Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
Πάμε δυνατά!!!
-
Να με και εγώ +1 με όνομα Billnos Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους!!!
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από billtox: “Γεια σας και από εμένα παιδιά, είναι στον δρόμο και έρχεται και το δικό μου redmi note 4 (3gb ram 64gb rom) Μόλις το παραλάβω να αρχίσω από εδώ σωστά; Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά ” Ανάλογα....κάτσε να σου έρθει με το καλό και το βλέπουμε Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ε ναι να το πιάσω με το καλό στα χεριά μου με το redmi note 2 που είχα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και λέω ας πάμε και στο …
-
Μέχρι στιγμής όλα κομπλέ στο redmi note 2! Σφαίρα το εργαλείο
-
Παράθεση από Irongud: “Παράθεση από billtox: “Παράθεση από Panos61: “Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8 ” Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσα ” μπες στο mi account και κανε backup όλες σου τις ρυθμισεις, φακέλους εφαρμογες ακομα και pass απο wifi κανει backup. Οταν βαλεις τη νεα ρομ και βαλεις τα στοιχεια του mi account σου κανε restore και θα σου κατεβάσει ολα τα προγράμματα και θα σου σεταρει τα παντα όπως τα έχεις τωρα. …
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από billtox: “Παράθεση από Panos61: “Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8 ” Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσα ” Εγώ φίλε την πέρασα απο πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πριν από λίγο το δοκιμάσαμε στο redmi note 2 του αδελφού μου (την περάσαμε από πάνω ) και δουλεύει μέχρι στιγμής ρολόι θα φανεί στην πορεία! Παράθεση από Panos61: “Αν τ…
-
Παράθεση από Panos61: “Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8 ” Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσα
-
Γεια σας παιδιά μια διευκρίνιση έχω περασμένη στο redmi note 2 την miui 7 (gtv 6.3.31 Dev) μπορώ να περάσω μέσω twrp αυτήν την rom miui 8 (6.8.11/12) η πρέπει αναγκαστικά να κάνω factory reset ;
-
Που θα πάει κάποια στιγμή θα το τσιμπήσω και αυτό Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP Καλή επιτυχία!!!
-
Μπράβο Στέφανε με βοήθησε πολύ ο οδηγός σου όλα πολύ καλά και το βιντεακι κατατοπιστικότατο! Να σε καλά σ’ευχαριστώ!
-
Πολεμική μηχανί!!! coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330 Δυνατός διαγωνισμός καλή τύχη σε όλους μας παιδιά!
-
Μια χαρά μπράβοooo!!!!!
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας! Και καλό μήνα!!!
-
Για να δούμε τη θα δούμε μακάρι να έχει καλή αυτονομία!
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!
-
Για εμάς η κοινότητας μας είναι πρώτη και το δείξαμε και εκεί!!! Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και βοήθεια και ένας λόγος που επέλεξα και εγώ το κινητό μου xaiomi είναι αυτή εδώ η κοινότητα με τους άριστα σε γνώσεις διαχειριστές της!!!! Αφήστε να βάζουν ότι (Daily) και τέτοια κουτουρού θέλουν αυτή εκεί και να κερδίζουν πάντα.... Κατά την ταπεινή μου γνώμη τη τον βάζουν τον διαγωνισμό αφού ξέρουν τον πρώτο νικητή ας μας έλεγαν ψηφίστε για τις επόμενες θέσεις
-
Καλή χρονιά σε όλους σε λίγες ώρες θα υποδεχτούμε το 2016 !!!! Υγεία και ευτυχία να έχουμε!!! Αφήστε τους να κελαηδάνε xiaomi-miui.gr Number One