Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 181.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι τπτ κανονικά ρόλαρε έγραψε κιόλας copying atmos magisk to internal storage.Να το κάνω πάλι φορμάτ ντάτα δε χρειάζεται νομίζω.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΜα ούτως ή άλλως έχω βάλει XTRV μόνο.Για να δούμε. Ξαναφλασάρω δεν άκανε τπτ.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από chrispsil: “ - Κανονικά ολα. Δλδ. Ξεκίνησα με το unlock. Το κάνω. Γίνεται φορματ το ανοίγω τρεχω λίγο να δω ξανα τη συσκευή λειτουργούν ολα. Το βαζω σε φαστμπουτ περνάω το τορπ με το σκριπτ αφου περασα κ τη ρομ στη μνημη. Κάνω ρεμπουτ μπαίνω τορπ κάνω φορματ νταλβικ κ φλασαρω. Τελειώνει κανονικά ανοίγει μπαίνω μενού δεν αναγνώριζε τη σιμ. Κανω φορματ και μετα μπουτλουπ. ” Μπες τορπ και κάνε format data , όχι wipe data =>yes reboot system αφού όπως λες έχεις …
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΒασικα τικαρα και το φορματ datA μαζί με το dalvik. Ελουσα μάλλον εκεί.
-
chrispsil - - Recoveries
Μήνυμα- Κανονικά ολα. Δλδ. Ξεκίνησα με το unlock. Το κάνω. Γίνεται φορματ το ανοίγω τρεχω λίγο να δω ξανα τη συσκευή λειτουργούν ολα. Το βαζω σε φαστμπουτ περνάω το τορπ με το σκριπτ αφου περασα κ τη ρομ στη μνημη. Κάνω ρεμπουτ μπαίνω τορπ κάνω φορματ νταλβικ κ φλασαρω. Τελειώνει κανονικά ανοίγει μπαίνω μενού δεν αναγνώριζε τη σιμ. Κανω φορματ και μετα μπουτλουπ.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΈκανα τη διαδικασία κανονικά πέρασα twrp έκανα factory reset και dalvik πέρασα την 11 0.20 stable Και τώρα είμαι σε bootloop.Καμία ιδέα κανείς;Μπαίνω σε twrp κανονικά!
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εχει έτοιμο script που κάνει εγκατάσταση. Άνοιξε το , τρέξε το bat αρχείο κ θα δεις ” Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Ένα τελευταίο θα ρωτήσω μόνο και θα ξεκινήσω το φλας. Τρεχω μονο το σιπακι μετα που θα ξεκλειδώσω το boot, δηλαδή χωρίς να κάνω την κλασσική διαδικασία για το twrp!?
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν ανοίξεις το ζιπ θα καταλαβεις. ” Αααααα κτλβα νμζω τι εννοείς. Αντι να περάσω δλδ εγω το twrp εξαρχής, ξεζιπαρω το αρχείο σε εναν φάκελο, τρέχω cmd εκει μεσα και μετά φλασαρω απο κει τ twrp!? Με τα γνωστά commands!?
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “κατεβαζεις το ζιπ αρχειο και το κανεις απο κει. Τα κάνει όλα μονο του οπότε θα εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. ” Χωρις καν να κάνω τη διαδικασία για το twrp!? Ή φλασαρω twrp και μετά το ζιπακι εφοσον δεν bootαρει;
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για τους κατόχους davinci που έχουν βάλει twrp αλλά δεν μπουτάρει η συσκευή κάνουμε το παρακάτω., Βάζουμε μέσα στο φάκελο adb το αρχείο vbmeta_davinci.img Ανοίγουμε το παράθυρο εντολών μέσα στο φάκελο adb και δίνουμε. fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta_davinci.img fastboot erase recovery fastboot flash recovery onoma_twrp.img στην περίπτωση μας fastboot flash recovery twrp_davinci_3.3.1_12-08-19_blue_Ss_new.img και τέλος fastboot reboot…
-
Καλησπέρα σας παιδιά. Απόκτησα και γω το δικο μ μποξακι και εχω πρόβλημα. Οταν μπαίνει σε standby mode και μένει γ αρκετή ώρα εχω πρόβλημα και δεν ενεργοποιειται με τπτ. Πρέπει ν κανω plun unplug το ρευμα του. Ξέρει κανείς τι παιζει;
-
chrispsil - - Recoveries
Μήνυμα3.3.1 18_11 έτσι; υποθέτω αυτό είναι. Έκδοση και ημερομηνία;
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΚατάλαβα τι παίζει οπότε περιμένω τη βδομαδούλα μου και βλέπουμε για το ανλόκ. Ποιο από τα 3 βάζω; Mi9t η συσκευή μου.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΜπορεί κάποιος να μου πει την ιδιοτροπία του twrp για το mi9T? Αναφέρθηκε σε αλλο ποστ και ειπα να ρωτήσω και εδώ!
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από rascal: “Παράθεση από chrispsil: “Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί το fingerprint στις τραπεζικές εφαρμογές με την xtrv!? ” Λειτουργεί κανονικά το δακτυλικο αποτύπωμα σε τραπεζικές εφαρμογές. Ακόμη και root να είσαι μέσα από το magisk κάνεις hide την εφαρμογή της τράπεζας και δουλεύει το αποτύπωμα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Hide δηλαδή; Γιατί της Πειραιώς δε κάνει σεφτέ. Τώρα αυτό που λες δεν τ εχω δοκιμάσει. Όταν ερθει η ώρα να φλασαρω θα ενημερώσω.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να λειτουργεί το fingerprint στις τραπεζικές εφαρμογές με την xtrv!?
-
Παράθεση από apo.stam: “Υπάρχει κάποιος με mi6 να έχει wifi calling ή σε κάποιο κινητό που δεν υποστηρίζει η cosmote το wifi calling κ να του δουλεύει;; Φυσικά να μας πει κ τον τρόπο! ” Μπορείς να πάρεις τηλ το 13888 και να πεις ότι έχεις καποιο μοντέλο που υποστηρίζει το wifi call. Στο γουγλ εχει αν ψάξεις "cosmote wifi calling συσκευές ". Πες τους ότι έχεις ενα απο τ διαθέσιμα να στ ενεργοποιησουν. Αμα σου πουν τπτ περίεργα πες εχω το ΜΙ9 τώρα. Θα στ κάνουν. Ο αδερφός μου έτσι το ενεργοποίησε …
-
Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος ΜΙ ΒΑΝD 4 εδώ και ενα μηνα με την έκδοση v62 και ολα ρολαρουν άψογα. Έβαλα και font για να δείχνει τα εμοτζι και ολα περφεκτο. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες. Θέλω να ρωτήσω κάτι off topic. Το music control δε λειτουργεί παράλληλα σε mode προπόνησης έτσι;