Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.

• Τις τελευταίες μέρες, πάλευα με τα SMS, Επαφές κ Τηλέφωνο Miui apps... SMS Miui δεν υπάρχει στο τηλ... Το κατέβασα, Flow εγκατηστασα αλλά crasharei... Anyway... Τρώω το Google app... Εννοώ βολεύομαι με αυτό.... Σήμερα όμως παρατήρησα ότι όταν με παίρνουν άτομα που είναι ήδη στις επαφές μου... Αλλά του MI account... Δεν αναγνωριζονται.... Όλες αυτές τις ημέρες όταν πήγαινα να πάρω τηλ έπαιρνα μέσο το miui app... Παρατήρησα ότι με το που εμπενα... Ξεκινούσε κανονικα.. Αλλά στα 2-3 sec... Έβγαινε τ…

• Παιδιά οπότε....let's recap..... Την βοήθεια σας.... Αγόρασα Redmi Note 8 Pro 8gb/128gb.... Το τηλέφωνο το αγόρασα από το Hong Kong. New Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8GB RAM 128GB ROM Mobile Phone 64MP Quad Rear Camera Helio G90T Octa Core 6.53" FHD+ Screen 4500mAh-in Cellphones from Cellphones & Telecommunications on AliExpress Σε κάποια από τα σχόλια άλλων αγοραστών..... Υποψιάζομαι ότι είναι China Version.. Κ γι'αυτο μπήκα κ άνοιξα ένα θέμα... Παρέλαβα κ ξεγελαστηκαμε με το παρακάτω απ' ότι φαινετ…

• Τελωνείο...Που στην Ελλάδα? Αυτό φεύγει από HK κ πάει UK μέσο UPS..... Από εκεί αποστέλλεται μέσο Γερμανίας στην Ελλάδα με DHL... Τελικά ο Nas με έβαλε κ έκανα IMEI verify κ βγήκε αυτο

• Καλησπέρα...

• Αυτό έχω πάθει...... Μπορούμε να κάνουμε κάτι?

• I recently bought a Xiaomi Redmi K20 Pro Premium Edition with 12 GB RAM, 512 GB storage, Global ROM, etc. and was really looking forward to diving into this premium phone and in general in to the Xiaomi experience, as this is my first phone from the company. I love absolutely everything about this smartphone. However, one this which annoys me and disappoints me is the fact that the default MI messages, phone and contacts apps were missing and I was wondering why the Google apps were pre-installe…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66546/ Με το που πατήσω το εικόνακι των κλήσεων... Βγαίνει το classi του miui... Αλλά 2—3 δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται αυτό κ μετά εξαφανίζεται

• Σε ευχαριστώ πολύ

• Καλησπέρα ..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66533/

• Σε ευχαριστώ πολύ....για τα «καλά» νέα... Επανερχομαι Brgds

• Καλημέρα Αυτό είναι να παραλάβω...Χρειάζεται? Look what I found on AliExpress New Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8GB RAM 128GB ROM Mobile Phone 64MP Quad Rear Camera Helio G90T Octa Core 6.53" FHD+ Screen 4500mAh-in Cellphones from Cellphones & Telecommunications on AliExpress Ειμαι καιρό έξω από τα πράγματα κ το community. Το πρώτο μου ΜΙ ήταν το ΜΙ2S, όπου εκεί είχα custom. Αργότερα πήρα ένα Redmi Note 3 όπου ειχe global stable. Με τις custom ήμουν happy...αλλά τώρα κ λόγω του ότι το χρησιμοποιώ για …

• Καλημέρα ,σωστά. Thanks

• Παιδιά καλησπέρα κ καλή χρόνια... χρειαζομαι την καθοδήγηση σας...θα παραλάβω εάν Redmi Pro 8 με Global από Κίνα κ θέλω να του περάσω την stable. Διάβασα τα σχόλια στο Dowwnloads section...αλλά δεν κατάλαβα κ πολλά. Οποτε θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει στο εάν μπορεί να γίνει οποιαδηποτε αλλαγή η θα πρέπει να περιμένω.. Επισης να κάνω αίτηση unlock? ευχαριστώ

• Καλησπερα Ειχα μια stable V7.0.4.0. Νομιζα οτι θυμομουν πως να βαλω developer αλλα εκανα λαθος. Δοκιμασα να βαλω την cancro V8 GTV 6.6.14 Μετα τα εκανα ολα σαλατα Δοκιμασα να βαλω V7.3.2.0 αλλα δεν τα καταφερα. Το τηλ εμεινε νεκρο. Το επανεφερα με την V4...δοκιμασα μετα σιγα σιγα να κανω update κ να το ανεβασω αλλα τιποτα. Αυτην την στιγμη ειναι σε fastboot και κατα την διαρκεια του flash μεσο MiFlash βγασει "Ακαθοριστο σφαλμα (0χ8004005FAILED (repote partition table doesn;t exist)) MAYDAY MAYDA…

• ΟΚ ευχαριστώ.Μόλις τα κάνω θα βάλω ένα post. Ενα 3ο Ευρωπαϊκό θα διαγράψει όλα τα εφετινά στραβοπατήματά και θα μας στείλει όλους ψηλά κ όλους τους άλλους ταβλα

• Δεν έχω κάποια custom Rom περασμενη. ΕΡΩΤΗΣΗ:Μπορείς να περάσεις Rom χωρίς να έχεις rootαρει το τηλ?? Σε info about phone : Android Version 4.1.1JRO03L MIUI Version JLB 29.0 Baseband Vers M9615A-CEFWMAZM-2.0.128017 Kernel vers 3.4.0-g52db9c3-01073gcb85193 Ευχαριστώ κ περαστικά μας για τα Γιάννενα,όλα θα ξεχαστούν με ένα 2πλο στην Τούμπα

• Αρχάριος,τα λέει όλα.Προσπαθω να κάνω root με το framaroot αλλά μου βγάζει failure.Κάποιος άλλος τρόπος??Πρώτα rootαρουμε κ μετά περνάμε rom?? Έχω MI2S αγορασμένο από Κινά σε ένα κατάστημά εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Unicom