Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.

• Γερά μέχρι το τέλος και όλα καλά θα παν!!! 011111.jpg

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

billtox - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χρονιά πολλά παιδιά!!! καλές γιορτές σε όλους!!!! Και γερά στον διαγωνισμό πάντα μπροστά!!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως είχες δηλώσει στο Mi-Account άλλο νούμερο τηλεφώνου όταν είχες δημιουργήσει για πρώτη φορά τον λογαριασμό σου, από αυτό που έχεις τώρα ? ” Δεν είχεα περασμένο το τηλέφωνο σε αυτό το πεδίο αυτό μάλλον έφταιγε γιατί δεν μου έβγαλε το μήνυμα μετά από επανεκκίνηση όπως μου το έβγαζε πάντα

• Μισό να τσεκάρω λίγο τον λογαριασμό να δω τη μπορεί να παίζει και θα ενημερώσω...

• Παράθεση από billtox: “Καλημέρα μια ερώτηση λίγο από εμένα μετά από καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή όταν το ανοίγω και ψάχνει να βρει δίκτυο sim 1 wind και sim 2 cosmote μου πετάει ένα μήνυμα ότι η κάρτα sim δεν είναι ενεργή αυτό το μήνυμα εμφανίζεται πάντα και μετά από λειτουργία πτήσεις εντωμεταξύ σήμα μετά από λίγο έχει κανονικότατα και στης δυο κάρτες ενώ στην αρχή έχει μόνο στην cosmote, που μπορεί να οφείλετε αυτό είναι θέμα ρυθμίσεων η δικτύου; ” Παράθεση από MIU…

• Παράθεση από MIUI_ART: “To μήνυμα έχει να κάνει σχέση με το Mi-Clouc/Account, και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική λειτουργία της κάρτας. ” Ααα και αν σου πω ότι αυτό παρατηρούσα τώρα επειδή βλέπω στα αριστερά του μηνύματος ένα μπλε σηματάκι και λέω αυτό πρέπει να είναι χαχαχα Πρέπει να κάνω κάποια ενεργεία; να αλλάξω κάτι; για να μην παίρνω αυτό το μήνυμα συνεχώς

• Καλημέρα μια ερώτηση λίγο από εμένα μετά από καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή όταν το ανοίγω και ψάχνει να βρει δίκτυο sim 1 wind και sim 2 cosmote μου πετάει ένα μήνυμα ότι η κάρτα sim δεν είναι ενεργή αυτό το μήνυμα εμφανίζεται πάντα και μετά από λειτουργία πτήσεις εντωμεταξύ σήμα μετά από λίγο έχει κανονικότατα και στης δυο κάρτες ενώ στην αρχή έχει μόνο στην cosmote, που μπορεί να οφείλετε αυτό είναι θέμα ρυθμίσεων η δικτύου;

• Πολύ γερά πάμε μάχη γίνεται δυνατααά!!!

• Σε καινούριο note 2 prime Παίρνω αυτό το σφάλμα και μετά το κινητό κάνει επανεκκίνηση που οφείλετε; Πρώτη φορά αυτό το σφάλμα σε φλασάρισμα Οκ παιδιά όλα οκ ξανά έστησα τους drivers και ηρ8ε στα κέντρα του

• Και ακόμα μια ψήφο από εμένα!!! username: Billnos

• Καλημέρα παιδιά άντε και με την νίκη Hellas Power!!!

• Σήμερα πέρασα και γω την νέα rom στο note 2 όλα φαίνονται μια χαρά μέχρι στιγμής! πλέον δεν υπάρχει και το πρόβλημα που είχα με την 5.12.3 στο bluetooth. Το μόνο που παρατήρησα όπως έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά είναι με τον κωδικό του wifi δεν βγάζει το πεδίο για να τον περάσεις. Άπλα έκανα αυτό που είπε ο φίλος εδώ και έστρωσε. Παράθεση από evankouros: “Αρκεί απ' το menu του Wi-Fi να πάμε ένα menu πίσω & να ξαναγυρίσουμε στο Wi-Fi. ”

