Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Παράθεση από derveni: “@Kalogiros Ioannis Κάθε Κυριακή μαζευόμαστε στην οδό Φριξου στο Μπαρδόν 10:00 με 12:00 για Cafe και flash, έλα να το κάνουμε από εκεί αν θέλεις. ” Καλησπέρα Χρήστο, Τελικά (επειδή είμαι πεισματάρης) βρήκα ότι εμπόδιζε να τρέξει καλά (σωστά) το εργαλείο το πρόγραμμα προστασίας cosmote secure, αλλά τώρα ενώ προχώρησα για να το ξεκλειδώσω, στο 80% σταματά (δεύτερη σειρά από τις 3 εργασίες) και μου βγάζει μήνυμα: Add your account and device in MIUI's Settihgs > Developer optio…

• Παράθεση από makis1024: “Δεν δοκιμάζεις και μια το win rar για αποσυμπίεση; ” το αποσυμπίεσα και με win rar, το ίδιο μήνυμα έβγαλε.....

• Παράθεση από makis1024: “Κανένας υπολογιστής με Windows 7 δεν υπάρχει; Να τελειώνεις; ” όχι δεν έχω.... έχω αυτό που γράφω τώρα σε Windows 10 και έχω ένα σε Windows XP.

• ευχαριστώ geoanto555 , οκ με το τηλέφωνο.... το εργαλείο το κατέβασα 3 φορές και στις 3 βγάζει το ίδιο μήνυμα : initialization error 4 s9r934AvQY6KW9Pti2DayA.pngPgH2t-kMTGGLL2hkQH_LEA.png

• παιδιά, ξεκίνησα να ξεκλειδώσω το κινητό μου και αφού πήρα την έγκριση από miui κατέβασα το πρόγραμμα στον υπολογιστή...... αλλά δεν άνοιγε.... qMxkpH-nRYWATJcUv1a6QQ.png το αστείο είναι ότι είχα προλάβει να βάλω το τηλέφωνο σε κατάσταση FASTBOOT...... πως θα το επιστρέψω σε κανονική λειτουργία;;;;;

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από Kalogiros Ioannis: “Καλησπέρα παίδες , πως μπορώ να μαρκάρω θέματα (νήμα προς παρακολούθηση) ώστε να μου βγαίνουν στις ειδοποιήσεις χωρίς να αναγκάζομαι να γράφω κάτι στο θέμα για να μπει το ''σημαιάκη'';;;;; Ευχαριστώ, Γιάννης. ” Αρχικά πάτα πανω δεξια αυτό και μετα επιλέγεις να παρακολουθεις το θέμα ” Ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει..... (αν θέλει κάποιος διαχειριστής να τα διαγράψει... )

• Καλησπέρα παίδες , πως μπορώ να μαρκάρω θέματα (νήμα προς παρακολούθηση) ώστε να μου βγαίνουν στις ειδοποιήσεις χωρίς να αναγκάζομαι να γράφω κάτι στο θέμα για να μπει το ''σημαιάκη'';;;;; Ευχαριστώ, Γιάννης.

• Παράθεση από Talliron: “Καλημέρα. Έβαλα ενα φιλαράκι και πήρε το Xiaomi redmi note 4 το snap. Έβαλε 2 sim μια της δουλειάς του και μιά το δικό του τηλέφωνο. α) Πως μπορεί να βλέπει τις επαφές που έχει και στις δύο sim ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ . Β) Πως μπορεί να επιλέγει επαφή από την μια ή την άλλη sim και πατώντας στην επαφή να παίρνει τηλέφωνο. Η μία από τις δύο είναι sim της δουλειάς όπως είπα. Δεν καλεί αλλα εκτός από τα υπηρεσιακά. ΑΝ πατήσσει σχηματίζοντας τον αριθμό και επιλέξει από κάτω το sim 2 κάνει …

