Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 147.
-
+1 κι από εμένα.. Καλή επιτυχία! Username: nick_lionas
-
Άλλη μία και από εμένα... Καλή μας τύχη!
-
ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΜήνυμαΤο paypal κραταει προμηθεια απο οτι εχω καταλαβει, αν δεν εχει υπαρξει καποια συμφωνια με τον πωλητη.
-
Μην μπει καν στη διαδικασια. Το πιο πιθανο ειναι να γινουν χειροτερα τα πραγματα. Δυστυχως σε θεμα service ολοι αναλαμβανουν συσκευες για τις οποιες υπαρχουν ανταλλακτικα και εχουν συναντησει στο παρελθον. Καλυτερα επιστροφη στο μεταπωλητη με οτι συνεπαγεται αυτο απο κοστος και χρονο. Στο λεει καποιος που εμεινε χωρις το κινητο του για 4 μηνες περιπου.
-
Στα εργαλεια βλεπω πως οι εφαρμογες compass & transfer δεν εχουν μεταφραστει. Επισης ο explorer. Τελος στις ειδοποιησεις οταν λαμβανω email μου εμφανιζει π.χ 4 new messages
-
Παράθεση από cy67: “Τελικα την κατέβασα μετον υπολογιστή σε τέσσερα λεπτά με 12 mb ταχύτητα. Την έτρεχα και παρατηρώ οτι στη οθόνη κλειδώματος εκεί που εμφανίζεται ημερομηνία μεταξύ των αριθμων βγαζει ενα κινέζικο γραμμα.” Σε αυτο παιζει ρολο το θεμα που χρησιμοποιεις.
-
Συγχαρητηρια και ελπιζω σε αναλογες ενεργειες και στο μελλον (περαιτερω παραμετροποιησης).
-
LCD για Xiaomi Mi2s
ΜήνυμαΜακαρι να μην σε καθυστερησουν. Δεν ξερω ποσο θα σου ζητησουν να πληρωσεις. Την οθονη απο ebay την ειχα παρει 50€. Υποθετω κατι αντιστοιχο ισως με μια επιβαρυνση του τροπου αποστολης που θα επιλεξεις. Δεν συμφερουν παντως τα ελτα courier που συνεργαζονται με ems. Χρεωνουν οσο περιπου ειναι η αξια της οθονης.
-
LCD για Xiaomi Mi2s
Μήνυμα120€ μου κοστισε εμενα η διαδικασια αντικαταστασης μητρικης με τα μεταφορικα. Αυτο που καταφερε το forum σε συνδυασμο με το merimobiles αφορα αγορα συσκευης. Στο service δεν αλλαζει κατι. Οτι και να χει συμβει λοιπον κατα την πτωση η μονη λυση ειναι η Κινα. Το δικο μου εμφανισε προβλημα στην οθονη χωρις να εχει συμβει κατι και επελεξα να μου το φτιαξει φιλος τεχνικος για να μην περιμενω τους κινεζους. Αποτελεσμα; Απο αρχες νοεμβριου μεχρι τελη φεβρουαριου δεν ειχα κινητο και πληρωσα συνολικα 150…
-
LCD για Xiaomi Mi2s
ΜήνυμαΔεν ειναι τοσο απλη η υποθεση αντικαταστασης. Το δικο μου κατεληξε να θελει αλλαγη μητρικης απο λαθος του τεχνικου. Καλυτερα Κινα και υπομονη.
-
Κάτι μου λέει πως δεν υπάρχει άλλο forum που να έχει πετύχει κάτι παρόμοιο! Πολλά συγχαρητήρια και θα θελα να ξερα τί πρόβλεψη υπάρχει για συσκευές που θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και θα χρειαστεί επισκευή τους...
-
Titanium backup και ανεβασμα στο dropbox.. Δεν υπαρχει λογος να παιδευεσαι...
-
Ακριβώς την ίδια απορία είχα... Τόσες αργίες δεν πιστεύω να έχει άλλο έθνος...
-
Μεγειές!!! Με το καλό να πάρεις και το ΜΙ3...
-
mi2s update
ΜήνυμαΜια μικρή διόρθωση.. Εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τόσον καιρό που είμαι χωρίς το MI2S μου, οι multilingual εκδόσεις υποστηρίζουν ΟΤΑ.