Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 181.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τι κάνεις βρε αργά το βράδυ.... Σου έστειλα το mail, να δεις αν είναι οκ και αν το έλαβες. ” Το ελαβα κανονικά αυτό. Καλημέρα. Τα υπόλοιπα γτ δεν εχουν ερθει το θεμα!Ευχαριστώ captain!Επίσης βλέπω ότι η λίστα διαφέρει από τη λίστα που εβλεπα καθε φορά. Το Whyred έχω οπότε παίρνω την έκδοση HMNote5pro έτσι?
-
Παιδιά καλησπέρα. Έφτιαξα τις ρυθμίσεις όπως είπαμε παραπάνω στ φόρουμ αλλά ακόμα δεν λαμβάνω μέιλ με ενημέρωση. μπορεί κάποιος να μοτ δώσει οδηγίες τι πρέπει να κάνω για να μου έρχονται μέιλ; Προφανώς και έχω πειράξει κάποια ρύθμιση στο παρελθόν.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εισαι οκ. Από την στιγμή που επέλεξες developer & stable Rom, θα λαμβάνεις το VIP mail και για τις 2 κατηγορίες μόλις γίνονται οι rom διαθέσιμες. ” Οπότε τώρα που το ρύθμισα μπορείτε να μου στείλετε ένα μέιλ να δω τι περιέχει κλπ;
-
Παράθεση από amavroudis: “Επιλέγεις τη συσκευή / συσκευές σου και αν θέλεις developer / stable. Άλλαξε πια ο τρόπος αποστολής των rom, έρχεται συγκεντρωτικό email με link από όλες τις rom για όλα τα κινητά. Αν δεν σου έρθει κάτι ανέφερε το να το δει ο @MIUI_ART. ” Είχα επιλογή μόνο για xtrv stable μόνο εκεί που αναφέρει για VIP roms. Τικαρα και τις developer.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από amavroudis: “[Stable] MIUI V10.Χ.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Κοίταξε στα spam και τι έχεις ρυθμίσει στις επιλογές του λογαριασμού σου εδώ στο φόρουμ. ” Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παρόλα αυτά ελέγχω για τις ειδοποιήσεις στα μέιλ αλλά έχει πολλές επιλογές για λήψη μέιλ από την κοινότητα. Πρέπει να είναι κάποια συγκεκριμένη ενεργοποιημενη να υποθέσω; Παράθεση από amavroudis: “ ”
-
Από ότι έχω δει έχουν βγει νέες ρομ. Πρέπει να κάνω ένα recheck το mail μου μήπως; Να το αναθεωρήσω ουσιαστικά δηλαδή; Επίσης απο stable εκδόσεις για Whyred τι έχουμε; ευχαριστώ προκαταβολικά και σας ευχαριστώ που δίνετε νίτρο στα κινητά μας!!!
-
Καλημέρα. Πόσος χρόνος αναμονή έχει για την έγκριση των vip? Εχθές έκανα την πληρωμή!
-
Παιδιά το magisk μπαγκαρει το ραδιόφωνο. Το περασα γ ν βαλω το dolby και δεν επαιζε το ραδιο. Κανα φιξακι παίζει;
-
Φλάσαρα την παρούσα έκδοση όλα καλά ως τώρα σε whyred θα έχω τα μάτια μου ανοικτά για τυχόν θέματα.Το θέμα με το Ράδιο έστρωσε.
-
Για το Whyred θα ρωτήσω και γψ με τη σειρα μου κατι. Το ραδιόφωνο λειτουργεί; Γιατί στην 8.11.8 που εχω δεν και η αλήθεια είναι επειδή ειμαι όλη μέρα στο δρόμο και τα MB λίγα με βολεύει απίστευτα! Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει;
-
Παιδιά το ραδιόφωνο στην 8.11.8 μόνο γω το κλαίω;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπάινει τώρα ? Δοκίμασες ? ” Ναι όλα κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ.Ίσως δεν έτρεξα το flash την άλλη φορά.Τι να πω.
-
chrispsil - - Recoveries
Μήνυμα@NasDriver Τα πέρασα όλα ξανά κανονικά. Επισυνάπτω και ένα SS.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ξανά πέρνα τα όλα, σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης του Whyred που σου έβαλε ο @amavroudis και βλέπουμε ” Ξεκινάω και ενημερώνω. Ελπίζω να μην το κλαίω.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μιιλάμε για το Redmi Note 5 ? ” Ναι το whyred. Με τη διπλή κάμερα.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να περάσεις εκ νέου το dummy και το TWRP και πάλ ισου βγάζει το official recovery ? ” Όχι, να το δοκιμάσω;;; dummy - >Flash recovery.
-
chrispsil - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.Με τη σειρά μου θα ήθελα να πω και γω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Έχω κάνει κανονικά τα βήματα για την εγκατάσταση του TWRP 3.2.1-2 αλλά δεν μου το έχει φλασάρει για κάποιο λόγο.Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω φλασάρει το dummy κανονικά.Εφόσον όλες οι διαδικασίες έγραψαν οκ. Πέρασα τα twrp κανονικά αλλά και την ρομ XTRV 8.11.8 beta.Παρόλα αυτά όταν κάνω ρεστάρτ στο ρεκοβερι με βάζει στο στοκ.Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από chrispsil: “Παιδιά καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώντας την 8.11.8 στο Whyred εδω και περίπου 6 μερες το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι στον ήχο. Δεν χαμηλώνει σταδιακά όσο μειώνω την ένταση.Μπαταρια κομπλε. Ολα σμουθ. Επίσης ένα άλλο π ειδα είναι ότι δε μπορω να μπω στο twrp από τη συσκευή,μόνο με adb commands μπαινω ως τωρα. Υπάρχει άλλος τρόπος;Πατώντας το power button επιλέγοντας recovery μου ανοίγει το recovery της xiaomi. ” κάνε flash το σωστο twrp απο εδώ:xia…
-
Παιδιά καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώντας την 8.11.8 στο Whyred εδω και περίπου 6 μερες το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι στον ήχο. Δεν χαμηλώνει σταδιακά όσο μειώνω την ένταση.Μπαταρια κομπλε. Ολα σμουθ. Επίσης ένα άλλο π ειδα είναι ότι δε μπορω να μπω στο twrp από τη συσκευή,μόνο με adb commands μπαινω ως τωρα. Υπάρχει άλλος τρόπος;Πατώντας το power button επιλέγοντας recovery μου ανοίγει το recovery της xiaomi.@MIUI_ART