Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Γιατί να περάσεις twrp εάν δε θες να αλλάζεις ρομ; αυτά τα σβήνεις με factory reset αλλά μπορείς να τα πάρει κ μπακαπ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γράφει κάπου μάρκα; πηρα ένα ίδιο (εμφανισιακά) τζαμακι για τo mi note 2 της γυναίκας μου, ενώ κάθετε πολύ καλά επάνω αλλά το τατς δεν πιάνει καλά, ίσως φταίει κ η οθόνη που είναι curved... Εγώ ότι έχω δοκιμάσει από τζαμακια είναι χάλια, δεν κάθονται καλά στις άκρες... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, οσο αναφορά το θέμα της κάμερας, εχει δοκιμάσει κανεις τίποτα διαφορετικό!? =============== Οκτ 2nd 2017, 12:35pm =============== Το αναφέρω και εδω μπας και...! Έχει παρατηρήσει κανεις με την ελληνική 8.5.4 να χάνεται το σημα? τις τελευταίες 2-3 μέρες χάνεται το σημα και επανέρχεται μονο του! Έχει εμφανιστεί σε κάποιον αλλο?

• Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εχω στο mi5s plus την 8.5.4.0 και κάποιες φορές χάνεται το σήμα.. Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από chief: “Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος. Μάλλον θα έβγαλαν fix γι αυτό και εσύ έχεις την 8.5.3 ” Ευχαριστώ, τώρα το ειδα στον τιτλο του νήματος!

• Παράθεση από Ch_Anti: “Παράθεση από Vourk: “Καλησπέρα, στο mi5s με την stable 8.5.3 έχει κανείς πρόβλημα με το fingerprint? Ξαφνικά σταμάτησε.. Ξαναπέρασα την ρομ αλλά τίποτα.. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιας και έχει βγει νεότερη έκδοση δεν δοκιμάζεις να περάσεις την 8.5.4 να είσαι σίγουρος; Να κάνεις και τα απαραίτητα wipe Art cache+cache και πες μας παλι. ” Kαλημέρα, η rom που έχει το τηλέφωνο ειναι αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_capricorn_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip …

• Καλησπέρα, στο mi5s με την stable 8.5.3 έχει κανείς πρόβλημα με το fingerprint? Ξαφνικά σταμάτησε.. Ξαναπέρασα την ρομ αλλά τίποτα.. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γνώμες για αγορά mi5s plus

Vourk - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Το λοιπόν, ακόμα 3 φωτογραφιες από το τηλέφωνο Στην πρώτη βλέπουνε μια φώτο και στη στην δεύτερη την ίδια φωτογραφία χωρίς το περιεχόμενο της τρίτης φώτο 23bdb2f6ea4556e134d2abf627b85c8f.jpg68d2a7cb403728adbbdb84567f9e82c9.jpg93e9db15865d36222f3b73533d66074b.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Ακόμα γενικότερα : Η Xiaomi κάτι έκανε "λάθος" με την κάμερα του mi5s...δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα...ξεφεύγει...και πού να είχε μαι OIS ε... ” όντος, πάντως τις καλύτερες φωτογραφίες τις ειχα τραβιξει με το mi5 πολυ καθαρες... πολυ καθρες!!!

Μήνυμα

Θα το δοκιμάσω και αυτό, αλλά νομίζω εκεί η διαφορά θα είναι τραγική χαχχαχα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Σίγουρα η ανάλυση θα πέφτει με το ταπατοκ αλλά νομίζω γίνεται αντιληπτή η διαφορά. Η φώτο με το κουρσακι είναι σημερινη με το mi5s plus και με το mtb είναι με το mi5s79401d3055aad60ca57d3c71fdc201eb.jpgb45e3dd395880a96731dbd9309266c2f.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Έχω μια μέρα στα χέρια μου το mi5s plus 6/128 με την τελευταία xtrv stable rom... Μέχρι στιγμής πάει σφαίρα σε σχέση με το mi5s 3/64 που είχα, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν άξιζε τα λεφτά του απ το mi5 3/64 εκτός καλύτερης διαχείρισης της μπαταρίας... Στο θέμα μας τώρα, με μια μέρα στα χέρια μου, μόνο η κάμερα με έχει ξενερώσει λίγο, μιας και περίμενα να είναι καλύτερη, δεν ξέρω αν ευθύνεται η ρομ η έχει κάποιο θέμα... Θα το δω εν καιρό!

