Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 84.
-
οκ ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα σας. θα ήθελα τα φώτα σας . Σε poco f2 pro με περασμένη την xtrv 20.11.18 weekly μου βγάζει αναβάθμιση σε miui 12 20.11.19 με 3,1 gb Να την κάνω και άν ναι πώς? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους και υπομονή λόγω της κατάστασης. Σε mi 9 όλα καλά? Έχει δοκιμάσει κανείς?
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Εχω το xiaomi mi 9 6-128 με global official 11.0.6.0 QFAEUXM και θέλω να το ξεκλειδώσω για να περάσω την δική μας rom εχω κατεβάσει το mi unlock tool συνδέομαι με τον ιδιο λογαριασμο που έχω και στο κινητο, βάζω το κινητο σε fastboot, αλλά δεν μου φωτίζει το πλήκτρο unlock για να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα. Unlooking remissions εχω καθώς πρίν ειχα το xiaomi mi 8. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Φίλε μου amavroudis σε ευχαριστώ για όλα. Ξαναέκανα την διαδικασία απο τηνναρχή και τελικα όλα πήγαν οκ. Το κινητό πλέον με MIUI Global 10.3.2.0 και έτοιμο για πώληση. Μάλλον κάποιο σκάλωμα έφαγε πρίν το pc. Δεν εξηγείται αλλιώς.Και πάλι ευχαριστώ. Το arb level το είχα τσεκάρει στην αρχή και ήταν 1.
-
Καλησπέρα και θα ήθελα την βοήθειά σας. θέλω να πουλησω το κινητό μου. Μι 8 με περασμένη την τελευταία xtrv την δική μας. Εχω κατεβάσει την τελευταία global stable, εχω κατεβάσει το miflash 15112018 , έχω περασμένους drivers, κάνω αποσυμπίεση την rom στο c , αλλα όταν τρέχω το miflash διαλέγω την ρομ που έχω αποσυμπιέση στο c και δεν μου βλέπει το κινητό πατώντας refresh.και μου βγάζει το μήνυμα δεν ήταν δυνατή η εύρεση μέρους της διαδρομής C/MiFlash 20181115/log/[email protected]. Τί κάνω λάθ…
-
Καλησπέρα. Σε mido με MIUI 10 Xiaomi miui.gr 8.10.11 πρέπει να κανω πρώτα απο twrp 3.2.2.0 factory reset και flash της καινουργιας rom ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από pandim1: “Καλησπέρα στην παρέα μας. Απέκτησα πρόσφατα το mi 8 με miui Global 10.2.3.0 stable, Εχω κάνει την Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool , και την κυριακή θα μπορέσω να ξεκλειδώσω. Μετά η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την Miui XTRV 9.3.14 την δικιά μας ,ποιά είναι? ” Καλορίζικο δυο ερωτήματα: έκανες έλεγχο του bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι? Η συσκευή είναι global version, το γράφει …
-
Καλησπέρα στην παρέα μας. Απέκτησα πρόσφατα το mi 8 με miui Global 10.2.3.0 stable, Εχω κάνει την Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool , και την κυριακή θα μπορέσω να ξεκλειδώσω. Μετά η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την Miui XTRV 9.3.14 την δικιά μας ,ποιά είναι?
-
Συγχαρητήρια παιδιά για όλη την προσπάθειά σας. Όλα δουλεύουν σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Χίλια μπράβο.
-
Καλησπέρα. Εκανα factory reset ,flashαρα την νέα rom, αλλά δυστυχώς μια από τα ίδια πάλι. Kαλησπέρα.Εκανα ξανά factory reset ,flash την νέα rom ξανά και το κινητό τελικά άνοιξε.