Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: www.minideal.net Την Διεύθυνσή της (URL): www.[i][b]minideal.net[/b][/i] Tι ακριβώς αγοράσατε: redmi note 3 pro 32gb rom Την ημερομηνία αγοράς: 1-6-2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικότατα , με tracking number, με 24/7 support Skype.
-
Όλα πήγαν κατευχήν. Έβαλα την microsim σε κινητο που επαιρνε κανονικη sim. Και πήγαν όλα καλά. Σας ευχαριστώ για την ιδέα.
-
Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα σας πώ νεότερα
-
Μπήκα εκει που είμαι συνδεομαι μεσω Facebook και με ζητάει Account verification Verify phone number Send verification code to phone +30******4588 φυσικα δεν μπορώ να πατήσω Sent γτ και να ερθει το μήνυμα δεν μπορώ να το δώ.
-
Με προστατεύει και απο εμένα ε?
-
Πέρασα στο Redmi note 3 pro την νεοτερη rom. Στο recovery εκανα κατι λάθος στο wipe και οταν το ανοιξα το κινητο με ζήτησε τον λογαριασμό της mi. το οοποιο σαν κλασικός ελληνας δεν ειχα κρατήσει σε καποιο χαρτι τον κωδικό. Πως μπορώ να διαγράψω απο την μνημη του κινητο τον λογαριασμό? Δεν μπαίνει καν σε μενου.
-
like και απο εμένα
-
Την περασα την Ρομ με την πρώτη. Όχι οτι είμαι κανενας Master. Από οτι δειχνει μεχρι τωρα το κινητο ειναι καλό. Έχω και μια ερώτηση... αυτή εδω η Rom-------> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/ είναι νεότερη απο αυτή που πέρασα?
-
Απο θέμα κατανάλωσης μπαταρίας είναι το ίδιο αν δηλαδή περάσω την ελληνική Rom?
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα. Το κινητό λόγω ηλιθιότητας μου θα το παραλάβω δευτερα . Αλλα καταλαβαίνετε ηθελα να γραφτώ στο φορουμ