Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 181.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΑμα μπείτε στο gearbest και πατήσετε τις διαφορές αυτό λέει. Μάλλον στην Ευρώπη έχουν την έκδοση που και καλα ειναι wearable και όχι smartwatch. Δε ξέρω τι παίζει αλήθεια. Μπορείτε να το τσεκαρετε και οι ίδιοι. Αλλά ναι αυτό ήθελα να μάθω για το player. Να κάνει tracking την άσκηση και παράλληλα να έχεις remote τη μουσική. Στο miband δε γίνεται. @Octaviastikos @JohnPhone
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαι γω έτσι νομίζω. Δες πχ στη φώτο που ανεβάζω τι εννοώ. (Έχω κρύψει τις τιμές γιατί νμζω απαγορεύεται η προώθηση προϊόντων) έχει 2 εκδόσεις αλλά 47mm και οι δύο. @Octaviastikos
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΜπορείς να αποθηκεύσεις τραγούδια μεσα πχ; Γιατί και καλα έτσι λενε στις περιγραφές. Επίσης Το μιουζικ κοντρολ λειτουργεί με την προπόνηση; @Octaviastikos
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Εγω προσωπικά δεν περνώ τις λάιτ η φτηνές έκδοσης..διότι ει αινπεταμρνα λεφτά... Ένα είναι για μένα και είναι το amazfit gtr.... Τα υπόλοιπα είναι αχριστα... ” Και γω την κανονική θέλω να πάρω αλλά η τιμή στο σκρουτζ ειναι η ίδια με το bangood και gearbest. Για αυτό ρωτάω μη πάρω λάθος.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλησπέρα και εδώ. Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το αναφερόμενο ρολόι. Έχει 2 εκδόσεις η μία είναι η κανονική και η αλλη ειναι η lite. Στο gearbest αναφέρει απλά ότι το ένα έχει και χώρο για αποθήκευση ενώ το άλλο όχι. Αυτό που έχει στο σκρουτζ δεν αναφέρει ποια έκδοση είναι. Επίσης κατά τη διάρκεια άσκησης το μιουσικ κοντρόλ λειτουργεί; Γιατί στο mi band δε γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Μετά το λαστ update έχω 2 γραμματοσειρες μέσα. Δε ξέρω γιατί. Ξέρει κανείς τι κάνω τώρα;
-
Το έβαλα και γω εκανα ενα φορματ και ρολαρε μια χαρα. Ειμαι περίεργος να δω αν λύθηκε το πρόβλημα με το sleep mode.
-
Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω εγώ είναι αυτό που δεν ανοίγει αν περασει πολλές ώρες κλειστό... Κατά τ άλλα ρολαρει σένια.
-
Μου λειτουργεί το turn off οχι το on όμως.
-
Το θέμα με το sleep mode έρχεται σε συνεργασία με το hdmi. Παρατήρησα ότι αν ενεργοποίησω το cec και παω ν αναψω το box δεν ανοίγει οταν η τηλεόραση ειναι κλειστή. Αν όμως ανοίξω πρώτα την τιβι μετα ανοίγει αμέσως.
-
Καλημέρα και καλη χρόνια! Είμαι λίγο off-topic αλλα θέλω να ρωτήσω τι κάνει αυτό εδώ στο magisk "Έλεγχος κατάστασης SafetyNet".
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα1 ωρα και 14 λεπτα μετα τη φόρτιση και ειμαι στα 83% με την εξής χρήση : Στην καρτελα άλλα υπαρχει 30% κατανάλωση. Μπορεί καποιος ν μ πει τι ανήκει σε αυτην την κατηγορία;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΑυτο εννοείς μάλλον. Θα σ πω. Λόγω ημέρας ίσως διαφέρει απο τ φυσιολογικό. Αύριο θα εζω ακριβή μέτρηση.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΑυτήν εδώ. Βασανίζεται γνκ. Αμα παίξω κανα παιχνίδι χαλαρό λιώνει.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΘα ηθελα και γω ν μάθω τι γίνεται μιας και τ autostart απο μονα τους δεν κάνουν σεφτε.
-
Mi9T το Team Win Recovery Project 3.3.1.0 .
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα!Θέλω να πάω από MIUI 11.1 by xiaomi.eu 9.12.19 beta σε XTRV Stable.Το μόνο π κάνω είναι να περάσω ρομ στη μνήμη αφού κάνω φορμάτ ντάτα και μετά φλας έτσι;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΔε φλασαρε τ twrp είχα και γω με το whyred το ίδιο θέμα. Άλλαξα twrp και μετά το τσίμπησε. Οταν τ ξανακάνεις στείλε screenshot to cmd να δούμε τι γίνεται!
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΤο έχω κάνει αυτό αλλά και πάλι δε λειτουργεί.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΈχω βάλει magisk γιατί είχαμε θέμα με το AVB στο κινητό για κάποιο λόγο! Οπότε πρέπει να το κάνω unroot για να δουλέψει;