Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• Παράθεση από maddoctor: “Δεν γνωρίζω εάν η εν λόγω συσκευή την βλέπεις από το Mi Home ή το Mi WiFi μόνο. Στο δεύτερο πρόγραμμα, το είδες, γιατί εκεί εάν θυμάμαι καλά φαίνεται....!? ” @maddoctor, Ακολουθώ αυτον τον οδηγό How to Setup Mi WiFi Repeater/Amplifier with Other Routers. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιοι και video. Στο Μi Home την βλέπει κανονικά απλά όταν παει να συνδεθεί σκαλώνει. Το Mi Wifi είναι και αυτή εφαρμογή, θα ψάξω να τη βρω. Να σημειώσω πως δεν εχω καποιο Mi router. --> Το Mi Wifi μου…

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από amanteous: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Προσπάθησα σημερα να συνδέσω (για πρώτη φορά) το καινούριο Wifi+ (πρώτη φορά που έκανα απόπειρα) Φτάνει η εγκατάσταση στο 44% και μου λεει ΠΑΝΤΑ connection interrupted. Και να τσεκάρω την συσκευη μου αν ειναι κοντά η μια στην άλλην. Εχω προσπαθήσει τα πάντα (νομίζω). Εχω δοκιμάσει την εκδοση της xiaomi mi Home. αλλά και απο εδω μέσα. Τα ίδια μου λένε. Τι μπορεί να συμβαίνει ή να κάνω λάθος; Μήπως υπάρχει κάποια ρυθμι…

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Προσπάθησα σημερα να συνδέσω (για πρώτη φορά) το καινούριο Wifi+ (πρώτη φορά που έκανα απόπειρα) Φτάνει η εγκατάσταση στο 44% και μου λεει ΠΑΝΤΑ connection interrupted. Και να τσεκάρω την συσκευη μου αν ειναι κοντά η μια στην άλλην. Εχω προσπαθήσει τα πάντα (νομίζω). Εχω δοκιμάσει την εκδοση της xiaomi mi Home. αλλά και απο εδω μέσα. Τα ίδια μου λένε. Τι μπορεί να συμβαίνει ή να κάνω λάθος; Μήπως υπάρχει κάποια ρυθμιση που δνε εχω κάνει. Αν και απο βιντεάκια που βλέ…

• Παράθεση από geoanto555: “Τότε ψάχνεις κάτι που δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε... Σβήσε εκείνο που χεις και ψάξε μέσα στα widget. ” Εντάξει, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Κατέβασε άλλο θέμα.. Ο τρόπος είναι αυτός. Πρέπει να ανεβάσεις ένα ρολόι πάνω και μετά μπορείς να κάνεις τις αλλαγές. ” Οχι δεν ειναι του θέματος. ΤΟ ειχα κατεβάσει ξεχωριστά και το ειχα βαλει σε ολα τα θεματα που ειχα δοκιμάσει. Άλλωστε το θέμα της πρώτης οθόνης που δειχνει το widget Που χρησιμοποιουσα με αυτό που εχω τώρ αειναι το ίδιο. Ξαφνικά όπως είχα πει άλλαξε μόνο του. Παράθεση από dtsilog: “@amanteous αν εννοείς ότι τροποίησες την Αρχική Οθόνη μέσα από τα θέματ…

• Παράθεση από geoanto555: “Όπως είσαι σβήσε το widget που έχεις.. πάτα πάνω του και σύρε το προς τα πάνω. Μετά πάτα από κάτω widgets / ρολόι 4χ2 και ανέβασε το πάνω. Κάνε πίσω να βγεις και ξανα πάτα το κάτω αριστερά πλήκτρο Ξ.. Τώρα θα σου δώσει επιλογή αλλαγής. ” @geoanto555 , 4χ1 και 4χ4 εχω. αλλα το έκανα αυτό που μου λες και δεν μου δείχνει δυνατότητα εκτός απο αυτά τα 2. Πάντως θυμάμαι ειχα κατεβασει αρκετά widget κάποια τα είχα κρατήσει και κάποια άλλα δεν εδειχναν σωστά τα ελληνικά.Για αυτ…

