Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από johnkoro94: “Καλησπέρα σε ολους.Εχω εδω και 2 χρονια το mi 9.Εχθες το βραδυ πριν κοιμηθω το δουλευα ολα μια χαρα και σημερα που ξυπνησα το βρηκα κλειστο ετρεξα να το βαλω για φορτιση νομιζοντας οτι ειχε κλεισει λογω μπαταριας αλλα οχι το κινητο με το που το εβαλα στην μπριζα ειχε 70% μπαταρια ανοιγει και μετα δουλευω για κανα 10 λεπτο και ξανα σβηνει στα καλα καθουμενα το ξανανοιγω και το βαζω για φορτιση μεχρι να φουλαρει μετα το δουλευω για καμια ωρα πεφτει…
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Υγρασία; Από μπουκαλάκι με παγωμένο νερό στη τσάντα; Χτύπημα; Κάτι άλλο που το τσάκισε; ” χτυπημα οχι δεν εχει γινει αλλα απο κρυο μπουκαλακι νερο εχω βαλει στο τσαντακι μ μαζι με το κινητο αλλα εχουν περασει μερες απο τοτε ....αλλα λες να φταιει αυτο που εσβηνε αποτομα ;
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε ολους.Εχω εδω και 2 χρονια το mi 9.Εχθες το βραδυ πριν κοιμηθω το δουλευα ολα μια χαρα και σημερα που ξυπνησα το βρηκα κλειστο ετρεξα να το βαλω για φορτιση νομιζοντας οτι ειχε κλεισει λογω μπαταριας αλλα οχι το κινητο με το που το εβαλα στην μπριζα ειχε 70% μπαταρια ανοιγει και μετα δουλευω για κανα 10 λεπτο και ξανα σβηνει στα καλα καθουμενα το ξανανοιγω και το βαζω για φορτιση μεχρι να φουλαρει μετα το δουλευω για καμια ωρα πεφτει η μπαταρια καπου στο 84% και ξανα κλεινει....μου …