Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-109 από 109.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ..” Και ερωτω χωρίς τον κωδικό μπορώ α περάσω την μαμισια η κάποια άλλη ξένη; αυτοί πως πέρασαν αυτή την εκδοση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνησια συσκευη?
Μήνυματο χαρτακι λεει 02-B234-153901
-
Γνησια συσκευη?
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από alprio: “ειχε ενα λινκ tenaa.com.cn και κατι κινεζικα. ” Πηγαινε με τον chrome στο site για να έχεις μεταφραση αυτων που βλέπεις εδώ => 真伪查询 και δες αν εχεις νούμερο αντιστοιχο με τις φωτο στο site. Αν ναι βάλε το νούμερο στα αντιστοιχα πεδία της φόρμας. ” εμενα το κουτι δεν εχει αυτο το πραγμα που εχει σαν φωτο. λεει tenaa.com.cn και διπλα εχει 20 γραμματα στα κινεζικα. βασικα ψεμματα ηταν μεσα στο κουτι.εχει το μπλε διπλα στο your province τι να επιλεξω?
-
Γνησια συσκευη?
Μήνυμαπως ακριβώς ανοίγει το καπάκι πίσω.; είναι φιξ.
-
Γνησια συσκευη?
Μήνυμακαλησπερα στην παρεα. πηρα ενα redmi note 3 απο ενα παιδι. και θελω βοηθεια σχετικα με το αν ειναι γνησιο η πατατα! Εμενα το κουτι δεν ειχε πανω αυτοκολητο να ξυσω. ειχε ενα λινκ tenaa.com.cn και κατι κινεζικα. με το mi application μου λεει δεν φτανουν οι πληροφοριες για να κανει πιστοποιηση με το cpu z μου λεει validated αλλα στο battery capacity λεει 3060mah. εχει την miui 77.0.11.0 android version 5.0.2 antutu 48639 score το antutu officer λεει has passed το aida64 λεει battery reported from …
-
αλλη μια ερωτηση.εμενα το κουτι δεν ειχε πανω αυτοκολητο να ξυσω. με το application μου λεει δεν φτανουν οι πληροφοριες. με το cpu z μου λεει validated αλλα στο battery capacity λεει 3060mah. τι παιζει ειναι validated η οχι? και εχει την miui 77.0.11.0 antutu 48639 score το antutu officer λεει has passed το aida64 λεει battery reported from android 3060 και from database 4000 android version 5.0.2
-
καλως σας βρηκα παιδια. ερωτηση. εμενα εχει ελληνικα το τηλεφωνο οποτε απο τι διαβασα ειναι πειραγμενη και δεν παιρνει ενημερωσεις.μηνυμα παντως δεχομαι. τωρα την ελληνικη την ρομ δεν γινεται να την παρει ακομα?γνωριζουμε ποτε θα γινει? να κανω αιτηση να μου ξεκλειδωσουν τον bootloader? να κατσω στα αυγα μου και να μην κανω τιποτα? ευχαριστω!!