• Στο 40% έσβησε... (Mi5)

Vourk - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

παιδιά σόρρυ που εχω αργήσει την ενημέρωση, ειναι που η μπαταρια δεν ηρθε ποτε απο κινα καμια απ τις 2 φορες... τεσπα..

Vourk - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Εχω παραγγείλει μπαταρία απ το ebay και περιμένω να έρθει, όταν θα έχω νεότερο απ τη συσκευή θα ενημερώσω το νημα!

• Χρησιμοποιεί κάποιος ρολόι suunto ambit 3 με αυτή τη ρομ? έχω το mi5 και δεν χτυπούν πλέον ειδοποιήσεις στο ρολόι! όπως κάθε φορά που θέλω να περάσω μια δραστηριότητα στο movescount πρεπει να ανοιγοκλείνω το bluetooth και να συγχρονίζω το ρολόι

Vourk - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπέρα, το Mi 5 ένας φίλου έφαγε μια τούμπα και έκανε ένα κρακ η πλάτη της συσκευής, ενώ ήταν σε θήκη σιλικόνης. Μετά από καμιά βδομάδα και χωρίς να έχει κάποιο συμπτωμα η συσκευή στη λειτουργία της, όταν έφτασε στο 40% η μπαταρία, έσβησε... Νεκρωσε... Ούτε Fastboot! Τούβλο! Μετά από μια μιάμιση μέρα ως τούβλο άναψε τι λεντ μπροστά κόκκινο, το βάλαμε στη φόρτιση... Φόρτωσε, άνοιξε όλα κομπλέ... Σήμερα... Πάλι στο 40% έσβησε... Και μια απ τα ίδια... Είναι ήδη στη φόρτιση... Χωρίς να έχει ανάψε…

• Σημερα πέρασα την ρομ στο mi5 και με χαρά διαπίστωσα οτι παίζει πάλι το Sunnto Ambit3 sport που έχω και σαν smartwatch... με τις προηγούμενες ΔΕΝ! δεν το πολυχρησιμοποιούσα, αλλα μου ειχε λείψει χαχα!!

• Καλημέρα, και στην προηγούμενη και σε αυτή την ρομ τρώει σκαλωμα με τις αναβαθμίσεις των εφαρμωγών, την περασμένη εβδομάδα με το τουήτερ, αυτή με το πιντερεστ... το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? προχθες κατέβασα το MiPCSuite... αλλα δε μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο! μου λέει οτι πρώτα πρέπει να το ενημερώσω!? Αυτά! Θα μου πεις παρασκευή τα θυμήθηκες!? ΝΑι!

• Το λοιπόν, σε σχέση με την προηγούμενη είναι πιο σταθερή, δεν μου κλείνει ξαφνικά εφαρμογές όπως ο Chrome, το Facebook, το tapatalk που το έκανε με την προηγούμενη rom, το μόνο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει εγώ απ τη χρήση που κάνω στο κινητό, είναι η χρήση της μπαταρίας, το βγάζω απ τη φόρτιση και σε 2 λεπτά είναι 98%. Με αποτέλεσμα με τη χρήση που κάνω στο τηλέφωνο, το απόγευμα πέφτω σε μονοψήφιο ποσοστό, ενώ με την προηγούμενη με έβγαζε σχεδόν μια μέρα. Όλα αυτά σε Mi5