• Παράθεση από geoanto555: “Ενώ βλέπεις το widget πάτα και κράτα το Ξ(κάτω αριστερό πλήκτρο) . Πάνω στο widget θα σου βγάλει μια επιλογή. Πάτα το για αν το αλλάξεις. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17466/@geoanto555, Δες στο ss που ανεβάζω δεν μου βγάζει κάτι το μόνο που μου επιτρέπει πλέον ειναι να βάλω αναμεσα σε αυτο που φαίνεται και στο αλλο το default που φαίνεται ο καιρος και στις επόμενες μέρες. Χωρίς να είμαι 101% σίγουρος τα widget τα είχα βρει απο τα themes μεσα. Μου έβγαζε …

• Πάλι εδω για μια ερωτησούλα. Πριν καμοια βδομάδα είχα βάλει ενα widget καιρού που φαίνεται στο Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro Το θέμα είναι πως χτες άλλαξε μόνο του το theme στο κινητό ξαφνικά. Το βράδυ το έκλεισα όπως το βλέπετε και το πρωι ήταν με διαφορετικό θέμα....ενω δεν ειχε πειραχτεί κάτι άλλο. Τεσπα, το θεμα το βρήκα στα κατεβασμένα το ξανα ενεργοποίησα. Αλλά τώρα δεν βρισκω πουθενά να βάλω widget καιρού διαφορετικά εκτός απο 2 default που έχει. Αν θυμάμαι καλά, είχα μπει στα…

• Παράθεση από NasDriver: “@amanteous, το πατάς παρατεταμένα με αποτέλεσμα να σου ανοίγουν οι ρυθμίσεις των επιφανειών εργασίας. Απλό και γρήγορο πάτημα θέλει ” Oxi Nas όταν το πατάω μου βγάζει αυτο που εχω στο ss. Παράθεση από geoanto555: “@NasDriver το έχει απενεργοποιήσει μάλλον... Εκτός αν έχει μείνει το μυαλό του σε άλλα κινητά..(ανέφερε ότι πατούσε το μεσαίο....) ” H αλήθεια είναι πως το μυαλό μου έχει μεινει στις διακοπές που ΔΕΝ πήγα Παράθεση από geoanto555: “@amanteous για δοκίμασε να πας…

• Παράθεση από geoanto555: “Στο 1 η απάντηση είναι ναι.. Στο 2 κάντο λίγο πιο ξεκάθαρο. Βλέπεις κάτι να τρέχει κ δεν τερματίζει με το χ? Με το αριστερό κουμπί φαντάζομαι εννοείς; ” Δεν μου εμφανίζει καν την οθόνη με το Χ... πλέον.Το αριστερό κουμπί οταν πατιέται μου εμφανίζει τις παρακάτω ρυθμίσεις.

• Ερώτηση 1. Η miui 8 θα βγεί και σε stable ή θα παίξουμε μονάχα με αυτές που υπάρχουν ηδη στο φορουμ (ερώτηση άσχετου) Ερώτηση 2. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έκανα κάτι αλλά πλέον δεν μπορώ να κλέισω ανοιχτές εφαρμογές που τρέχουν και δεν τις χρειάζομαι. Ενω πρώτα πατούσα το κεντρικό κουμπί και πατούσα ενα Χ για να ελευθερωθεί η μνήμη, τώρα δεν γίνεται. Καμοιά ιδέα;

• Παράθεση από makisfz: “Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε εσείς που εχετε το redmi3.Οι ελληνικές rom εκτός από ελληνικά πιες άλλες γλώσσες έχουν; Με ενδιαφέρον τα γερμανικά στάλθηκε από το redmi note 3 pro tapatalk ” Στην αρχή που έκανα τώρα και το factory reset (φοραει την ελληνική το κινητό την εγκατέστησα απο εδω μέσα) στην αρχή με ρώτησε ποια γλώωσα θελω να χρησιμοποιήσω και επέλεγα απο πληθώρα... Οπότε θεωρώ πως θα την έχει... Αλλά αν περιμένεις λίγο, θα σου δώσουν απάντησει και οι πάλιουρες!!…

