Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 181.
-
Do you feel lucky????Well do ya???? Καλή τύχη σε όλους!!!!
-
Καλησπερα. 1 βδομάδα με αυτην την έκδοση και ολα καλα εκτός απο τις τελευταίες μερες π εχω ραντομ reboots. Υλικο ή λογισμικό; εχει κάνεις αλλος το πρόβλημα;
-
Παιδιά σας δουλεύει το λέντ;;;;
-
Μόνο εγώ εξακολουθώ ν έχω θέμα με τ hfree? Να μην με ακούνε δηλαδη; Και καινούργια που πήρα πάλι τα ίδια...!!! Κάνας αλλος μ αυτο το θέμα;;;
-
Να μην wipeαρω τ παντα; δλδ system, cache, dalvik? Και μετά εγκατάσταση;
-
Παράθεση από gkalen: “@chrispsil Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση ή πάνω από τη GTV ?? Καλό είναι να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση , δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα , ισα-ισα το αντίθετο ακριβώς. Κάπου αλλού οφείλονται τα προβλήματα που αναφερεις .. Υπάρχουν πάντως παλιότερες GTV που μπορείς να βάλεις .. ” Οχι από όσο θυμάμαι την κόλλησα από πάνω. Εναν σύντομο οδηγό για να το κάνω clean.
-
Παράθεση από gkalen: “@chrispsil Αυτό είναι για τις GTV που έχουν ξεμείνει .. Από βδομάδα ίσως δεν υπάρχουν καθόλου GTV ή θα μείνουν πολύ λίγες .. Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς ?? ” Τραβάει κάτι κακά κολλήματα,φριζάρει η οθόνη κλπ!!!Μόνο με το messenger ανοικτό κυρίως.
-
Παράθεση από gkalen: “@chrispsil Όχι δεν υπάρχει .... ” xiaomi-miui.gr/community/easyr…php/Entry/20-GTV-6-11-17/ κάποιος έκανε ρεβιου για την GTV.
-
Συγγνώμη αλλά η GTV 6.11.17 υπάρχει για το ΚΕΝΖΟ?
-
1. Καλησπέρα και ευχαριστώ για όλη την βοήθεια που μου έχει προσφέρει αυτό το φόρουμ ως τώρα. Πρόσφατα εγκατέστησα την αναφερομενη στον τιτλο ρομ και παρατήρησα κάποια μικρό bug που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας προκειμένου να ενημερωθώ αν είναι μόνο δικά θέματα. Ως γνωστόν όταν ξεκινάς μια εφαρμογή για πρώτη φορά επιζητουνται κάποια δικαιώματα που αφορούν τον χώρο αποθήκευσης. 9 στις 10 φορές δεν μ επιτρέπεται να πατήσω "επιτρεψε" και όταν μπορώ γίνεται μόνο όταν έχω τα touch buttons που είναι …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Anritsu: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Γιατί πάω ψάχνοντας !! ” Και δεν διαβάζεις απάντηση που σου δωσα 1 ώρα πριν... Καλά να πάθεις.. Τι θέλεις να κάνεις; Αν είσαι για Ελληνική απλά βάζεις twrp και μετά την φλασάρεις. ” Δεν χρειάζεται η κινέζικη ντεβ για να περαστεί η ελληνική ? Δωσε κάνα οδηγό κατι για την περιπτωσή μου . Κάπου κάτι υπάρχει Ελκος έβγαλα . Φλασαρω με το ξιαομι φλας η με το απντειτερ ? Και αμά έρθεις Μύκονο θα σε κεράσω ξαπλώστρα στο σούπερ ” Λοι…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Γιατί πάω ψάχνοντας !! ” Και δεν διαβάζεις απάντηση που σου δωσα 1 ώρα πριν... Καλά να πάθεις.. Τι θέλεις να κάνεις; Αν είσαι για Ελληνική απλά βάζεις twrp και μετά την φλασάρεις. ” Η ελληνική είναι μια χαρά εκτός από αυτό το σκέρτσο με τα εξτρά κουμπάκια π δεν μπορείς να βγάλεις.Μπορείς να τα κρύψεις μεν αλλά όχι να τα βγάλεις.Μπαγκάρει όταν στην αρχή μια εφαρμογή σε ζητάει δικαιώματα.Δεν μπορείς να επιλέξεις το "επίτρεψε" αν δεν υπάρχουν τα εξτρ…
-
ΜήνυμαΑυτήν την έκδοση έχω.
-
ΜήνυμαΕννοω ότι όταν μπαίνω σε εφαρμογές δεν ανταποκρίνεται η οθόνη. Πχ στα αρχεία.
-
ΜήνυμαΔεν υπάρχει επιλογή. Μόνο απενεργοποίηση αν τ σειρω κατά κάτω αλλα μπαγκαρει όλη η οθόνη έτσι...
-
ΜήνυμαΜία ερώτηση εχω γ την νέα τον π έβαλα...πως απενεργοποίηση τα πρόσθετα touch buttons???
-
ΜήνυμαΈνα μεγάλο-τεράστιο ευχαριστώ στον NASdriver για την πολύτιμη βοήθειά του.Μόλις έκανα unlock to boot με τον οφίσιαλ τρόπο π σημαίνει ένα πράγμα για μένα...Ελληνική ρομ σε έρχομαι!!!