Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 96.
-
βλέπω έχει περαστεί σε αρκετά Mi-4c και πάει καλά... οπότε βουουουρρρ.
-
άντε....δυο μέρες έμειναν.....
-
ναι έχω αυτήν. XTRV-7.4.27 ευχαριστώ για την απάντηση. καλό βράδυ.
-
@geoanto555 την κοίταξα και έχω την 3,0,3-0 χρειάζεται να την αλλάξω κατά αρχήν και πως; θα υπάρχει κάποιος οδηγός...ε; σ'ευχαριστω. ο.κ βρήκα τον οδηγό που έχεις ανεβάσει.. μόνο πες μου αν είναι απαραίτητο να αλλαχτεί.
-
@geoanto555 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
-
την πέρασα σε mi4c και είναι μια χαρά. δυο ερωτήσεις μόνο. 1) πως βλέπω ποια twrp έχω; 2) στην εφαρμογή του καιρού η μετάφραση είναι από την εφαρμογή; γιατί την νύχτα με το φεγγάρι λέει λιακάδα! ευχαριστώ.
-
τι να πω; σε όλους καλή επιτυχία; δεν γίνετε!!! θα το πάρω μάλλον εγώ!!!
-
@nikprin1 σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
-
καλό μήνα σε όλους! την έχει περάσει κανείς σε Mi-4C να μας πει εντυπώσεις;
-
Xiaomi Mi 6 Plus: ακυρώνεται η κυκλοφορία του, ετοιμάζεται το Mi Note 3!
gelis - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαμήπως έχουν αρχίσει βιαστικές κινήσεις και ανακοινωσεις;
-
HiKey 960: Μικροϋπολογιστής τύπου Raspberry Pi με Android OS από Google και Huawei
ΜήνυμαΜπράβο. Μία εναλλακτική λύση για να ξεκολλήσουμε από τα κλασσικά! Αναμένουμε.
-
σωστόοοοοοοοος !!!!!!!
-
@balakof δεν ξέρω...είμαι λίγο άσχετος, άλλα επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα, μου έστειλαν μην. από την miui ότι θα έπρεπε πρώτα να περάσω την κινέζικη developer rom και μετά να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα. για δε στο νομίζω μετά το είδα και κάπου εδώ να το αναφέρει κάποιος.
-
Xiaomi Mi 6: επίσημo με Snapdragon 835 και κορυφαία specs! (τιμές, διαθεσιμότητα)
Μήνυμαεπιτέλους ένα τηλ. που όσο μεγαλώνουν τα χαρακτηριστικά του...δεν μεγαλώνει και το μέγεθος! ένα σούπερ τηλ. στη σωστή διάσταση. Mi 6 Ceramic Edition θα το χτυπήσω.... αλύπητα!
-
@bzanios ναι τώρα δουλεύει...και είναι μια χαρά . ευχαριστώ φίλε από θεσ/νικη, (μια πόλη που αγαπώ πολύ από τα νεανικά μου χρόνια)! καλώς σας βρήκα και καλή δύναμη με εμάς τους ψιλοάσχετους!