• Παράθεση από derveni: “@Kalogiros Ioannis Πολύ ωραία τώρα η επόμενη ερώτηση είναι, τι ακριβώς θέλεις να σε βοηθήσουμε ? ” Μετά από 3 μήνες χρήσης, μου συνέβη το παρακάτω. Σύνδεσα το κινητό μέσο usb με το pc μου ώστε να μεταφέρω φωτογραφίες. Τις επέλεξα, έκανα αποκοπή και ενώ ξεκίνησε η 'εργασία' δεν εκτελέστηκε ποτέ. Αποσύνδεσα το κινητό και έκανα έλεγχο αν είχα ακόμη τις φωτογραφίες (και τις είχα). Μετά από δύο ημέρες πήγα να τις δω και ενώ μου τις άνοιξε και μόλις πήγα να ζουμάρω σε μία, τότε …

• Παράθεση από derveni: “@Kalogiros Ioannis Γράψε εδώ ποιο κινητό έχεις xiaomi-miui.gr/community/index…mi-MIUI-Λάρισας/?pageNo=1 κατέβασε την rom σε USB και να το έχεις ώστε να την περάσουμε στις 4 να είσαι εκεί γιατί μετά θα πέσει πολύς κόσμος. ” Την rom του κινητού να κατεβάσω; (αν ναι, πως;;;) έχω το Redmi Note 4 Έκδοση Android : 7.0 NRD90M MIUI Global 8.5 Σταθερή 8.5.8.0(NCFMIED) Επεξεργαστής : snapdragon Οκταπύρηνος Max 2,0GHz RAM : 4,00 GB Εσωτερική μνήμη : 64,00 GB Έκδοση Kernel : 3.18.31 -…

• derveni έχω το Redmi Note 4 Έκδοση Android : 7.0 NRD90M MIUI Global 8.5 Σταθερή 8.5.8.0(NCFMIED) Επεξεργαστής : snapdragon Οκταπύρηνος Max 2,0GHz RAM : 4,00 GB Εσωτερική μνήμη : 64,00 GB Έκδοση Kernel : 3.18.31 - perf - ge702831

• Παράθεση από derveni: “Γιάννη ότι θέλεις αν δεν βιάζεσαι την 1 Οκτωβρίου στην συνάντηση να το κάνουμε, αλλά 4 η ώρα να είσαι εκεί, γιατί μετά θα έχει κόσμο πολύ και δεν θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε, καταλαβαίνεις έτσι να βοηθήσουμε όσους μπορούμε περισσότερους, ευχαριστώ. ” οκ, τα λέμε εκεί....... ευχαριστώ.

• Παράθεση από valandislarisa: “Drivers έχεις περάσει ?? στο PC ? ” Καλησπέρα, δεν έβαλα κάτι ..... (windows 10) έχει το pc και όποιο κινητό αν βάλω το ανοίγει με τον ίδιο τρόπο (sony, samsung, coubot)......

• Καλημέρα, έχω ένα Redmi Note 4 - MIUI Global 8.5.4.0 Σταθερή με 4,00GB RAM. Μετά από 3 μήνες χρήσεις μου συνέβη το παρακάτω. Σύνδεσα το κινητό μέσο usb με το pc μου ώστε να μεταφέρω φωτογραφίες. Τις επέλεξα, έκανα αποκοπή και ενώ ξεκίνησε η 'εργασία' δεν εκτελέστηκε ποτέ. Αποσύνδεσα το κινητό και έκανα έλεγχο αν είχα ακόμη τις φωτογραφίες (και τις είχα). Μετά από δύο ημέρες πήγα να τις δω και ενώ μου τις άνοιξε και μόλις πήγα να ζουμάρω σε μία, τότε έκλεισε η εφαρμογή 'Συλλογή'. Την άνοιξα ξανά …

• Καλός σας βρήκα εδώ (ως νέο μέλος) και μιας και ζω στη Λάρισα θα προσπαθήσω να δώσω το παρόν.....