Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 151.
-
Παράθεση από psycookies: “Παράθεση από zisistil: “1. Ποιός σου είπε ότι δεν ξεκλειδώνει με την stable; Δεν ξεκλειδώνει πάντα δεν σημαίνει ότι δεν ξεκλειδώνει καθόλου. ” προσπαθησα να ξεκλειδωσω αλλα δεν στο 50% σταματαει ” Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω γιατί εγώ το ξεκλείδωσα πριν καιρό και δεν μου είχε δημιουργήσει θέμα ήμουν με την stable την 8.0.4.0. Σε ένα note3 ενός φίλου που είχε το ίδιο θέμα το λύσαμε πηγαίνοντας στις ρυθμισεις εκει που έχει το account και είχε εκεί δίπλα μια επιλογή να αφήσε…
-
Παράθεση από geotzia: “@tzemam dalvik cache + cache+ data Ναί θα τα χάσεις όλα γιαυτό πάρε backup όσο γιά το πόσο κοντά είναι δεν ξέρω γιατί δεν έχω περάσει την τελευταία dev. Καλό Πάσχα και σε εσένα!! ” Ευχαριστώ, παρότι θέλω να είμαι πάντα στην τελευταία ρομ, θα μείνω με την dev που είμαι γιατί ο μικρός μου θα γκρινιάζει για τα παιχνίδια που έχει μέσα και ποιος τον ακούει, επίσης μια χαρά ικανοποιημένος είμαι με την dev γιατί με την stable είχα και ένα δυο θεματάκια
-
Καλησπέρα, επειδή έχω πάρει το κινητό από China και έπαθα βλάβη με την οθόνη είχα παραγγείλει από ebay οθόνη μαζί με το bezel, την τοποθέτησα όλα καλά ως τώρα μόνο ένα θεματάκι τα τρία βασικά κουμπιά δεν φωτίζονται καλά, παίζει ο κινέζος να έχει ξεχάσει να βγάλει κανα προστατευτικό από την οθόνη ή δεν έκατσα εγώ καλά καμιά καλωδιοταινία
-
Παράθεση από john volk: “Παίδες καλήμερα Μόλις πέρασα τν dev xtrv αλλά δεν θέλω να είναι root..αν το κάνω unroot θα έχω κάποιο θέμα ??? Αξίζει η stable η καλύτερα dev με unroot? ” Εγω που για καμιά βδομάδα ήμουν με την 7.3.9 unroot και από χθες με την 7.3.16 πάλι unroot δεν είχα κάποια ύποπτη συμπεριφορά για τα δικά μου στάνταρ. Όλα αυτά σε RN4
-
Παράθεση από tzemam: “καλημερα σε κινητό φίλου προσπαθούμε να το ξεκλειδώσουμε και στο 50% γράφει not verify device. Ο λογαριασμός είναι ο ιδιος παντού, έχει 100% ενημέρωση είχε δύο κινητά και σβήσαμε το παλιό διαγράψαμε και ξαναβάλαμε τον λογαριασμό ενεργοποιημενα στις επιλογες για προγραμματιστές το ΟΕΜ από το mi account βρίσκουμε την συσκευή την βλέπει σαν note 3. Τι άλλο να κάνουμε;; ” Παιδιά τελικά ξεκλειδώθηκε κάνοντας μία ακόμα κίνηση την εξής: Στις επιλογές για προγραμματιστές κάπου έχει…
-
Πέρα από όλα αυτά που σίγουρα πρέπει να έχεις κάνει εγώ στο κινητό ενός φίλου το μόνο επιπλέον που έκανα και δούλεψε και δεν ξέρω αν ήταν αυτό ή ο χρόνος αναμονής. Λοιπόν στις επιλογές για προγραμματιστές κάπου έχει μια εντολή για έλεγχο για το αν είναι ο bootloader κλειδωμένος. Εκεί αρχικά σου λέει ότι είναι κλειδωμένος και από κάτω έχει μια εντολή για να συνδεθεί η συσκευή με το λογαριασμό του Mui account για ξεκλείδωμα. Πατάς εκεί για να επιτρέψει την σύνδεση. Εμένα μετά από αυτή την κίνηση ξ…
-
