Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 151.
-
Καλημέρα μόλις παρέλαβα το κινητό από Gearbes. Παρότι διάβασα βιαστηκά τις προηγούμενες σελίδες μια δυο ερωτήσεις! Το κουτί από έξω γράφει global rom και σύμφωνα με τον πίνακα που έχετε ανεβάσει έχω το πρωτελευτάιο μοντέλο το Μ1803Ε7SG, για εκδοση λογισμικού έχει την 9.5.6.ο (ΟΕΙΜΙFA) και ενώ κάνω έλεγχο για νεώτερες εκδόσεις μου λέει ότι δεν υπάρχει ενώ έχω διαβάσει αν θυμαμαι καλά κάτι για 9.5.13.0. Φταεί ότι δεν του έχω βάλει ακόμα τις sim; Και ο οδηγός για πέρασμα ελληνικης flash rom ισχύει …
-
Παράθεση από tzemam: “Καλησπέρα με την τελευταία αναβάθμιση η εφαρμογή με τα τηλεκοντρόλ δεν δουλεύει. Τα ήδη εγκατεστημένα δεν ανταποκρίνονται κ αν προσπαθήσεις να τα ξαναπεράσεις σε πετάει έξω. Δεν ξέρω αν έχει κανείς το ίδιο προβλήμα. Ευχαριστώ ” Παράθεση από tzemam: “ ” Έπανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα και να τονίσω ενώ έκανα και την Κυριακή μια αναβάθμιση που μου ήρθε τα τηλεκοντρολ συνεχίζουν να μην μπορώ να τα δουλέψω, ούτε να συνδέσω καινούργια. Ελπίζω να διορθωθεί το θέμα στην επόμενη …
-
Καλημέρα μετά από αλλαγή οθόνης λόγω σπασίματος το κινητό δεν ξεκινάει. Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο με το φορτιστή βγάζει το σήμα του mi αλλά αμέσως κλείνει και επαναλαμβανει αυτη την διαδικασία. Το ίδιο κάνει και αν πας να μπεις σε fastbood. Η μπαταρία της στραπατσάρανε λίγο αυτοί που αλλάξαν την οθόνη ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο
-
Απο την αρχή το παρουσίαζε που κ που κ τώρα ο κάτοχός λέει κ το είδα κ εγώ ότι το κάνει συνέχεια. Έχει ανοιχθεί έχουν όλα ελεγχθεί έχει αντικατασταθεί usb board κ είναι σαν κάποιος να βάζει κ να βγάζει το βισμα όλη την ώρα. Έχει αλλαχθεί και η καλωδιοταινία που ενώνει usb board με motherboard. Μάλλον πάμε για παραγγελία νέου usb board
-
Για θέματα hardware μπορεί να βοηθήσει κανείς: το κινητό όταν βάζεις τον φορτιστή ένα δευτερόλεπτο το βλέπει και ένα όχι, μπορεί να υποθέσει κανείς τίποτα. Το κινητό δεν είναι το Nikel αλλά λέω μπας και μπορεί να βοηθήσει κανείς. Έχει αλλαχθεί και usb board με ένα άλλο αλλά μεταχειρισμένο όχι καινούργιο
-
Καλημέρα για να μην σας μπερδεύω δεν κατάφερα μέχρι χθες να κάνω το flash εξαιτίας των drivers σε windows 8 έχουν πολλά θέματα όπως μου έδειξε o nasdriver και τον ευχαριστώ πολύ. Σήμερα δουλεύοντας σε Pc με windows 10 το προγραμμα έτρεξε κανονικά είδε τους drivers (απλά δεν έβγαζε το μενού με τις τρεις επιλογές) κατέβασα την global για redm prime και στην εγκατάσταση της νέας ρομ (φόρτομα μπάρας) πέταξε ένα false αλλα συνέχισε να προχωράει η διαδικασία. Τελικά περάστηκε η 8.5.4.0 απλά είναι όπως…
-
Έχεις δίκιο απλά η συνομιλία μου έχει ξεκινήσει από χθες και δεν παράθετα τις σύνομιλίες. Το πρόβλημα που ρωτάω είναι για redmi 4 prime (markw) και ναι μπορεί το 8.0.5.0.0 να μας φέρνει στο μυαλο το νικελ (που και εγώ έχω ) αλλά στο συγκεκριμένω prime έχει αυτή την ρομ. Επείδη στην δουλεια μου ασχολούμε με κινητά πιο πολύ από τους άλλους με θεωρούν ειδικό (στους τυφλούς βασιλεύει ο μονοφθαλμος) και προσπαθώ να βοηθήσω να φύγει από fake. Σε δύο άλλους συναδέλφους με νικέλ και με το flashtool λύθη…
-
Έχω κάνει κατάργησει έχω κάνει επαννεκινήσεις, έχω πάει σε άλλον υπολογιστή που δεν είχε ξανατρέξει τίποτα. Όταν μου βγάζει το ότι το τηλεφωνο είναι unathorized κάνω abort και συνεχίζει και βρίσκει ρομ άλλα μόνο αυτές που θέλουν ξεκλείδωμα ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα.
-
Εγώ έχω το redmi note mtk τώρα όμώς προσπαθώ να βοηθησω ένα συναδελφο που έχει redmi 4 prime
-
Πάει απευθείας στο κινητό καλώδιο δεν έχει τις τρεις επιλογές και ναι στον υπολογιστή έχω και mi flash αγγλικό και κινέζικο και flash mtk
-
Λοιπόν σε όλη την διαδικασία πάει όπως γράφει ο οδηγός με καποιες διαφορές με το που ζητήσει άδεια για usb debug μετά ζητάει ο υπολογιστής επαννεκίνηση και όταν ψάχνει για τα λειτουργικά ενώ βρίσκει ότι έχει κλειδωμένο bootloader μετά δεν βρίσκει τίποτα στο recovery ψάχνει drivers και ενώ έχει την εικόνα του recovery το κινητό και μου λέει ότι θα πάει στο μενού με τις τρεις επιλογές μου γράφει πάλι ότι το κινητό είναι unathorized πάλι και ζητάει να βγάλω και να βάλω το καλώδιο από το κινητό ξανά…
-
Το έχω κάνει και μου βγάζει πάλι το ίδιο, θα το ξανακάνω απο την αρχή και θα σου πω, απλά με του δώσω το ok στο κινητό o υπολογιστής ζητάει επανεκκίνηση