Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Πριν 2 μήνες είχα αντιμετοπίσεο το εξής πρόβλημα. Ξαφνικά και ενώ το κινητό ήταν σε λειτουργία έχασε τη σύνδεση του με τον πάροχο. Δοκίμασα άλλη sim στο κινητό τίποτα, δοκίμασα τη sim μου σε άλλο κινητό και ήταν εντάξει. Δοκίμασα ότι μπορούσα να κάνω απο θέμα software μίλησα καο με παιδιά από το forum και μου είπαν ότι είναι θέμα hardware και το έστειλα πίσω. Το έστειλα μου είπαν ότι ήταν θέμα με την πλακέτα και μετά από ενάμιση μήνα το πήρα πίσω χωρίς πρόβλημα, έπαιζε κανονικά. Αλλά πάλι ξαφνικ…
-
Παράθεση από Jongou: “Παράθεση από Jongou: “Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω την φωτεινότητα της οθόνης την στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμένο και δέχεται κλήση; μου φαινεται οτι ειναι πολύ χαμηλή, ειδικα οταν βρισκομαι έξω το πρωί! Εχω την 5.5.15 develop.” Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;” Το έχω παρατηρήσει και εγω αυτό. Αλλά όταν πηγαίνω στο Κέντρο Ασφάλειας και κάνω 'Ελεγχο για κάποια λεπτά η φωτεινότητα παραμένει σε καλά επιπέδα. Αλλά αφού το κλειδώσω και πάλι χαμηλώνει η φωτεινότητα.
-
Καλημέρα με το που πέρσα την 5.6.4 είτε μέσω της αναβάθμιση από τη ROM είτε μέσα από το Recovery και ανοίγει το κινητό δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του ota-update όλα τα υπόλοιπα εικόνιδια τα εμφανίζει κανονικά. Το αρχείο της αναβάθμισεις το κατέβασα απο το site και όχι από το ota-update. Μόνο εγκατάσταση με full wipe δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
-
Το έκανα με fastboot και μπήκα κανονικά στο κινητό χωρίς να την αναγνωρίζει. Πέρεσασ τη δικιά μας rom μέσω του mirecovery αλλά και πάλι τίποτα. Θα δοκιμάσω να περάσω ξανά τη rom από το recovery της δικιάς μας rom. Αν δεν κάνει και πάλι τίποτα να το πάω για επισκευή(ξέρεις τη ακριβώς κάνουν περίπου) ή μπορω να το στείλω πίσω απο εκεί που το αγόρασα(vickmall) εφόσον είναι στην εγγύηση. Να δοκιμάσω να κάνω εγκατάστη και καποια προηγούμενη rom ή δεν αξίζει καθόλου τον κόπο?
-
Το έκανα όπωςς μου είπες μπήκα μέσα στο menu το βλέπω ποιο είναι το IMEI αλλά και πάλι δεν βρίσκει δίκτυο. Τώρα θα περάσω και την ελληνική rom. Να δω μήπως με την ελληνική rom αναγνωρίση τον πάροχο. Πέρασα και την ελληνική rom βάζω το pin κανονικά αλλά και πάλι τίποτα. Καμία ιδέα?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mortis1572: “'Εχω περασμένη την 5.3.27 και ξαφνικα δεν δείχνει ότι δεν εχει σήμα από τον πάροχο. Οταν πάω να άνω κλήση δεν κάνει τίποτα, νώ όταν δέχομαι κληση λέει ότι έχω το τηλέφωνο κλειστό. 'Εγινε ξαφνικά ενώ πριν απο 5 λεπτά μίλαγα κανονικά. Δοκίμσα με άλλη sim το ίδιο δοκίμασα τη δικιά μου sim σε άλλο τηλεφωνο και είναι ΟΚ. Να ξαναπεράσω την rom κάνοντας wipe cache χωρις να χαθούν τα δεδομένα. Εχει γίνει και σε κανέναν άλλο αυτό? Σε εμένα δέχεται το pin …
-
Και ενώ έκανα όλα όσα είπα ποιο πάνω πάλι την sim δεν την αναγνωρίζει. Δοκίμσα και με άλη sim αλλά τίποτα. Βάζω πάλι τη δική μου αλλα τώρα δεν μπαίνω μέσα στο τηλέφωνο, κολλάιε στην αρχική οθόνη με το logo mi στο κέντρο της οθόνης και δεν με βάζει μέσα. Μπήκα με recovery mode έκανα wipe cache αλλά τιποτα. Ούτε να το κλέισω μπορούσα, Πατούσα παρατεταμένα το από το κουμπί να το κλείσω και δεν έκλεινε και το έσβησα μέσα από το recovery. Θα το αφήσω να φορτήσει όλη τη νύχτα και θα δω το πρωϊ μήπως λ…
-
'Εχω περασμένη την 5.3.27 και ξαφνικα δεν δείχνει ότι δεν εχει σήμα από τον πάροχο. Οταν πάω να άνω κλήση δεν κάνει τίποτα, νώ όταν δέχομαι κληση λέει ότι έχω το τηλέφωνο κλειστό. 'Εγινε ξαφνικά ενώ πριν απο 5 λεπτά μίλαγα κανονικά. Δοκίμσα με άλλη sim το ίδιο δοκίμασα τη δικιά μου sim σε άλλο τηλεφωνο και είναι ΟΚ. Να ξαναπεράσω την rom κάνοντας wipe cache χωρις να χαθούν τα δεδομένα. Εχει γίνει και σε κανέναν άλλο αυτό? Σε εμένα δέχεται το pin της sim αλλά δεν βρίσκει το δίκτυο της κινητής. "Λ…
-
Με την εγκαταστάση της νεάς rom 5.3.27, παρατήρησα ότι αν κάνουμε διαγραφή ενός app απο το κινητό(πατάμε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και το μετακινούμε στον σκουπιδοτενεκέ που βγάζει στην κορυφή της οθόνης) δεν ακούγεται πλέον αυτός ο ήχος της διαγραφής. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτός?
-
Δοκιμαστό Poll
ΜήνυμαΤωλρα καταλαβα τη παίζει. Απλά ακατάλληλος. Sorry
-
Δοκιμαστό Poll
ΜήνυμαΩραίο , πολύ καλό
-
Καλή επιτυχία σε όλου μας.