Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
Παράθεση από mihalisvolos: “Τελικά εγώ δεν κατάλαβα. Η wind δεν υποστηρίζει γενικά 4g για καμία συσκευή ή τα xiaomi δεν πιάνουν 4g με sim της wind? Αν είναι έτσι είναι βλακεία γιατί στο προηγούμενό μου δίκαρτο είχα wind και q και σκοπεύω να τις βάλω στο xiaomi που περιμένω.... απογοήτευση ” Εγώ με wind και redmi note 2 κανονικά 4G στην Θεσσαλονίκη, απλά πήρα νέα κάρτα wind που υποστηρίζει το 4G επειδή είχα ποιο παλιό τύπο και όλα κομπλέ.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
billtox - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Γενικά, τα wipes και τα Factory Reset τα κάνουμε πάντα πριν από το FLash της ROM. ” Ok
-
billtox - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌταν εφαρμόσουμε αυτόν τον οδηγό μετά κάνουμε και wipe έτσι δεν είναι γιατί πάμε από stable σε dev rom σωστά; Οκ βρήκα την απάντηση Παράθεση από caeser: “Ναι, αυτό είναι σωστό και έτσι πρέπει να πηγαίνουμε απο Stable σε Developer. Στην περίπτωση του οδηγού όμως, αμέσως μετά το flash με το MiFlash, φέρνουμε τη συσκευή στην ίδια κατάσταση που έρχεται μετά απο Factory Defaults και αμέσως της περνάμε την Developer χωρίς να την χρησιμοποιήσουμε (την stable)... ”
-
Μια διευκρίνιση please Μέσα από recovery κάνουμε wipe στην πρώτη σελίδα τραβάμε την μπάρα και μετά πάμε advance και επιλέγουμε Dalvik Cache και Wipe Cache και σέρνουμε την κάτω μπάρα; η πρέπει να κάνουμε και κάτι ακόμα σαν επιλογή;
-
billtox - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από enaounis: “Αυτό με το USB 2 και 3 δεν μπορώ να καταλάβω. Το laptop μου έχει 3 usb. Είναι κάποιο συγκεκριμένο που γράφει κάτι. ” Στα usb 3 η θήκη εάν δεις μέσα στην υποδοχή του laptop είναι μπλε εσύ βάλτο σε μια που να είναι μαύρο αυτή είναι usb 2 να ξέρεις .
-
Παιδιά για το root θα υπάρχει κάτι θα μπορούμε να το κάνουμε μετά και εάν ναι με ποιο τρόπω;
-
Παράθεση από giannisag: “Καλό ριζικό το ανανεωμένο site μας!!!!! ” Όντος πολύ ωραία ανανέωση έγινε παιδιά power λέμε xiaomi-miui.gr
-
Παράθεση από Bodai: “Ο/H billtox έγραψε: Μέσα σε recovery mode στο install επιλέγω το το update zip μετά μου βγάζει δυο κουτάκια με επιλογές που το ένα λέει (zip file signature verification) και το άλλο (force MD5 check on all zip files) αυτά χρειάζεται να τα τσεκάρω; η είναι προαιρετικά για να ελέγξει το zip; Μην τσεκάρεις τίποτα” Ναι έτσι το έκανα δεν είχα τσεκάρει τίποτα. Όλα κομπλέ 5.10.22
-
Μέσα σε recovery mode στο install επιλέγω το το update zip μετά μου βγάζει δυο κουτάκια με επιλογές που το ένα λέει (zip file signature verification) και το άλλο (force MD5 check on all zip files) αυτά χρειάζεται να τα τσεκάρω; η είναι προαιρετικά για να ελέγξει το zip;
-
Παράθεση από giannisag: “Σωστοοοοοοοοοος!!!” thank you!!!
-
Παράθεση από giannisag: “εφαρμογη ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ--επαναλειτουργια μεσω RECOVERY θα σου δειξει και αυτο διαλεγεις......ΚΑΙ αυτο συνιστουμε μην χασεις το TWRP!!!” Να μπω κατευθείαν σε RECOVERY mode και να την περάσω έτσι θα είναι όλα κομπλέ σωστα;
-
Παιδιά λίγο μια ερώτηση την περνάμε μέσο recovery η από μέσα με την εφαρμογή αναβάθμισης ποια είναι η διαφορά; Και τη συνιστάτε;
-
Παράθεση από ttsitziras: “Νομιζω οτι το κινητο δεν υποστηριζει την συχνοτητα της wind για 4G.Ας με διαψευσει καποιος που γνωριζει καλυτερα.Εγω εχω vodafone και υποστηριζει 4G μια χαρα.Απλα πηρα ενα τηλ. και αμεσως μου εστειλαν ενα μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε,εκανα restart και ειναι μια χαρα.” Είχα ρωτήσει και εγώ για την wind και με ενημέρωσαν ότι Θεσσαλονίκη σε κάποια σημεία το είχαν δοκιμάσει κάποια παιδιά και ήταν οκ.
-
Παράθεση από caeser: “Λέμε στο πάροχό μας να μας ενεργοποιήσει την υπηρεσία 4G (προσοχή... ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εταιρείες!!!) και όταν ενεργοποιηθεί, απλά πιάνουμε data με ταχύτητες 4G, όπου είναι διαθέσιμες... Η SIM πρέπει να είναι "4G" μόνο εάν είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας... Συνήθως οι περισσότερες είναι, ούτως ή άλλως...(άσχετα με το εάν πιάναμε ή όχι 4G μέχρι τώρα). Το κόστος σε περίπτωση αλλαγής SIM είναι συνήθως 5€” Έφυγα για wind!
-
Παράθεση από dnomikos: “Εργαλεία>Λήψεις> δεξιά πάνω στις τρεις τελείες>Ρυθμίσεις>Όριο μεγέθους λήψης.” Ε όχι ρε και μπήκα στις λήψεις αλλά δεν είχα δει τις τελείες επάνω χαχαχαχα Να σε καλά dnomikos για την βοήθεια σου σ'ευχαριστώ. Να σε ρωτήσω για 4G κάνουμε κάποια ρύθμιση η άπλα να έχουμε μια sim που να είναι 4G;