• Παιδιά εγώ στο note 2 εχθες που πέρασα την νέα rom είχα θέμα με το bluetooth όπως το ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα μου, μετά έκανα εγκατάσταση μέσο update την προηγούμενη rom 5.11.26 που μου δούλευε ρολόι και πήρα το σφάλμα (android.procces.acore has stopped) λοιπόν μετά από αυτό έκανα καθαρή εγκατάσταση και πέρασα την 5.12.3 έτσι πως ήταν τζάμι το κινητό πέρασα μια επαφή και έκανα μια κλίση και τσουπ πάλι το ίδιο θέμα με το bluetoothκαι, τέλος ξανά καθαρή εγκατάσταση και πέρασμα την 5.11.26 και…

• Παράθεση από ppkstat: “Δυστυχώς όχι χωρίς προβλήματα. Απο τότε που το έκανα αυτό μου βγάζει το μήνυμα android.procces.acore has stopped συνέχεια. Το κινητό σε αυτήν την φάση δεν είναι ουσιαστικά λειτουργικό. ” Το ίδιο μήνυμα και σε μένα android.procces.acore has stopped Αναγκαστικά τώρα factory reset ε; Η μπορώ να το αποφύγω;

• Παράθεση από paulpap01: “Πρόβλημα με το Bluetooth, κατά την διάρκεια που περιμένεις να απαντήσει αυτός που καλείς το "κουδούνισμα" ακούγεται κανονικά από το Bluetooth, ενώ με το που απαντάει αυτός που καλείς η κλήση αυτόματα μεταφέρεται στο ακουστικό του τηλεφώνου. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις από την οθόνη επιλογή ακουστικού Bluetooth κατά την διάρκεια της κλήσης χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι όμως λίγο σπαστικό. ” Έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα σήμερα πέρασα την νέα rom και μου εμφάνισε τι ίδιο θέμ…

• Παράθεση από caeser: “Εντάξει.. ΩΡΑΙΑ!!! (επειδή είχες ρωτήσει πως να ΒΓΑΛΕΙΣ το +30 και ο στεφανος σωστά σου είπε πως να βαλεις παντου κ.λ.π., λέω "κάτσε να του το πω μην τον βρει τίποτα βραδιάτικα"...Χαχαχαχα!) ” χαχαχα ναι καλά έκανες μην τρέχουμε βραδιάτικα αλλά εντάξει τα ψάχνω και γω όλα για να μαθαίνουμε

• Παράθεση από caeser: “Επειδή ΔΕΝ κατάλαβες και σε κόβω να ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ, να σου εξηγήσω ότι εάν κάνεις αυτό που σου είπε ο @stefanos1985 (το οποίο είναι και το ΣΩΣΤΟ!!!!) αντι να βγούνε τα +30 μπροστά απο τους αριθμούς, όπως ζήτησες, αυτό θα τα προσθέσει σε ΟΛΟΥΣ τους αριθμούς των επαφών σου που αποτελούνται απο 10 αριθμούς (τα κινητά δηλαδή)... Αλλά όμως ΕΤΣΙ θα λύσεις το πρόβλημα σου και θα φαίνεται το όνομα απο τις επαφές σου και όχι εάν βγάλεις το +30 όπως ζήτησες... ” Βασικά το κατάλαβα μια χαρ…

• Παράθεση από stefanos1985: “με το number fixer που υπαρχει στη rom το ανοιγεις επιλεγεις προσθηκη κωδικου περιοχης επιλεγεις 10 στο παραθυρο που θα σου βαλει κωδικο περιοχης βαζεις 0030 και διορθωση ” Oκ θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω! thank you!

• καλησπέρα σε όλους! μια ερωτησούλα αυτό το +30 από μπροστά από τις επαφές πως το βγάζουμε; γιατί μου δημιουργεί πρόβλημα στα sms δεν μου αναγνωρίζει το όνομα της επαφής όταν μου στείλουν μήνυμα έχω πάει στις ρυθμίσεις αλλά το +30 κωδικός χωράς δεν απενεργοποιείτε

• Παράθεση από caeser: “Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε όλων των ειδών τα wipes με το TWRP recovery. Για το video χρησιμοποιήθηκε η συσκευή Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Η έκδοση του TWRP είναι η 2.8.7.0, αλλά οι πρακτικές που περιγράφονται μπορούν να γίνουν και με άλλες εκδόσεις του γνωστού recovery image. Περιγράφονται αναλυτικά: Στο ΜΕΡΟΣ Α΄: Wipe Cache & Wipe Dalvik Cache (τα πιό κλασικά wipes) Στο ΜΕΡΟΣ B' : Factory Reset (εργοστασιακές ρ…