Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Tony Therion: “Ενοεις να το καθαρισω και μετα να ξανακατεβασω την εφαρμογη sms?Συγκεκριμενα το chomp sms με ενδιαφερει, ” Ναι ακριβώς αυτό ” Λοιπον,εκανα αυτο που μου ειπες και τιποτα.Εκανα wipe cache ,dalvic,παλι τιποτα.Μετα δοκιμασα και wipe data,και Internal storage.Παλι τιποτα.Τελικα εφταιγε οτι ειχα εγκατεστημενο xposed.το εκανα Uninstal ,μεσω recovery.Tωρα ολα δουλευουν κανονικα.Αρα συμπερασμα,η ελληνικη δε δουλευει σωστα με xposed.Κριμα γιατι ολες οι …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Άρα μόνο με αυτήν στο κάνει και είναι η πρώτη σου Θες να δοκιμάσεις να κάνεις wipe cache & dalvik cache από recovery μπας και στρώσουν? Αν όχι τότε λογικά καθαρισμό του playstore ” καθαρισμο του Playstore γιατι?Ενοεις να το καθαρισω και μετα να ξανακατεβασω την εφαρμογη sms?Συγκεκριμενα το chomp sms με ενδιαφερει,
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Tony Therion: “Καλησπερα!Εχω το εξης προβλημα και το χω συναντησει μονο στην ελληνικη και δε ξερω τι φταιει.Σχεδος ολες οι εφαρμογες του Playstore με sms,κρασαρουν,οταν παω να διαβασω ενα μηνημα.Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο? ” 1η φορά έβαλες ελληνική Ρομ? Αν όχι το είδες και σε άλλη? Ή μόνο εδώ? Εξήγησε λίγο να δούμε την κατάσταση ” ναι εχω βαλει και την space rom που μπαινει μονο με flash tool,ειναι rooted,εχει xposed κλπ και παιζουν κανονικα ολα.Αλλα επειδη…
-
Καλησπερα!Εχω το εξης προβλημα και το χω συναντησει μονο στην ελληνικη και δε ξερω τι φταιει.Σχεδος ολες οι εφαρμογες του Playstore με sms,κρασαρουν,οταν παω να διαβασω ενα μηνημα.Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο?
-
Καλησπερα!Εχω ενα θεμα που με κυνηγαει σε ολες τις ρομ,ακομα και σε αυτη?Γιατι οταν βαζζω ενα θεμα μετα απο καποια ωρα γυρνάει πάλι στο default?Δε το συγκρατει δηλαδή!
-
Καλή επιτυχία σε όλους! XIAOMI MI 4I 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 615 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch FHD IPS OGS Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλησπερα και συγχαρητηρια για την ρομ.Δε ξερω αν ειναι μπαγκ αυτο που θελω να ρωτησω.Με την κινεζικη που ειχα πριν μπορουσα να απενεργοποιησω όποια σίμ ηθελα.Τωρα πετάω απενεργοποίηση και μου λεει οτιδε γινεται γιατι ειναι η βασικη σιμ,δοκιμαζω τοτε να απενργοποιησω την αλλη,και μου λέει πάλι ειναι η βασική σιμ και δεν γινεται να απενεργοποιηθει.Ξερετε πως διορθώνεται?