• Παράθεση από NasDriver: “@amanteous, Και μάλλον προέρχονται από το email σου (gmail πχ) και όχι από τηλεφωνικές επαφές ” Το αποκλείω @NasDriver.Δεν εχω περάσει τίποτα ακόμα... Δεν εχω συνδέσει Τίποτα απολύτως για να γίνει κάτι τέτοιο!!! Επίσης, αν πας στις κλήσεις που εχεις κάνει είναι το απόλυτο κενό. Αν πατήσεις ενα οποιοδήποτε νούμερο (πχ το 5) σου εμφανίζει τα διάφορα που αναφέρω. Παράθεση από geoanto555: “Απ ότι θυμάμαι @NasDriver ήταν κάτι σαν λειτουργία επίδειξης,,, Δεν μπορώ να θυμηθώ σε…

• Σχετικά με αυτό που είχα ρωτήσει παραπάνω (Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro) Οι παλαιότεροι σε Xiaomi το εχει συναντήσει κανείς?

• Ερώτηση. Μετά απο το factory reset που έκανα παρατήρησα οτι πριν περασω επαφές, στις προσφατες κλήσεις υπάρχουν κατι κουκουρουκου επαφές και νουμερα. Παράδειγμα KFC LENOVO SBI LIFE Insurance κτλ Προφανώς υπήρχαν αυτά και πριν απλά δεν τα ειχα προσέξει γιατί είχα βάλει κατευθείαν τις επαφές μου και δεν το πρόσεξα. Αυτά τι είναι και πως μπορώ να τα διώξω;;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amanteous: “Ναι factory reset. Παω να το δοκιμάσω! ευχαριστώ!!! ” Για να μην μπερδευτείς... άλλο είναι το dalvik art cache και άλλο το cache.. ” Οκ ολα κομπλέ...το έκανα!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Αν θες να κάνεις factory reset δλδ διαγραφή όλων των ρυθμίσεων πας μέσα στο twrp / wipe/advanced wipe/dalvik ,cache , data .. swipe από κάτω και reboot.. ” Ναι factory reset. Παω να το δοκιμάσω! ευχαριστώ!!!

• Ερώτηση: Εχω το redmi3 pro και θέλω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων.εχω περάσει την έκδοση MIUI ΒΥ ΧΙΑΟΜΙ-ΜIUI.GR GTV7.5 STABLE (LAICNDE). Αφου πατάω να κανει επαναφορά, μου βγαίνει στο twrp εκεί πρέπει να πατήσω επαναφορά και να επιλέξω την ρομ(το πακετο της ρομ) που εχω εγκαταστησει για να γινει επαναφορά; Σας ευχαριστώ. Υ.Γ. Επαναφορά θέλω να κάνω οχι γιατι αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα απλά για να μάθω πως γίνεται.

• Παράθεση από lallasgr: “Άμα έβγαλε android είσαι κομπλέ!! Θα ανοίξει κομπλέ το κινητό! Και μιας και βλέπω ότι έχουν περάσει 19λεπτά ήδη είσαι μέσα στο μενού! ” Αυτη τη φορά ολα πήγαν μια χαρά... Δε ξερω τι μπορει να είχα κάνει λάθος πριν... Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από amanteous: “Σε περίπτωση που κολλήσει και δειχνει το mi λογοτυπο και δεν κάνει τιποτα ,πήγε κάτι στραβά ( ή εκανα κατι λαθος εγω) ή ειναι νορμαλ? Θεώρησα πως κάτι πήγε στραβα και έκανα τη διαδικασία που περιγράφει ο lallasgr γ…

• Σε περίπτωση που κολλήσει και δειχνει το mi λογοτυπο και δεν κάνει τιποτα ,πήγε κάτι στραβά ( ή εκανα κατι λαθος εγω) ή ειναι νορμαλ? Θεώρησα πως κάτι πήγε στραβα και έκανα τη διαδικασία που περιγράφει ο lallasgr για brickarismeno κινητο και εκανα τη διαδικασια ξανα είναι στη φάση που εχει εμφανιστεί το android. Το προχωράω και ενημερώνω.