Τελικά έχασε το τηλέφωνο τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές και έπρεπε να τις ξανά ενεργοποιήσω. Είναι φυσιολογικό αυτό;! Έτρεξα την εντολή και δεν φαίνεται στις θύρες com. Τι κάνω τώρα;f8f7891c00d4a254739cc12715d078e1.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα μου βγάζει Error device not found Πριν πως την έβλεπε και τώρα όχι;;;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω windows 10. Που μπορώ να το βρω αυτό; Στα παλαιότερα ήξερα που να το βρω τώρα το έχουν μπλέξει λίγο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από NasDriver: “Θέλει ξεκλείδωμα του bootloader πρώτα...εκτός και εάν καταφέρεις να το βάλεις σε edl mode όπως είναι τώρα... Ενεργοποίησε επιλογές για προγραμματιστές...usb debugging... Όπως είναι ανοικτό, σύνδεσέ το στο υπολογιστή και δοκίμασε να δώσεις την εντολή adb reboot edl ή adb oem edl Αν γυρίσει και το αναγνωρίσει σαν θύρα COM QDLoader 9008 βλέπουμε για τα υπόλοιπα :)” Στην πρώτη εντολή δεν μου κάνει κάτι. Στην δεύτερη μου βγάζει αυτό στην φωτογραφία. Τί κάνω τώρα;dd761b5bf113a…
Ωραία ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς περνάω το Persist. Img; Τα υπόλοιπα πιστεύω θα τα βρω. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω πρόβλημα να ασχοληθώ, απλά εάν δεν καταφέρω κάτι θα έχω χάσει την εγγύηση ή θα μπορέσω να το επαναφέρω σαν να μην έχει γίνει τίποτα και να το στείλω για επισκευή; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν ξεκλειδώσω τον bootloader και βάλω μια fastboot ROM θα χάσω την εγγύηση; Το Persist. Img που το βρίσκω; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και δύο φωτογραφίες από το CIT από το kernel. Η αριστερή είναι όταν έχει το πρόβλημα και δεν έχει μετρήσεις και η άλλη όπως όταν λειτουργεί κανονικά μετά την επανεκκίνηση της συσκευής.7238ad1499896049633f7e54201be3de.jpga86a0ef5e21a09b0fa0c9c8fb53a653e.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε άλλες συσκευές έχω δει ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, και λίγο στο YouTube που είδα. Το persist.img τι είναι; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω πάρει από banggood. Εμένα μου φαίνεται σαν πρόβλημα λειτουργικού. Εάν ήταν του hardware δεν θα έπρεπε να μην λειτουργεί μόνιμα;3c13c71b273ffaac0c4025b6658d1e4e.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, έχω εδώ και λίγες μέρες το Mi9T Pro και έχω το εξής πρόβλημα. Ο αισθητήρας για την περιστροφή της οθόνης απενεργοποιείται οπότε δεν λειτουργεί η περιστροφή ούτε στο YouTube ούτε στην κάμερα για να τραβήξω φωτογραφίες σε οριζόντια θέση. Όταν μπαίνω στο testing mode από το kernel ο accelerometer δεν περνάει το τεστ. Δεν έχει καθόλου ενδείξεις. Ο μόνος τρόπος που έχω βρει είναι κάνοντας επανεκκίνηση της συσκευής το οποίο μετά από κάποια ώρα ξανά βγαίνει εκτός. Το παράδοξο είναι ότι όταν …
Οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτε να φανταστώ πέρα από το να δοκιμάσω ξεκλείδωμα με άλλο λογαριασμό. Δεν υπάρχει κάποιος unofficial τρόπος να ξεκλειδώσω τον bootloader; Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Ενώ στο παρελθόν έχω ξεκλειδώσει επιτυχημένα τον bootloader μετά την αναβάθμιση της rom μου αρνείται το ξεκλείδωμα βγάζοντας μου το εξής μήνυμα "Current account cannot unlock this device". Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να το ξεκλειδώσω; Ευχαριστώ.