καλημερα σε κινητό φίλου προσπαθούμε να το ξεκλειδώσουμε και στο 50% γράφει not verify device. Ο λογαριασμός είναι ο ιδιος παντού, έχει 100% ενημέρωση είχε δύο κινητά και σβήσαμε το παλιό διαγράψαμε και ξαναβάλαμε τον λογαριασμό ενεργοποιημενα στις επιλογες για προγραμματιστές το ΟΕΜ από το mi account βρίσκουμε την συσκευή την βλέπει σαν note 3. Τι άλλο να κάνουμε;;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tzemam: “Το έκανες από τις τρεις τελίτσες ή με TWRP; ” Για να ξεδιαλύνουμε/αποκωδικοποιήσουμε λίγο τα πράγματα με τον updater, o updater της Xiaomi δεν φλασάρει ROMs, δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε όσο βρίσκεσαι μέσα στο λειτουργικό. Για το φλασάρισμα ROM απαιτείται ένα recovery image ή ένα fastboot image και φυσικά ένα recovery (stock ή custom) ή ένα εργαλείο φλασαρίσματος του τύπου Mi Flash/Sp flash για την περίπτωση fastboot. O updater απλά…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tzemam: “Το έκανες από τις τρεις τελίτσες ή με TWRP; ” Για να ξεδιαλύνουμε/αποκωδικοποιήσουμε λίγο τα πράγματα με τον updater, o updater της Xiaomi δεν φλασάρει ROMs, δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε όσο βρίσκεσαι μέσα στο λειτουργικό. Για το φλασάρισμα ROM απαιτείται ένα recovery image ή ένα fastboot image και φυσικά ένα recovery (stock ή custom) ή ένα εργαλείο φλασαρίσματος του τύπου Mi Flash/Sp flash για την περίπτωση fastboot. O updater απλά…
-
Παράθεση από George 21: “την έβαλα κ εγω κ σε rn4 nikel όλα βαίνουν καλώς, δοκιμή μπαταρίας σε κανα δύο μέρες, thanks !! ” Το έκανες από τις τρεις τελίτσες ή με TWRP;
-
Περνώντας την 7.3.16 χάνουμε την πρόοδο των παιχνιδιών μας κτλ γιατί αν συμβεί αυτό θα με φάει ο πιτσιρικάς μου. Επίσης έχω βγάλει το root από την 7.3.9 που έχω θα το καταφέρω αυτό και στην τελευταία;
-
Παράθεση από derveni: “@tzemam Σε μελλοντική αλλά αρμόδιος να απαντήσει είναι ο @MIUI_ART ” Μια ακόμη ερώτηση επειδή από ότι βλέπω για το δικό μου το RDN4 όλες οι ελληνικές μετά από GTV είναi XTRV1beta θα πρέπει πρώτα να γίνουν XTRV2beta και μετά xtrv ή όχι. Απλά ρωτάω για να μαθαίνω.
-
Παράθεση από derveni: “@tzemam Σωστά θα ακολουθήσουν και άλλες ” Αλλαγες πάνω στην 7.3.16 ή σε μελλοντικη;
-
1. Επειδη είμαι νέος στο φόρουμ να ρωτησω κάτι ίσως κ άσχετο, διαβάζοντας τις πληροφορίες παραπάνω στη μέση έχει μία επεξήγηση για τις xrtv rom. Πηγαίνοντας στην αντίστοιχη συζήτηση τις ξεχωρίζει σε xtrvbeta 1 & 2 και αν εγώ καταλαβαίνω καλά από την xtrvbeta1 πας σε 2 κ τελικά σε xtrv. Όταν πιο κάτω δίνει πληροφορίες για την 7.3.16 ανά συσκευή στην δική μου RDN4 την έχει ως xtrvbeta1. Αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές πριν γίνει xtrv.Ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από john volk: “Παράθεση από tzemam: “Παράθεση από BanditGR: “Το Pokemon GO απαιτεί SafetyNet validation. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε rooted ROM (ή και σε κάποιες unofficial), δηλαδή μπορεί αλλά είναι τρελό μπλέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα (θέλει εγκατάσταση systemless MagiSk, systemless root και δε συμμαζεύεται). Όποιος θέλει PoGO μένει σε επίσημη με ότι αυτό συνεπάγεται. ” Πριν μια βδομάδα ρώταγα για το αν η ελληνική dev xtr είναι ροοτ και πως μπορείς να την κάνεις να μην είναι ροοτ.…