Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα μικρό θεματάκι έχω ψάξει παντού από ότι πιστεύω στις ρυθμίσεις γενικά αλλά δεν βρίσκω κάτι λοιπόν στο θέμα τώρα οταν πάω από το play store να κατεβάσω μια εφαρμογή μέσο δεδομένων και όχι από κάποιο wifi σημείο μου πετάει πάντα ένα παράθυρο και μου λέει λήψη μόνο μέσο wifi λόγο μεγάλης εφαρμογής αυτό το κάνει πάντα είτε είναι 3mb το apk είτε 35mb κτλ κτλ ξετσεκάρω αυτό το μήνυμα αλλά πάλι μου λέει αναμονή wifi για λήψη. Λγο τα φωτά σας
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
billtox - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Καλορίζκη η τηλεφωνάρα σου και καλή επιτυχία στο φλασάρισμα!” Να σε καλά φιλαράκι! και ένα μπράβο και πάλι από μένα που βοηθάς κόσμο!
-
billtox - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! και γω σήμερα παρέλαβα το εργαλείο, το έχω και φορτίζει γιατί μόλις τώρα ήρθα σπίτι μόλις είναι κομπλέ η φόρτιση φλασάρω 5.10.16
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από billtox: “Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω λίγο εγώ που έχω Wind και το κινητό δεν υποστηρίζει συχνότητα (800 Β1) θα μπορώ να έχω 4G από την συχνότητες (1800 Β3), (2600 Β7) μέσο wind η μπα;” Υπάρχει αναλυτικότατη απάντηση στο ερωτημά σου, στο 1ο πόστ αυτού του νήματος! :D” Ναι πριν λίγο το διάβασα άπλα ρωταω εάν παίζει με την wind σε 1800 η 2600 το 4G γιατί με cosmote είναι οκ
-
billtox - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από billtox: “Λίγο μια ερώτηση και από μένα ίσως (χαζή) κάθε φορά που θα βγαίνει μια νέα Rom είναι καλύτερα να κάνουμε "καθαρή εγκατάσταση" η άπλα την περνάμε με τους δυο κλασικούς τρόπους τρόπους;” Το νόημα της "καθαρής εγκατάστασης" είναι να καθαρίσουμε το κινητό απο τις "κινεζιές" και τις κινέζικες roms. Αφου το κάνουμε μία φορά στην αρχή, μετά στο εξής, μια απλή "αναβάθμιση" είναι αρκετή να περνάμε τα νέα εβδομαδιαία updates (που είναι μια διαδικασία 3-5 λεπτών…
-
billtox - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛίγο μια ερώτηση και από μένα ίσως (χαζή) κάθε φορά που θα βγαίνει μια νέα Rom είναι καλύτερα να κάνουμε "καθαρή εγκατάσταση" η άπλα την περνάμε με τους δυο κλασικούς τρόπους τρόπους;
-
billtox - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠολύ κατατοπιστικός οδηγός μπράβο και απο μένα! Περιμένω πως και πώς να παραλάβω το κινητό και αρχίσω!!!
-
Παράθεση: “Eίναι έτοιμη η ελληνική MIUI 7 Version ” Μπράβο σας παιδιά κάνετε πολύ καλή δουλειά!!!