Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• συντροφοι ξεκλειδωθηκαμε! Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

• χαχαχαχααααα! εγω στο δικο μου θελω να γραφει "εγω κλειδωσα το note pro πρωτος" Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

• Παράθεση από tednikos: “Τι να κάνω ρε παιδιά, τουλάχιστον έχω μια πρωτιά (για να διασκεδάσουμε λίγο τον πόνο). ” δεν είσαι ο πρώτος που κλειδώνει το note, εγώ ήμουν! μάλλον! εγώ το παρέλαβα αρχές Φεβρουαρίου και έκανα ακριβώς ότι έκανες εσύ, μόλις το πήρα χωρίς να διαβάσω άρχισα τα updates και κλείδωσε. Η μόνη προσωρινή χαρά που πήρα ήταν ότι όταν το πήρα ήταν με την έκδοση android 5.0.1 και πρόλαβα να το κάνω root, αλλά μετά τα updates που σου είπα...τελείωσε η χαρά. μπορείς να προχωρήσεις στην…

• Προβλημα εγκατάστασης

g10rg0s - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

καλησπέρα, Νεος χρήστης Note pro, μάλλον με κλειδωμένο bootloader. το έλαβα πριν 2 μέρες, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να του βάλω την ελληνική rom. ακόμα. μου ηρθε με την τελευταία stable και το μονο που εχω καταφερει ειναι να του βαλω την miui 6.1.28 με την ελπιδα να ειναι rooted αλλα δεν... γενικά δεν περνάει τίποτα μεσω recovery αρνείται να κάνει flash μέσω adb και βγάζει το ακόλουθο error "FAILED (remote: Bootloader is locked.)" τι κάνω λάθος;

• κλειδωμενος bootloader?

g10rg0s - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

καλησπέρα, Νεος χρήστης Note pro, μάλλον με κλειδωμένο bootloader. το έλαβα πριν 2 μέρες, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να του βάλω την ελληνική rom. ακόμα. μου ηρθε με την τελευταία stable και το μονο που εχω καταφερει ειναι να του βαλω την miui 6.1.28 με την ελπιδα να ειναι rooted αλλα δεν... γενικά δεν περνάει τίποτα μεσω recovery αρνείται να κάνει flash μέσω adb και βγάζει το ακόλουθο error "FAILED (remote: Bootloader is locked.)" τι κάνω λάθος;