεις προβληματική rom, πρέπει να την αλλάξεις. πρώτα εδώ για official και μετά εδώ αν θες να προχωρήσεις σε custom (Ελληνική ή Ευρωπαϊκή). (ελπίζω να ναι σωστά τα links μου.... ) ” Έχω φάει ώρες ολόκληρες που προσπαθώ να το κάνω όπως το λέει στο πρώτο link με το κινέζικο Suite. Κατεβαίνει η ROM μέχρι ένα ποσοστό μετά με πετάει για εγκατάσταση αλλά βάζει σφάλμα. Με κατεβασμένη…

• Καλησπέρα παιδιά, Είμαι νέος στη Xiaomi και γενικά στο Android.Προχθές παρέλαβα από geekbuying το Redmi Pro 4G RAM 128GB ROM με Hello X25.Όλα καλά με το τηλέφωνο, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν μπορώ να κάνω ανανεώσεις ΟΤΑ.Εξήγησα στα κινεζάκια ότι θέλω την επίσημη Αγγλοκινέζικη ROM μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά αλλά να έχω επίσημες ΟΤΑ ενημερώσεις. Τώρα, πως μπορώ να την περάσω από τη σελίδα της Xiaomi καθώς δεν κατάφερα με κανένα τρόπο που διάβασα.Σε recovery mode δεν μπαίνει και στο …