Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 181.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τι έχεις επάνω; Official rom; Xtrv; Τι; ” Αυτήν εδώ πέρασα χθες μετά από μια ταλαιπωρία με τη βοήθεια του @geoanto555.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΤα έκανα ολα αυτά κανονικά αλλα και πάλι δε λειτουργεί. Πως το ελεγχω αν είμαι ροοτ!?
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από chrispsil: “Καλησπέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω για να λειτουργήσει το fingerprint στο winbank? ” Εαν είσαι root και μόνο τότε δεν δουλεύει...σωστά;; Σβήνει τότε την εφαρμογή κάνεις ρεσταρτ...κατεβάζεις μετα ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΊΓΕΙΣ...πας στο ροοτβτην κάνεις hide ξανά ρεσταρτ και μετά την ανοίγεις... Εάν δεν δουλεψε έτσι τοτε δεν δουλεύει... ” Καλημέρα φίλε μ. Τι εννοείς εαν ειμαο ροοτ και μονο τότε δε δουλεύει;;; Αν είμαι ροοτ δε δουλεύει εννοείς;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω για να λειτουργήσει το fingerprint στο winbank?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
chrispsil - - Recoveries
Μήνυμαxiaomiflash.com/download/ αυτό το tοοl έτσι;
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΘα πρέπει να ξαναπεράσω twrp κλπ μετά;
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΝα βάλω αυτήν miui_DAVINCIGlobal_V11.0.1.0.PFJMIXM_de37c81233_9.0 ; και πως την φλασάρω; με το miflash tool?
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΚάνω ακριβώς ό.τι μου λες. Κατέβασα τη ρομ. την πέρασα στη μνήμη αφου πρώτα έκανα φορμάτ ντάτα όπως είπες. τη φλασάρω ξανακάνω φορμάτ ντάτα και ξαναμπουτάρω αλλά τπτ. Εχθές όταν το πέρασα τη πρώτη φορά δούλεψε αλλά δε μ αναγνώριζε τη σιμ.το έκανα ρεστάρτ και τπτ και πήγα μετά πάλι μέσα και έκανα wipe dalvik,cache data και reboot και από τότε τπτ.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΦλάσαρα πάλι αλλά τίποτα... Αν το είχα brickάρει δε θα άνοιγε καν θεωρώ οπότε κάτι άλλο παίζει.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΑναμένω το dl και ξαναενημερώνω.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν μπούταρε πάλι. Οπότε ξανακατεβάζω αυτήν που λες και φλασάρω από τορπ πάλι έτσι;
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΤην ξανακατέβασα και την περνάω τώρα στη μνήμη.Θα κάνω αυτά που λες και ξαναενημερώνω!
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι. αυτην εδω xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V11.0.2.0.QFJCNXM_v11-10 και κατεβαζω κ αυτην π ειναι γ φαστμπουτ κ περιμενω εντολες V11.0.1.0.PFJMIXM
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΕπίσης παρατήρησα ότι δε μου βγάζει κανέναν άλλο φάκελο στη μνήμη εκτός από το twrp το log και τη ρομ π αποθήκευσα.Δε ξέρω τι γίνεται θα περιμένω τον μεγάλο να μου δώσει τη λύση.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΝα πάω στην 11.0.3.0 που έχει σε stable? και να τη φλασάρω;
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαραθέτω και το log για παραπάνω βοήθεια.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69364/
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΕχω ενα λογκ αλλα δε το δέχεται για επισύναψη.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΔε ήταν τικαρισμενο.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠως τ κάνω αυτό;
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΒασικά τώρα που διαβάζω καλύτερα λέει "mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/system at/ system:no such file or directory "