Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 96.
-
Xiaomi Redmi Pro 2: διέρρευσε πριν λίγο, έρχεται με δυνατά specs, τιμή «χώμα!»
gelis - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμασε αυτή την τιμή;...λίγο απίθανο μου φαίνεται. καλύτερα να περιμένουμε!
-
Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από markito: “Στο changelog της σημερινής ρομ αναφέρει κάποια Fix για τον καιρό οπότε όσοι είχαμε θέμα, προφανώς δεν ήταν ιδέα μας. ” σιγουρα δεν ήταν ιδέα μας...αλλά παίζει να ήταν θέμα server και όχι θέμα rom.........ίδωμεν ” σωστά δεν ήταν ιδέα μας...αλλά ούτε και της rom, διότι σταδιακά άρχισε να διορθώνει το πρόβλημα. πιστεύω τώρα δεν το έχει κάποιος;...
-
καιρός ο.κ. διορθώθηκε ενημερώνει και με πρόβλεψη.
-
εγώ του κάνω αναγκαστική ανανέωση με τράβηγμα προς τα κάτω... αλλά τίποτα! αναμένουμε......
-
ναι ναι παιδιά.....περιμένουμε! καλή δύναμη και κουράγιο!!
-
@babis306+@kanias13 ναι αλλά είπαμε ότι έχει χαθεί και η πρόβλεψη των 4 ημερών. η μόνο σε εμένα το κάνει;
-
Παράθεση από babis306: “Παιδια καλησπέρα, εχει παρατηρησει κανενας σας τιποτα αφυσικο στην εφαρμογή του καιρου? ενώ είναι συνδεδεμενο στο Wi-Fi και εχουν ιντερνετ κανονικα ολες οι υπολοιπες εφαρμογες ο καιρος επιμενει να λεει ότι δεν υπαρχει συνδεση δικτυου, το ιδιο και με το mobile data. Εχω δωσει τα απαραίτητα δικαιώματα όταν ζητηθηκαν και εκανα και εκκαθαριση δεδομενων και μνημης. Επισης γραφει μετα τον καθαρισμο των δεδομενων <αδυναμια εντοπισμου συσκευης>, και η διαχειριση συσκευης, για τον…
-
Παράθεση από zt654: “και στο φόρουμ στο pc έτσι γίνανε μην ανησυχείς! ” χαχαχα κατάλαβα....να μαθαίνουμε και κανένα αγγλικό!
-
παιδιά στο ημερολόγιο τα "γενέθλια" γιατί από ελληνικά έγιναν αγγλικά; σε Mi4c.
-
@gchatoutsidis αν δεν βγάλεις άκρη με τη λύση του @jpastos,(που πιστεύω θα βγάλεις), επικοινώνησε με cosmote και σου δίνουν ακριβώς τις ρυθμίσεις. το είχα και εγώ. έχεις δυκαρτο μάλλον...ε;
-
συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! φαίνεται ότι έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά! μια ερώτηση θα ήθελα. αν δεν επιλέξουμε μια εφαρμογή π.χ fb αλλά την είχαμε πριν και είναι στα αντίγραφα ασφαλείας της MIUI, τι γίνετε σε αυτή τη περίπτωση όταν συγχρονίσει, μας την περνάει ξανά; ένα μεγάλο ΕΥΓΕ για κάτι τόσο μεγάλο και μοναδικό πιστεύω!