Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 147.
-
xiaomi mi3 ΠΟΤΕ?
ΜήνυμαΠαράθεση από Snake: “Πόσες μέρες κάνει συνήθως να φτάσει στο σπίτι μας ? Πάνω από 15 ?” Κάτι περισσότερο από εβδομάδα χρειάζονται για την παράδοση συνήθως...
-
Παράθεση από pasxalis2000: “Είναι να παραγγείλω τη συσκευή από Κίνα. Με το original Packing box ή μη, παίζει κάτι? Πρέπει να προσέξουμε κάτι? Καλύτερα το original ώστε να έρθει σφραγισμένη η συσκευή? Καμιά σχέση με το τελωνείο? Τι λόγο έχουν αυτοί (το κατάστημα εννοώ) να μην είναι γνήσια η συσκευασία? Έτσι δεν την παραλαμβάνουν?” Εξαρτάται από πού έκανες την παραγγελία σου. Συνήθως οι "σοβαροί" μεταπωλητές στέλνουν τα πάντα στην αυθεντική συσκευασία, τυλίγοντας το πακέτο με χαρτί δώρου και δηλών…
-
Παράθεση από shinig: “επειδη ειδα οτι η 5.0 εκδοση ελυσε πολλα προβληματα απο την 4.0 αλλα δεν εχει multilanguage και εχω παραγγειλη ηδη ρουτ και multi να ειναι τα κινητα(2) να περιμενω την 5 σε multi η να τα κανω αγγλο/κινεζικα?το θεμα ειναι οτι στο ενα θελω να εχει οπωσδηποτε ελληνικα επειδη θα παει σε ανθρωπο καποιας ηλικιας..” Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Στη θέση σου θα έμενα με την 4 μια και η ελληνική γλώσσα είναι τόσο σημαντική. Δεν γνωρίζω σε ποιά προβλήματα αναφέρεσαι, όμως πιστεύω πως …
-
Mi2s τουβλο
ΜήνυμαΜου βρωμάει φορτιστής....
-
Αναβάθμιση σε 4.3
ΜήνυμαΚαλή χρονιά να χεις! Στα σχέδια της Xiaomi από ότι διαβάζουμε είναι να γίνει πέρασμα σε νεότερη έκδοση Android. Όμως διαφορά σημαντική θα δείς όταν με το καλό βγεί σε 4.4....
-
αναφορά MIUI
ΜήνυμαΑν όντως μιλάμε γι αυτό το λογαριασμό, είναι κάτι αντίστοιχο του λογαριασμού που φτιάχνεις στο Gmail σε κάθε android κινητό.. Δεν χρειάζεται να τον έχεις αλλά είναι χρήσιμος.. Όπως και να χει δεν ξέρεις τί μπορεί να τον χρησιμοποιεί οπότε καλό θα ήταν να μην μπεις στη διαδικασία να τον απενεργοποιήσεις... Δοκίμασε στη χειρότερη να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφότου πάρεις αντίγραφο ασφαλείας όσων χρειάζεσαι. Αυτό σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι υπεραρκετό για να δουλέψει ξανά το τηλέ…
-
αναφορά MIUI
ΜήνυμαΜάλλον εννοεί το λογαριασμό που έχεις στη Xiaomi.. Δεν πιστεύω να είναι κάτι σημαντικό. Μάλλον χάνει την επικοινωνία με το server το κινητό και κρασάρει η εφαρμογή συγχρονισμού του λογαριασμού.
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΣυγχώρεσέ με αλλά εννοούσα την απάντηση στο email που έστειλες...
-
Επωνυμία της επιχείρησης : ibuygou Διεύθυνση της επιχείρησης (URL) : ibuygou.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi MI2S 32GB Ημερομηνία αγοράς : 28/05/2013 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 8 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 8 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 0 Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : απλά τραγικό aftersales!!!!
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΔεν φαίνεται το κείμενο που λες...
-
Συγχαρητήρια και εννοείται πως θα βοηθήσουμε όλοι.. Το επίπεδο των χρηστών του forum ούτως ή άλλως είναι αρκετά υψηλό...
-
Kαλά Χριστούγεννα
ΜήνυμαΧρόνια πολλά και ευτυχισμένα!
-
Παράθεση από Makoulios: “Ευχαριστώ για την βοήθεια κάνοντας τα βήματα που μου γράψατε κατεβασα με το κινητό σε αρχειο zip αυτην την έκδοση[3.12.20] Επίσημη MIUI ROM για το Xiaomi MI 2/2S (miuiandroid.com).Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι η πολυγλωσσική εκδοση την οποια μου την έσωσε σαν αρχείο zip στην διαδρομή /storage/sdcard0/downloads/.Παραλληλα μόνο του αναβάθμησε την stable σε 24 από 23 που ήταν.Πατώντας όμως στο updater δεν μου βρίσκει την 3.12.20 παρά μόνο την stable,και ζητάει να κάνω εγ…
-
Παράθεση από Makoulios: “Παρέλαβα το κινητό εχθές και βρίσκομαι πριν την πρώτη του φόρτιση.Από γλώσσες μόνο κινέζικα και αγγλικά και η version του γράφει MIUI-JLB23.0 . Αρχάριος και έχω πελαγώσει.Θα εκτιμούσα αν έβρισκα κάποιον οδηγό που να μου εξηγεί από την αρχή τι ενέργειες να κάνω,ποια προγράμματα να περάσω στο pc για να φλασάρω και πως για να έχω ελληνικά και google Play στο νέο μου απόκτημα.Στο ψάξιμο για αρχή κατέβασα το MIFLASH στο pc και είναι στα Κινέζικα :(” Δεν χρειάζεσαι υπολογιστή.…