Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.
-
Α! όχι φίλε @bzanios δεν ήξερα καθόλου αυτή την λειτουργία. την έκανα και σ'ευχαριστώ πολύ! είχα κάνει τις ρυθμίσεις για την εξοικονόμηση της μπαταρίας για τις εφαρμογές. χρόνια πολλά σου εύχομαι και ευχαριστώ και πάλι.
-
καλημέρα σε όλους έχω ένα θέμα με την παρούσα ROM. ενώ έχω στο background το Viber όταν μπαίνει σε ύπνο το τηλ. κλείνει η εφαρμογή, και έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις της μπαταρίας. μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
-
Linux για κάθε γούστο
gelis - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμακαι εγώ στον κόσμο του linux τα τελευταία 2-3 χρόνια, περνώντας από όλες σχεδόν τις διανομές για αρχάριους, καταλήγοντας στο MX linux μια πανάλαφρυ διανομή, και από ταχύτητα; σφαίρα!! και... Ελληνική παρακαλώ!!! αλλά;!! τα win είναι δυστυχώς ένα αναγκαίο κακό. για αυτό το λόγο έχω και τα δυο λειτουργικά επάνω στον υπολογιστή. ελπίζω κάποια μέρα να κάνουν ακόμη ποιο εύκολα για νέους χρήστες τα linux ώστε κάποια στιγμή να τα έχουν όλοι στον υπολογιστή τους.
-
εύχομαι και εγώ με την σειρά μου γρήγορα στα 40.000 μέλη. σιγά σιγά και μεθοδικά!!! ένα μεγάλο Ε Υ Γ Ε σε όλους όσους προσφέρουν εδώ με τον χρόνο τους και την υπομονή τους. όσο για το αν επί δέχεται βελτιώσεις για κάποιους το σαιτ πάντα το τέλειο μπορεί να γίνει τελειότερο! σιγά σιγά! εύχομαι τα καλύτερα για την κοινότητα, και να ακούν MIUI HELLAS και να τους πιάνει κρύος ιδρώτας!
-
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. πέρασα την 7.4.13 πάνω από την 7.4.6 και όλα καλά! δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές ακόμη σιγά σιγά ελπίζω να δω. και πάλι χρόνια πολλά με υγεία.
-
@geotzia ναι μου το εξήγησαν μέσα από ΠΜ. ακόμη νέος είμαι εδώ...σιγά σιγά μαθαίνουμε
-
Παράθεση από absolutegod: “Το APN ειναι σωστο???κανε ενα screenshot να δουμε..εχω cosmote και εγω στην πρωτη sim οποτε θα σου πω αν ειναι κατι λάθος.. ” ναι εκεί ήταν το πρόβλημα! μόλις τώρα είχα πάρει την κοσμοτε και το ρύθμισα ήθελε στο πρωτόκολλο APN την ρύθμιση IPv4. σε ευχαριστώ πάντως και εύχομαι καλή ανάσταση! =============== Απρ 14th 2017, 5:13pm =============== έχεις δίκιο με τις παραθέσεις... αλλά όταν υπάρχει ένα ανοιχτό θέμα από το πρωί..η και από την προηγούμενη σε κάποιες περιπτώσε…
-
Παράθεση από absolutegod: “Παράθεση από gelis: “καλημέρα σε όλη την παρέα. μια ερώτηση ήθελα να κάνω αν κάποιος γνωρίζει η έχει το ίδιο πρόβλημα. έχω δυο κάρτες,1) κοσμοτε (θέση 1) 2) βονταφον (θέση 2) η βονταφον έχει δεδομένα, η κοσμοτε όχι. όταν πάω δε στις ρυθμίσεις των καρτών στην 2 μου έχει σαν επιλογές στο δίκτυο παροχου, ονόματα σημείου πρόσβασης- προτιμώμενος τύπος δικτύου- φορείς δικτύου. ενώ στην 1 (κοσμοτε) στο δίκτυο παροχου έχει μόνο την επιλογή φορείς δικτύου. ευχαριστώ εκ των προτ…
-
καλημέρα σε όλη την παρέα. μια ερώτηση ήθελα να κάνω αν κάποιος γνωρίζει η έχει το ίδιο πρόβλημα. έχω δυο κάρτες,1) κοσμοτε (θέση 1) 2) βονταφον (θέση 2) η βονταφον έχει δεδομένα, η κοσμοτε όχι. όταν πάω δε στις ρυθμίσεις των καρτών στην 2 μου έχει σαν επιλογές στο δίκτυο παροχου, ονόματα σημείου πρόσβασης- προτιμώμενος τύπος δικτύου- φορείς δικτύου. ενώ στην 1 (κοσμοτε) στο δίκτυο παροχου έχει μόνο την επιλογή φορείς δικτύου. ευχαριστώ εκ των προτέρων. να συμπληρώσω ότι έχω την 7.4.6
-
Παράθεση από Angelos Antonopoulos: “Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από Piras88: “Σε mi4c cosmote αντί για 4G γράφει LTE ” Εμένα πάντως γράφει 4G... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” και εμένα σε mi4c ενώ με την 7.3.30 έγραφε 4g τώρα γράφει lte ” σε έμενα πάντως έχει 4g σε mi4c
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
gelis - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαπολύ καλός.... και χρήσιμος οδηγός! συγχαρητήρια!!!!!
-
παιδιά μια ερώτηση με αφορμή το πιο πάνω ποστ. αν κλειδώσει ο Bootloader, πως ξεκλειδώνει; πάλι τα ίδια;... αίτηση στη xiaomi αναμονή...και πάει λέγοντας; η με κάποιο άλλο τρόπο; έχω την XTRV 7.4.6 ευχαριστώ
-
έκανα εγκατάσταση με fr οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! το ίντερνετ πετάει.. ελληνικά περισσότερα... play store δουλεύει άψογα, μόνο μηνύματα και τελευταίες κλήσεις δεν επανέφερε αλλά μάλλον είναι θέμα αντιγράφων. περισσότερα τις επόμενες μέρες να το ψάξω περισσότερο. δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και εύχομαι καλή συνέχεια.
-
Καλησπέρα σε όλους εδώ στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αυτή τη στιγμή έχω την 7.3.16 και σκέφτομαι να βάλω την 7.4.6 αν κάτι δεν μου πάει καλά μπορώ να ξανά βάλω την παλιά; δηλαδή μπορεί κανείς να πάει πίσω στις ROM; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.