Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Κλείδωσα τον Bootloader;
Parisg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για τον κόπο σου να γράψεις τόσο αναλυτικά. Τα έκανα όλα αυτά και τώρα φλασάρω την stable .8.0.2.0. Και μόλις έγινε η εγκατάσταση. Κάτι πρέπει να έπαιζε με το mi recovery πριν, τώρα με το twrp, έγινε μια χαρά η δουλειά.
-
Κλείδωσα τον Bootloader;
Parisg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Parisg: “Πάλι όμως μου βγάζει update.zip is corrupted, ενώ ξανακατέβασα την rom. Και το κακό είναι πως πριν φτάσω στο σημείο να μου το πει αυτό κάνω Wipe Cache και User Data, όποτε για να το ξανανοίξω θέλει πάλι setup..! ” Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνεις...Δοκίμασε με Mi Flash να βάλεις την ελληνική fastboot (είναι V7) και μετά να αναβαθμίσεις πάλι με την τελευταία ελληνική (αυτή που θέλεις ...την Stable V8) Αφου πήρε την Global με fastboot, γιατί να μην πάρει την Ε…
-
Κλείδωσα τον Bootloader;
Parisg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Parisg: “Στο Mi4 αναφέρομαι. @osalonikios Δεν κατάλαβα που θα βρω τον οδηγό. Μπορείς να μου δώσεις Link? Edit: Δεν βρίσκω οδηγό για το πρόβλημα μου. Δεν μπορώ να κανω αιτηση για unlock γιατί από το en.miui.com/unlock/ όταν πατάω Unlock Now με πάει στην σελίδα του Download MiUnlock και όχι στην σελίδα για την αίτηση. ” Εάν αναφέρεσαι στο Mi4, τότε ΔΕΝ έχεις κλειδωμένο bootloader! Το γνωρίζω ότι ο έλεγχος σου έδειξε αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachmen…
-
Κλείδωσα τον Bootloader;
Parisg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣτο Mi4 αναφέρομαι. @osalonikios Δεν κατάλαβα που θα βρω τον οδηγό. Μπορείς να μου δώσεις Link? Edit: Δεν βρίσκω οδηγό για το πρόβλημα μου. Δεν μπορώ να κανω αιτηση για unlock γιατί από το en.miui.com/unlock/ όταν πατάω Unlock Now με πάει στην σελίδα του Download MiUnlock και όχι στην σελίδα για την αίτηση.
-
Κλείδωσα τον Bootloader;
Parisg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕίχα βάλει μια Developer MIUI 8 πριν 2-3 εβδομάδες (δεν θυμάμαι ποια). Τώρα πήγα να βάλω την Stable-V8.0.2.0.zip και κάτι πήγε στραβά. Μου έβγαζε "update.zip is corrupted". Έκανα wipe τα πάντα (μάλλον λάθος μου)!! Τελικά κατέληξα να βάλω μία rom με fastboot (cancro_global_images_V7.5.1.0.MXDMIDE_20160523.0000.23_6.0_global_05f0b7ad2f) Αυτή. Έχω κάνει ότι να 'ναι προφανώς. Έκανα τον έλεγχο και είδα πως έχω κλειδωμένο bootloader. Ήταν κλειδωμένο από πριν ή τώρα το κλείδωσα; Ποιον ή ποιους οδηγούς …
-
Έβαλα προχθές την Rom στο mi4 και μου έκανε 2 φορές επανεκκίνηση από μόνο του. Μία εχθές, μία σήμερα. Κάπου στο φόρουμ διάβασα πως είχαν και άλλοι το ίδιο θέμα. Έχει βρεθεί λύση γι αυτό; Να βάλω κάποια παλαιότερη Rom;
-
xiaomi mi4 miui8
Parisg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑν και είμαι ικανοποιημένος από το κινητό μου εδώ και έναν χρόνο. Λέω να δοκιμάσω καμία καινούρια Rom. Επειδή όμως έχω μπερδευτεί λίγο μπορείτε να βοηθήσετε τι πρέπει να κάνω; EDIT: Το έκανα με τον οδηγό που εγκαθιστώ την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4 πρώτα.. Μάλλον άξιζε η αλλαγή, σαν να έχω καινούριο!
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos485: “Μην βιαζεσαι το πολύ σε τρεις μέρες θα σου δώσουν την έγκριση για το ξεκλειδωμα. Μελετησε τους οδηγούς καλά να είσαι έτοιμος. ” Έχω αλλάξει ρομ σε διάφορα κινητά που είχα και στο Mi4, που έχω τώρα, αλλά δεν χρειαζόταν ξεκλείδωμα αυτό. Με είχε παιδέψει πολύ να αλλάξω ρομ σε ένα άλλο ξιαόμι, φίλου, που ήθελε ξεκλείδωμα πριν κανένα εξάμηνο. Όποτε έχω μία σχέση. Τώρα επειδή το καινούριο που παρήγγειλα δεν είναι για εμένα, αλλά εγώ θα του αλλάξω την ρομ, δημιούργησα Mi Accoun…
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Για να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα, πρέπει να περιμένω την συσκευή ή μπορώ να την κάνω από τώρα χωρίς να έχω κανένα στοιχείο της συσκευής;
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα, παρήγγειλα αυτό. Είναι το (Land) που γράφεται εδώ; Και όταν με το καλό έρθει ποια Rom του περνάω; Αυτή;